₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » تقدیم به شخص بوف بوفی...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » تقدیم به شخص بوف بوفی...
1 2 3 4

بدون عکس

تقدیم به شخص بوف بوفی...

2612 بازدید، 65 پست، نویسنده: hadi04

• نخبه

نقل قول: hadi04
    یادت نره ها زری هم بنده خدا احتمالا کیست باشه تو شکمش زیاد سخت نگیر اونوقت مجبور میشی گاوتو پنجاه زیر قیمت بفروشیا

اگه یدونه کیست تو شکممون بود الان تو امریکا دکتر بودیم برا خودمون شانش هم نداریم والو :24:

1 سپاس: hadi04

• hadi04

نقل قول: نخبه
    اگه یدونه کیست تو شکممون بود الان تو امریکا دکتر بودیم برا خودمون شانش هم نداریم والو

اگه تو شکممون کیست بود الان مرده بودیم همون بهتر که لااقل یه بچه گیرت اومد سرت بی کلاه نموند واقعا شانس نداریم :23:

1 سپاس: نخبه

• نخبه

اگه تو شکممون کیست بود الان مرده بودیم همون بهتر که لااقل یه بچه گیرت اومد سرت بی کلاه نموند واقعا شانس نداریم

آخ اخ گفتی
    اگه شانس مائه که یا به خاطر کیست می مردیم یا به خاطر کتکها و سوختگی پا ناکار میشدیم و بعد تو حوض خفه می شدیم و کلی داستان دیگه سرمون میاومد بعد همسایه ها هم سفر بودن نمیاومدن نجات بدن والو کاکو دیگه مردنمون حتمی بود
    همون بهتر که بچنی زاییدما و الا کیسته به جای امریکا منو راهی سینه قبرستون میکرد :4:

• hadi04

آخ اخ گفتی
    اگه شانس مائه که یا به خاطر کیست می مردیم یا به خاطر کتکها و سوختگی پا ناکار میشدیم و بعد تو حوض خفه می شدیم و کلی داستان دیگه سرمون میاومد بعد همسایه ها هم سفر بودن نمیاومدن نجات بدن والو کاکو دیگه مردنمون حتمی بود
    همون بهتر که بچنی زاییدما و الا کیسته به جای امریکا منو راهی سینه قبرستون میکرد

باور کن اگر از همه اینا هم نجات ژیدا میکردی به خاطر فشار تحریمها کیستت میترکید :23: به هر حال با این شانسمون آخرش سینه قبرستون بودیم باور کن :4:

• نخبه

میگم اگه من و تو با این دقت که این داستان زری رو خوندیم اگه ادامه تحصیل میدادیم و درس میخوندیم الان امریکا دکتر بودیم دیگه لازم نبود کیست دار هم بشیم :4:

• hadi04

میگم اگه من و تو با این دقت که این داستان زری رو خوندیم اگه ادامه تحصیل میدادیم و درس میخوندیم الان امریکا دکتر بودیم دیگه لازم نبود کیست دار هم بشیم

:23: ببین خدایی راست میگیا ولی تو عمرم اینقدر یه داستان توجهمو به خودش جلب نکرده بود ببین این حاملگی چه میکنه با ذهن آدم :23:

• نخبه

ببین خدایی راست میگیا ولی تو عمرم اینقدر یه داستان توجهمو به خودش جلب نکرده بود ببین این حاملگی چه میکنه با ذهن آدم

اسم زری تا اخر عمر از یادم نمیره
    اوه راستی یک ساعت پیش یکی از دوستام میگفت کیست داره برم بهش بگم خوشبخت شدییییییییییییییییی :23: این کیست داشتن عینهون لاتاریه هر کی کیست داشته باشه مستقیم امریکاااااااااااااااااااااااا با نون اضافه

• نخبه

اما تو که رو فرم باشی دیگه میرن بیل میسازن

این قمستشو عینهون مسعود فرد منش باید دکلمه کنم برات :23:

• نخبه

خعلی باحال بود قناری زری دوست خوشمان امد :78:

• hadi04

این قمستشو عینهون مسعود فرد منش باید دکلمه کنم برات

چکار کنیم دیگه؟ وقتی همکاری نمیکنید مجبورم خودم همه این بار رو به دوش بکشم
    نمایش یا پنهان متنتصور کن شیرین داره دکلمه میخونه :23: با اون صدای من چه شود؟؟؟؟ :4:

خعلی باحال بود قناری زری دوست خوشمان امد

به جان خودت نباشه به جان زری من فقط به عشق دوستان و هم میهنانم میکروفن به دست میگیرم :23:

• نخبه

تصور کن شیرین داره دکلمه میخونه با اون صدای من چه شود؟؟؟؟

:23: تازه الان سرما خوردم صدام عالییییییییییییییییییییییی :23:

به جان خودت نباشه به جان زری من فقط به عشق دوستان و هم میهنانم میکروفن به دست میگیرم

جون زری که قسم خوردی باور کردم :83:

2 سپاس: ♥Rose♥، hadi04

• ♥Rose♥

دست از سر و کیست این زری بدبخت بردارین، داداشاش ولش کردن شوما دوتا گرفتینش :23: :23: :23: بدبخت کیستش پاره شد :23:
    2 سپاس: hadi04، نخبه

• hadi04

تازه الان سرما خوردم صدام عالییییییییییییییییییییییی

اوه اوه پس رسما ازت برای همکاری دعوت به عمل می آورم :4:
    جون زری که قسم خوردی باور کردم

خدا زری رو از ما نگیره :23:
    نقل قول: ♥Rose♥
    دست از سر و کیست این زری بدبخت بردارین، داداشاش ولش کردن شوما دوتا گرفتینش بدبخت کیستش پاره شد

داداشهاش که کلا بی غیرت بودن رو نمیکردن والا ما اینطوری نیستیم منو شیرین تا آخر پای زری ایستادیم :bahone:

2 سپاس: نخبه، ♥Rose♥

• نخبه

داداشهاش که کلا بی غیرت بودن رو نمیکردن والا ما اینطوری نیستیم منو شیرین تا آخر پای زری ایستادیم

اره والا زری حق منو هادی رو خورده باید ما رو هم ببره امریکا و الا ول کنش نیستیم تو حوض خفه اش میکنیم :23:

2 سپاس: hadi04، ♥Rose♥

• hadi04

اره والا زری حق منو هادی رو خورده باید ما رو هم ببره امریکا و الا ول کنش نیستیم تو حوض خفه اش میکنیم

نه تو حوض تابلوه بیا بریم کیستشو دستکاری کنیم تا منفجر بشه :bahone:

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نخبه,
    hadi04,
    :23: :23: :23: ترکیدم از دست شوما دوتا پس هرموقع عازم شدین منم با خودتون ببرین :4:

2 سپاس: hadi04، نخبه

• hadi04

ترکیدم از دست شوما دوتا پس هرموقع عازم شدین منم با خودتون ببرین

باچه
    خوب حالا همه با هم بخونیم
    زری زری زری تو کجایی زری زری زری تو کجایی :23:

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

زری زری زری تو کجایی زری زری زری تو کجایی

زری زری زری تو کجایی زری زری زری الهی ور بپری :bahone:
    نمایش یا پنهان متن :23:

2 سپاس: نخبه، hadi04

• نخبه

نه تو حوض تابلوه بیا بریم کیستشو دستکاری کنیم تا منفجر بشه

نمایش یا پنهان متن کیستو منفجر نکننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.. بابا جان چند بار بگم این کیست خعلی مهمه ادم بختش باز میشه میره امریکا تازه فک و فامیلا هم همگی میان امریکا دور همی تو ماسته چسه:23:

باچه
    خوب حالا همه با هم بخونیم
    زری زری زری تو کجایی زری زری زری تو کجایی

من تک خونی میکنم شماها تکرار کنین :83:

2 سپاس: ♥Rose♥، hadi04

• hadi04

زری زری زری تو کجایی زری زری زری الهی ور بپری

اون پری پریه شعر مردم رو تحریف نکنید :23:
    کیستو منفجر نکننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.. بابا جان چند بار بگم این کیست خعلی مهمه ادم بختش باز میشه میره امریکا تازه فک و فامیلا هم همگی میان امریکا دور همی تو ماسته چسه

ای بابا من اصلا حواسم سر جاش نیست اسم زری میاد همه چیزا یادم میره باشه باشه اصلا گیرین کارت منو واسه آتیش اجاق در مسیر استفاده میکنیم به شرطی که کیست زری جواب همه رو بده ها :4:
    من تک خونی میکنم شماها تکرار کنین

موافقم شروع کن :83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: