₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » مراسم عقد فرزاد حسنی و آزاده نامداری
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » مراسم عقد فرزاد حسنی و آزاده نامداری

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

مراسم عقد فرزاد حسنی و آزاده نامداری

4037 بازدید، 25 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

کوچه پس کوچه های جماران برای رقم خوردن اتفاقی بزرگ لحظه شماری می کنند. اینجا میزبان کسانی ست که سال ها برایمان حرف زده اند، اجرا کرده اند و حتی بعضی وقت ها از حقوق مان دفاع کرده اند. «فرزاد حسنی» و «آزاده نامداری» که یک ماه و اندی پیش خبر پرسروصدای ازدواجشان را اولین بار در همین روزنامه تماشا برایتان منتشر کردیم، پنج شنبه به حسینیه جماران رفتند تا حاج سیدحسن خمینی نوه به تعبیر داماد «آن تیر مُراد»‌ خطبه عقدشان را جاری کند تا رسما همسر یکدیگر شوند.

تصویر در دسترس نیست

فرزاد حسنی و آزاده نامداری به همراه خانواده هایشان وارد حسینیه جماران میعادگاه عاشقان روح الله شدند و بعد از دقایقی جهت جاری شدن صیغه عقد به دفتر حجت الاسلام حاج سیدحسین خمینی وارد شدند.

تصویر در دسترس نیست

فرزاد حسنی و آزاده نامداری که دلشان پر از شوق و دلهره بود، دقایقی بعد با حاج سیدحسن خمینی روبه رو شدند و بعد از ورود ایشان و خوشرویی همیشگی شان که موروثی حضرت امام (ره) است، حاج سیدحسن خمینی ابتدا به خوش و بش با فرزاد حسنی پرداخت و از او درباره مشغولیت های این روزهایش پرسید که آقا داماد توضیحاتی درباره مجموعه رالی ایرانی به تهیه کنندگی سعید ابوطالب خدمت ایشان ارائه کرد. حجت الاسلام سیدحسن خمینی سپس با آزاده نامداری سلام و علیک کرد و درباره مشغولیت های این روزهای او پرسید که مشخص شد عروس خانم این روزهای تلویزیون ایران، مشغول تحصیل در رشته روانشناسی است.

تصویر در دسترس نیست

بعد از چند دقیقه ای مراسم عقد این دو مجری توانای تلویزیون آغاز شد؛‌ حاج سیدحسن خمینی وکالت آزاده نامداری را برعهده گرفت و حاج آقا رحمانی وکیل فرزاد حسنی شد تا این مراسم با شکوه ویژه ای انجام شود. بعد از جاری شدن خطبه عقد با لحن زیبا و روحانی حجت السلام سیدحسن خمینی، ایشان فرمودند: «انشالله که خداوند این ازدواج را برای این دو جوان امروز ما مبارک گرداند و درهای رحمت و خیر و برکت خود را به روی این خانواده تازه شکل گرفته باز کند. انشالله خداوند دل های این دو جوان را روز به روز به هم با محبت تر قرار دهد و صفا و صمیمیت را بزرگ ترین سرمایه زندگی آقا فرزاد و آزاده خانم نماید. انشالله خداوند محبت پیامبر (ص) و اهل بیتش را سرمایه همیشگی این خانواده گرداند و این ازدواج را باعث اتمام رحمت، اکمال نعمت و وسعت رزق قرار دهد. انشالله خداوند فرزند صالحی به ایشان عطا کند که نور چشم خود و خانواده هایشان باشد و سربازان خوبی برای امام زمان باشند. امیدوارم این ازدواج طولانی و همچنین زندگی توام با خلوص نصیب شان کند.»

تصویر در دسترس نیست

بعد از پایان فرمایشات حاج سیدحسن خمینی، نوبت فرزاد حسنی بود که ضمن تشکر از نوه امام خمینی (ره) که قبول زحمت کردند و پذیرای ایشان، خانم نامداری و خانواده هایشان شدند و خطبه عقد را جاری کردند، بگوید: «همه جا عرض کرده ام و خدمت شما نیز به شکل مستقیم و با واسطه گفته ام که عُلقه من به حضرت امام (ره)، علقه ای وصف ناشدنی ست و جاری شدن صیغه عقد توسط شما امضای مجدد این عهد قلبی و این علقه است. انشالله که کلام شما و حضورتان که ذریه ای نیکو دارید، برکتی باشد برای این زندگی و این آغاز هم بیت الغزل و هم حسن مطلع این مغازله باشد.» در ادامه فرزاد حسنی از حاضران خواست برای شادی روح امام خمینی (ره) و خانم ثقفی همسر گرانقدر امام و حاج احمد خمینی و شهدای هفت تیر بالاخص شهید بهشتی فاتحه ای قرائت کنند و در پایان حجت الاسلام سیدحسن خمینی حاضران را مورد تفقد قرار داد و با عروس و داماد و خانواده هایشان عکسی به یادگار گرفت و دیوان اشعار امام را امضاء و به عروس و داماد هدیه کردند.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

بد نیست بدانید فرزاد حسنی بارها در گفت و گوها و اجراهای تلویزیونی اش به علاقه وصف ناپذیرش به حضرت امام خمینی (ره) اشاره کرده بود و به همین دلیل علاقه بسیاری داشت تا مراسم ازدواجش را در حسینیه جماران و منزل آن حضرت برگزار کند.

تصویر در دسترس نیست

بعد از پایان مراسم، فرزاد حسنی و آزاده نامداری به منزل امام خمینی (ره) رفتند و بعد از حضور چند دقیقه ای در آن خانه متبرک و مطهر و ذکر فاتحه ای برای روح آن بزرگوار، دست در دست یکدیگر قدم زنان کوچه های جماران را طی کردند و به همراه خانواده هایشان راهی شدند.

14 سپاس: zrnznn، بندری، jaj، بچه مثبت، gilas، garfild، دلشاد، Ahora Quien، هاچو هاچو، mahsa joon، هوشمند، ari 93، ماهی، javad1020

• zrnznn

وای چه جالبببببببببب.....خوشبخت باشن ایشال.......... :48:
    1 سپاس: ♥Rose♥

• serpent

zrnznn,
    ی جک یادم اومد :

ی روز ی طوطی و ی غورباقه با هم ازدواج میکنن بچشون میشه قوطی :23: :23::23::23:

2 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥

• zrnznn

serpent,
    خوب چیکارشون داری؟ خودشون راضین.....الان که عقد کردن پس فقط بگو خوشبخت باشن 286

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• serpent

zrnznn,
    خوش بخت باشن :43:

• بچه مثبت

نقل قول: serpent
    غورباقه
    453

مبارکشون باشه :57:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: ♥Rose♥، حورا

• حورا

قورباغه یا غورباقه آخه چه فرقی دارن هر 2 حرف ق وغ تکرار شده .خیلی به این موضوع فکر میکنم .نه که خیلی فکرم کمه وقتم زیاده....... :heehee:

نمایش یا پنهان متنخوب اینم یکی از فانتزیامه 648

• serpent

حورا,
    والا ، اصلا کی گفته " قورباغه " درسته ????? من میگم " غورباقه " درسته ، حرفی هست ????

• ♥Rose♥

zrnznn, :46:
    ی روز ی طوطی و ی غورباقه با هم ازدواج میکنن بچشون میشه قوطی

پسر مامان نجمه زشته اینطوری نگو، اینها هم بالاخره بندۀ خدا هستن، ولی خداوند در و تخته رو خوب باهم جور میکنه :24:
    نقل قول: zrnznn
    خوب چیکارشون داری؟ خودشون راضین.....الان که عقد کردن پس فقط بگو خوشبخت باشن

الهی آمین ( ان شاءالله تمام جوانها خوشبخت و عاقبت بخیر بشن :48: )
    نقل قول: jaj
    چقدر خوبه که همه دختر ها یاد بگیرن که با لباس ساده و دل خوش زندگی بهتره تا یه شب مهمونی عروسی آنچنانی و لباس شبی بوقققققققق تومن و آخر سر هم غر بزنن که این عروسی اونی که من می خواستم نشد و در شان من نبود

:72:
    نقل قول: بچه مثبت
    مبارکشون باشه

:46:
    نقل قول: حورا
    قورباغه یا غورباقه آخه چه فرقی دارن هر 2 حرف ق وغ تکرار شده .خیلی به این موضوع فکر میکنم .نه که خیلی فکرم کمه وقتم زیاده.......

نمایش یا پنهان متنقورباغه (معین) غورباغه (نجفی): wak پهلوی (مکنزی)
    از زبان تركي وارد زبان فارسي شده است و املای درست آن غورباغه میباشد! به معنی جهنده و پرش کننده و بی دم

والا ، اصلا کی گفته " قورباغه " درسته ????? من میگم " غورباقه " درسته ، حرفی هست ????

با هم دوست باشین ، اصلاً قورقابه :83:

از حضور دوستان سپاسگزارم :46:

1 سپاس: serpent

• دلشاد

مبارکشون باشه

• Ahora Quien

مبارکشون باشه .. :46:

• هاچو هاچو

از طرف منم بهشون تبریک بگین 826 ازشون عذر خواهی کنین که من نتونستم بیام 276
    2 سپاس: ♥Rose♥، Ahora Quien

• بچه مثبت

نقل قول: ♥Rose♥
    از زبان تركي وارد زبان فارسي شده است
    به گیلکی بهش میگیم «گُزگا» :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ♥Rose♥

دلشاد,:46:
    Ahora Quien,:46:
    نقل قول: هاچو هاچو
    ازشون عذر خواهی کنین که من نتونستم بیام 276

:24:
    نمایش یا پنهان متناز دست این دوستان، دل و روده برامون نموند :83:

نقل قول: بچه مثبت
    به گیلکی بهش میگیم «گُزگا» :bahone:

چه جالب :46:
    بر وزن گُرگا
    :bahone:

• m.hsajad30

می خواستم برم چون فرزاد جون منو تو عقدش دعوت کرده بود منم ازش معذرت خواهی کردم اینشالله عروسیش باهم بریم :111:

فرزاد جون مبارک باشه اینشالله به پای هم پیر شید :11:

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• beh

چی خوبه وقتی این خبرها پخش میشه ، فقط امیدوارم اخبار جدایی این طور زوج ها هرگز پخش نشه که متأسفانه ، بیشتر مردم نقاط منفی رو بهتر می آموزند.

• mahsa joon

وااااااي من شوكه شدم ...
    حالا چي شده كه با هم ازدواج كردن؟

كجا پيشنهاد دادن؟ كي رفتن خواستگاري؟

من كنجكاوم الان خب.. 351

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: