ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اولین ملکه زیبایی دنیا نه ایران
♥Rose♥
همچنین وی خواننده اپرا و مشهورترین مانکن عصر خویش بود و قدم به هر کجا که می گذاشت بدنبالش صدها دسته گل می فرستادن زمانی شهرتش بیشتر از بریژدیت باردو بود.
اما با این همه زمانی که کلئو در سال ۱۹۶۶ تک و تنها بدون آنکه کسی در کنارش باشد در پاریس به خاک سپرده شد تمام دارایی اش بیشتر از چند فرانک نبود، و نکته جالب اینجاست که خیلی از فرانسویها زمانی که شنیدند نخستین ملکهُ زیبایی جهان مرده است با بی اعتنایی پرسیدند. عجب پس او تا حالا زنده بود.
نکته جالبتر در مورد این ملکه زیبایی ، انتشار خبر دروغ ایرانی بودن این ملکه میباشد که در ایمیل ها ، سایت ها و وبلاگ های بی شماری با تغییر نام ملکه به رعنا منتشر شده است.
زمانی شهرتش بیشتر ازنیکی کریمی بود
در سال ۱۸۹۶ توسط مجله ” ایلوستراسیون” فرانسه اولین مسابقه زیباترین ملکه جهان ترتیب داده شد و رعنا به عنوان نخستین ملکه زیبایی جهان انتخاب شد.
او خواننده اپرا و مشهورترین مانکن عصر خویش بود. رعنا در سال ۱۳۲۶ در تربت حیدریه خراسان به خاک سپرده شد تک و تنها بدون آنکه کسی در کنارش باشد.
تنها نقاشی که از او کشیده شده است
serpent
حورا
♥Rose♥
چرا فکر میکنید همه چیز سانسور میشه! من دوساعت سرچ کردم برای بچه های اینجا که به سانسورها معترض هستن تصاویر بدون سانسور بزارم !
عرض کنم که اون مدل لباسشه
اینم عکس سانسور شده
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
مرسی از اینهمه سرچ ولی یکم بیشتر سرچ میکردی تا سانسوره جلوش هم بره دیگه
♥Rose♥
امیر اون مدل لباسش اینطوریه، فکر کنم اسم مدلش، مدل دلبری باشه، جلوش به همین شکله، گرد و دارای چند لایه
serpent
اونم با اون مدله لباسش ، اخه اینم شد مدل ¿¿¿¿ حالا نمیشد دو تیکه بپوشه عایا ¿¿¿¿
♥Rose♥
serpent
این الان یعنی میشد یا نمیشد ¿¿¿
♥Rose♥
من خیاط نیستم ولی خیاط ها را دوست دارم
نه نمیشد
serpent
من هم ملکه نیستم ولی ملکه ها را دوست دارم ، نخصوصا اگه دوتیکه باشن ک دیگه هیچی
♥Rose♥
عجب بچه پررویی هستی
حالا دو تیکه چطوریه دیگه ؟
serpent
مطمئنی که میخوای شرح بدم دیگه ¿¿¿¿ باشه ، فقط سانسور شدشو میتونم بدم خدمتتون :
نمایش یا پنهان متن
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست♥Rose♥
خاک وچوک
همینه دیگه تا این موقع شب بیدار میمونی این میشه!
قدیمیا حق داشتن میگفتن بچه باید تا ساعت 9 شب بخوابه
serpent
حالا خوبه هیچی معلوم نیست ، اگه معلوم بود که دیگه هیچی
♥Rose♥
بقول دیااکو برو بگیر ب**، زیادی بیدار موندی
serpent
حالا اینقد ناراحتی نداره که ، خودت گفتی شرح بده ، منم اومدم روشن سازی کنم خوب
♥Rose♥
برو بخواب بچۀ بد! مامانت دو روزه ولت کرده همینه دیگه
serpent
حالا ببینا ، اصلا اینجوری خوبه ¿¿¿¿
نمایش یا پنهان متن