ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ازدواج منحصر بفرد این دختر
♥Rose♥
طی ۱۰ سال گذشته هنرمند استرالیایی به نام جودی رز با اتصال میکروفون به کابل های پل و ایجاد ارتعاش در آنها تولید موسیقی می کرد. او برای ثبت رکورد جهانی در این کار سفرهای زیادی انجام داد.
به تازگی او وابستگی زیادی نسبت به یک پل در جنوب فرانسه پیدا کرده و تصمیم گرفته تا به طور رسمی با این پل مرموز ازدواج کند.
پل Pont du Diable (پل شیطان) یک پل سنگی ۶۰۰ ساله است که بر روی یک تنگه در شهر هرولت واقع در جنوب فرانسه قرار دارد.
جودی پس از بازدید از ده ها پل در سراسر جهان برای پروژه موسیقی اش تصمیم گرفت با این یکی ازدواج کند.
خانم رز دلیل ازدواج با پل شیطان را با ثبات بودن، ریشه دار بودن و احساس آرامش و امنیت در کنار پل عنوان کرده است. او در ادامه می گوید: این پل یک شوهر ایده آل، قوی و ساکت است.
او برای عروسی منحصر به فرد خود لباس عروس پوشید و با یک دسته گل نزد پل رفت.
mansour12247
soheyla
والا چی بگم ؟؟؟
beh
jaj
حورا
mahsa joon
چه چيزايي بعضيا رو جذب ميكنه ازدواج با پل
jaj
دیااکو
هاچو هاچو
بچه مثبت