₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » ذائقه افغان ..
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » ذائقه افغان ..

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

ذائقه افغان ..

4251 بازدید، 26 پست، نویسنده: Ahora Quien

• zrnznn

عالی بود یلدا جان 282 ظاهر خوشمزه ای دارن.....حیف الان نهار خوردم وگر نه منم اینطوری میبودم :85:
    1 سپاس: Ahora Quien

• 1 سپاس: Ahora Quien

• Ahora Quien

نقل قول: ماهی
    وای یـــــــــــــــــــــــــــــــــلدا!!!!

به نظرم با ذائقه ما جور در میاد..
    آره سالاد شیرازی هم توش بود...مثل این که ماست بادمجون یا کشک و بادمجون هم دارید..
    این شیرینی چی؟ می تونی اینو درست کنی؟
    شبیه کرواسان هست

سلام ماهی جونمم ... :8:
    آره ماهم داریم کشک بادمجون :3:
    اون شیرینی اسمش کریم رول هست یا همون Cream Roll داخلش خامه داره ..
    مامانم بیشتر اوقات درست میکنه .. امروزا سرکار میرم .. هرموقع وقت کنم درست میکنم حتما
    :11:

نقل قول: beh
    میتونستیم پز فرهنگی بدیم که این تاپیک هم حداقل تو ذائقه مشخص کرد که انقلاب خاموش پیشرفت افغانستان نسبت به ایران ، تو همه موارد و مسائل داره گسترش پیدا میکنه

491

نقل قول: محسن صائب
    تاپیک جالب و خوشمزه ای رو زحمت کشیدی
    .
    چند تا دوست افغانی دارم که ساکن هرات هستند یکیشون کارخونه هوا و استیلن داره چند سال قبل پدرش فوت کرد ما رو برای مراسم 7به حسینه هراتی های مشهد دعوت کرد .کلی مهمون داشت و چند مدل غذا که هیچکدومش رو من تا حالا نخورده بودم واقعا خوشمزه بودند
    یکی دیگشون ماهی یکبار میاد مشهد برام سوغاتی توت خشک که قرمز رنگ هست و کلی خشکه میوجات میاره . در نوع خودش واقعا بینظیره
    پارسال چند روزی رفتم هرات
    شهری که بیشتر شبیه یکی از بدترین شهرستانهای ایران هست ولی از مهمان نوازیشون هر چی بگم کم گفتم
    گوسفند رو میکشتند و توش رو پر میکردند و یک مدل تنوری داشتند اینو توش میذاشتند و ........ گوشتی تا این اندازه لذیذ نخورده ام

شما افغانی هستید ؟

سلام و با سپاس از شما آقا محسنننن :10:
    بله من افغان هستم .. مثل اینکه وقتی تو صندلی داغ شرکت کرده بودم ندیده بودید ..

نقل قول: mahsa joon
    ل

مهسا جونمم :3:

نقل قول: maryamlondon1
    Woooooooow گلي جون دوستاي أفغاني زياد دارم هر سال ماه رمضان با هم افطاري رد وبدل ميكنيم عاشق كابلي يا همون قابلي پلو هستم اگه طرز پختش بلدي برامون تاپيك كن ممنون ميشم

جدی قابلی پلو دوست دارین؟؟ :10:
    به ماهی جانم گفتم .. اینروزا سرکار میرم ولی حتما وقت پیدا کنم درست میکنم و عکس میگیرم .. :8:

نقل قول: zrnznn
    عالی بود یلدا جان ظاهر خوشمزه ای دارن.....حیف الان نهار خوردم وگر نه منم اینطوری میبودم

نوش جانتتتت غذاییی که خوردی نجمه جونمم :8:

نقل قول: jaj
    یعنی تو از این زشت تری

خب . یعنی این زشته؟

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: Ahora Quien
    سلام ماهی جونمم ... :8:

سلام به روی ماهت دخترِ خوبِ شرقی :11:
    نقل قول: Ahora Quien
    اون شیرینی اسمش کریم رول هست یا همون Cream Roll داخلش خامه داره ..
    مامانم بیشتر اوقات درست میکنه .. امروزا سرکار میرم .. هرموقع وقت کنم درست میکنم حتما

اگه درست کنی بوف زر خواهی گرفت از خودم :4:
    عاشق اینم که غذاهای ملیت های دیگه رو بخورم..
    تا حالا هیچ خوراکی از افغان نه خوردم نه دیده و شنیده م..دوس دارم امتحان کنم :3:

1 سپاس: هاچو هاچو

• zrnznn

آش:79:
    بادمجون، گوجه790
    یه ذره شیرینی 789
    یه ذره از اون نونه 630
    یه کوچولو آلبالوووو 783
    یه دونه هلوووو 391

• علیرضا

به به چه تاپیکی :4:
    1 سپاس: zrnznn
پاسخ سریع   پاسخ