₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » چطوراین زوج ازاوج خوش شانسی به بدشانسی رسیدند!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » چطوراین زوج ازاوج خوش شانسی به بدشانسی رسیدند!
1 2

بدون عکس

چطوراین زوج ازاوج خوش شانسی به بدشانسی رسیدند!

1835 بازدید، 22 پست، نویسنده: خرزوخان

• خرزوخان

یک برنده بخت آزمایی که یکباره 1.8 ملیون پوند برنده شده بود اکنون اقرار کرد که از پول برنده شده اش تنها 7 پوند در بانک باقی مانده است.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

راجر گریفیت پول جایزه را صرف خرید اتومبیل های لوکس ، معاملات تجاری، تشکیل مجدد گروه موسیقی دوران نوجوانی اش کرده است.

در یک دوره او هر روز 340 پوند از سود جایزه عایدی داشت ولی پس از آن معاملات بد طراحی شده باعث تمام شدن تمام پول نقدش شد.

این پدر 42 ساله که پدر دو فرزند است پول بخت آزمایی اش را به "جام زهر" تشبیه کرد چرا که پس از آن باعث از هم پاشیدن زندگی مشترک و از دست دادن خانه شان شد.

آقای گریفیت در زمینه IT کار می کرد ولی پس از برنده شدن جایزه 1.8 ملیون پوندی در سال 2005 شغلش را ترک کرد. او و همسرش لارا فورا از کارشان استعفا داده و به خودشان را در یک سبک زندگی تجملی با پول بادآورده غرق کردند.

تصویر در دسترس نیست

آنها خانه جدیدی به ارزش 670000 پوند خریداری کرده و هر سال 20،000 پوند خرج شهریه مدارس فرزندانشان کردند و در تعطیلات نیز به نواحی گرمسیری نظیر فلوریدا و دوبی سفر می کردند.

آقای گریفیت همچنین 25،000پوند صرف کرد تا آلبومی را با گروه موسیقی قدیمی اش ، FMB، تهیه کند که در آخر با فروش تنها 600 نسخه ، گروه منحل شد.

تصویر در دسترس نیست

ولی اوضاع وقتی بدتر شد که این زوج در یک سالن زیبایی در وست یورکشایر200،000 پوند سرمایه گذاری کردند . آنها امیدوار بودند درآمد حاصل از این کار باعث شود سطح زندگی خود را از درآمد ثابت ارتقاء داده و موجب رشد بیشترشود ولی بحران مالی و کسادی کار ضربه سختی به آنها زد.

تصویر در دسترس نیست

در سال 2010 آنها خانه شان را نیز از دست داده و بعد از 14 سال زندگی مشترک از هم جدا شدند و آقای گریفیت مجبور به فروش بیشتر دارایی هایش شد تا بدهی ها را صاف کند و اکنون از والدینش پول قرض می کند.

او در این مورد گفت:" بسیار احساس شرمندگی می کنم که اصلا در این زمینه هوشمندانه عمل نکردم ، فکر می کردم خیلی روشن فکر و تحصیل کرده ام، ولی روش من غلط بود و شکست خوردم."

تصویر در دسترس نیست

13 سپاس: serpent، Ahora Quien، دلشاد، jaj، ماهی، garfild، متریال، ♥Rose♥، پرهام، هوشمند، mahsa joon، بندری، javad1020

• serpent

من وقتی تیتر تاپیک رو خوندم خود درگیری پیدا کردم ، ازاوج یعنی چی اخههههههه ???? :20:
    2 سپاس: Ahora Quien، خرزوخان

• Ahora Quien

نقل قول: خرزوخان
    آقای گریفیت

آقای گریفیت اوج نگیر ... عزیزم اوججججج نگیرررررر ... پسرممم اوجججججج نگیررررررررررررررررر 378 378

2 سپاس: serpent، خرزوخان

• serpent

• Ahora Quien

serpent,
    دیدی اوجججج گرفتتتتت 1182

• 2 سپاس: serpent، خرزوخان

• serpent

Ahora Quien,
    خیلی فیلمی ب قران خیلییییییی 247

• Ahora Quien

نقل قول: serpent
    خیلی فیلمی ب قران خیلییییییی

فیلمی؟ نَمَنَه 389
    چَند دَر صَدِ چِقَدرِ فیلم؟؟؟

• serpent

Ahora Quien,
    خیلی فیلمی یعنی خیلی فیلم هستی ، یعنی خیلی خوب میتونی نقش بازی کنی ، ای خداااااااااا

خط دوم نفهمیدم چی نوشتی :37:

• Ahora Quien

خیلی فیلمی یعنی خیلی فیلم هستی ، یعنی خیلی خوب میتونی نقش بازی کنی ، ای خداااااااااا

اَهَاَن :10:

خط دوم نفهمیدم چی نوشتی

نوشتم چند در صد چقدر فیلم؟
    دیالوگ سریال ویلای من ...
    :5:

• serpent

Ahora Quien,
    اهاااا ، ویلای من رو ندیدم ، خوشم نمیاد

• Ahora Quien

اهاااا ، ویلای من رو ندیدم ، خوشم نمیاد

چجوریاس که ندیدی ولی خوشتم نمیاد؟ 304

• serpent

Ahora Quien,
    چون کارگردانش اومد قهوه تلخ رو درست کرد ، اولش با کلی خواهش و التماس ب مردم گفت که نسخه اصلی بخرید ، وقتی مردم نسخه اصلی خریدن و جیبه این اقا پره پول شد ، ی دفه تولیدش رو متوقف کرد و مردم رو مسخره ، بعدشم رفت سراغه این سریال ، یعنی ویلایه من

2 سپاس: خرزوخان، پرهام

• jaj

1 سپاس: خرزوخان

• ماهی

جنبه نداشتن بیچاره ها 378

• خرزوخان

نقل قول: ماهی
    جنبه نداشتن بیچاره ها

خوب خرج كردن از خوب درآوردن مهمتره

1 سپاس: ماهی

• garfild

خاک تو سرش کنن
    همین آدمهای احمق پول دستشون میاد نمیدونن چطور خرج کنن و کلش و .... :21:

• متریال

اخی بیچاره بدبخت :2:

• ♥Rose♥

من وقتی تیتر تاپیک رو خوندم خود درگیری پیدا کردم ، ازاوج یعنی چی اخههههههه ???? :20:

گریه نکن منم اول خوندم فکر کردم ازدواج شاید باشه بعد دقت کردم دیدم نه، فاصله گذاری رو رعایت ننموده است. :24:
    نقل قول: jaj
    اگه شعورش رسیده بود و زنش رو طلاق داده بود الان وضعش بهتر بود

خوبه شما قاضی نشدی ! :37:
    نقل قول: خرزوخان
    " بسیار احساس شرمندگی می کنم که اصلا در این زمینه هوشمندانه عمل نکردم ، فکر می کردم خیلی روشن فکر و تحصیل کرده ام، ولی روش من غلط بود و شکست خوردم."

خب جنبه داشته باش دیگه بی جنبۀ پول ندیده ! :25:

• پرهام

دارا چون گدا شود دستش گیر :1:
    گدا چون دارا شود پستش گیر :19:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: