بابا آرسام ائتلافم کجا بود، مهدی یره اعلام حضور و آمادگی کرده، من هنوز آمادگی ندارم
راست میگیا حالا همین الان شده معلم املا و انشا بی خیال دخملکم مهم نفس کاره به هر حال شوما اعتلاف نکن با اینا سعی کن به دوران آمادگی خودت بر گردی تا به تیم ملی هم دعوت بشی
راست میگیا حالا همین الان شده معلم املا و انشا بی خیال دخملکم مهم نفس کاره به هر حال شوما اعتلاف نکن با اینا سعی کن به دوران آمادگی خودت بر گردی تا به تیم ملی هم دعوت بشی
بعضی از دوستان منو تضعیف روحیه کردن در اون تاپیکهههههههههه، سعی خودم رو میکنم تا به تیم ملی دعوت شوم
بعضی از دوستان منو تضعیف روحیه کردن در اون تاپیکهههههههههه، سعی خودم رو میکنم تا به تیم ملی دعوت شوم
من به تو ایمان دارم خودتو دست کم نگیر تو میتونی پس بیا روی صندلی داغ بشین اولش سخته ولی آخرش عادی میشه باور کن من دوبار نشستم الان اون بخشم فسیل شده میتونم بارها بیام بشینم روی صندلی باور کن
من به تو ایمان دارم خودتو دست کم نگیر تو میتونی پس بیا روی صندلی داغ بشین اولش سخته ولی آخرش عادی میشه باور کن من دوبار نشستم الان اون بخشم فسیل شده میتونم بارها بیام بشینم روی صندلی باور کن
میدونم که میتونم ولی برای من یه سوال بوجود آمده که ، چرا از بین آقایون محترم سایت فقط شما و مجتبی تو صندلی شرکت کردین ؟! چرا بقیه البته به غیر از عمو محمود که دلیلشون برام موجه ِ، شرکت نمیکنن ؟! حالا اینبار اجازه بدین مهدی یره بشینه ، شاید بعدیش من نشستم
ولی برای من یه سوال بوجود آمده که ، چرا از بین آقایون محترم سایت فقط شما و مجتبی تو صندلی شرکت کردین ؟! چرا بقیه البته به غیر از عمو محمود که دلیلشون برام موجه ِ، شرکت نمیکنن ؟!
البته برای ما هم زیاد آسون نبود ولی از اونجا که کلا من و مجی مرد روزهای سخت هستیم از اون لحاظ شرکت کردیم
[hide] برای انتخاب میهمان صندلی داغ، من یک رأی دارم و حتی خانوادهام هم نمیدونن که میخوام به کی رأی بدم. باید کاندیداها با همه سلایق بیان ثبت نام کنند. منم قول میدم نمیذارم هاچو هاچو تقلب کنه [/hide]
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
برای انتخاب میهمان صندلی داغ، من یک رأی دارم و حتی خانوادهام هم نمیدونن که میخوام به کی رأی بدم. باید کاندیداها با همه سلایق بیان ثبت نام کنند. منم قول میدم نمیذارم هاچو هاچو تقلب کنه
♥Rose♥
وقتی تنها شما باشین ، کاملاً واضح و مبرهن ِ که شما روی صندلی مینشینید
بابا آرسام ائتلافم کجا بود، مهدی یره اعلام حضور و آمادگی کرده، من هنوز آمادگی ندارم
hadi04
♥Rose♥
hadi04
♥Rose♥
میدونم که میتونم
حالا اینبار اجازه بدین مهدی یره بشینه ، شاید بعدیش من نشستم
hadi04
البته برای ما هم زیاد آسون نبود ولی از اونجا که کلا من و مجی مرد روزهای سخت هستیم از اون لحاظ شرکت کردیم
امان امان از دل من از این دل غافل من اگه تو کاندید نمیشی هاچو میشه مشکل من
♥Rose♥
بابااااااا مردای روزای سخت
یعنی بقیه مرد روزای آسونن!
چرا آخه؟ چرا هاچو میشه مشکل شما ؟
خودش که تمایل داره!
hadi04
قطعا شک نکن
در کل دلم براش میسوزه اگر بیفته دست من و مجی مطمئن باش سالم در نمیره اونم روی صندلی داغ
الان تنش گرمه نمیدونه شهید شده
♥Rose♥
این خوبه که ، ما هم لذت میبریم
آره خبر دارم تازه زن و بچشو پیدا کرده ، حواسش به چیزای دیگه نیست!
hadi04
بذار اگر ایشون رای بیاره باید بگیم هاچو جون هاچو جون ما داریم میاییم
نه بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مبارکه ایشالا پس بالاخره اونم افتاد تو تله؟
♥Rose♥
مچکریم هاچویی
آره دیگه مگه اون تاپیک 15 صفحه ای رو نخوندی که یلدا زنش بود و کسری و ملیکا بچه هاشون!
ماهی
به به چه شرکت کننده هایی
متریال
هاچو هاچو
اینو که نکتشو فاطمه خانوم گفت بریم سر پست بعدی
خب من که الان تنها نیستم که ثبت نام کردم واسه همین میگم شما هم شانستون رو امتجان کنین
ای صندلیه داغ دیده آماده ایم آماده
حسادت فاطمه خانوم،حسادت...
زکی!من فقط دارم میام شما دو تا رو کله پا کنم
mahsa joon
hadi04
کوفت یعنی میخوای بگی اگر فاطمه خانوم نمیگفتن تو میفهمیدی؟ عمرا
هر که با آرسام در افتاد ور افتاد
هاچو هاچو
راستش الان که گفته هم هنوز نفهمیدم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
ولی من قول نمیدم
♥Rose♥
جان من! در اون صورت شما که مدیر صندلی هستین ، میکشید کنار و بنده رو مینشونید
بابا آرسام ببین آماده است دیگه، خودش تنش میخاره
جناب امین خان خودتون چرا کاندید نمیشید؟!
شما که ماشاءالله از پس همه برمیایین
میگم که ، پس همه به نفع مهدی یره برین کناررررررررررررررررر
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→