اگه تو شکممون کیست بود الان مرده بودیم همون بهتر که لااقل یه بچه گیرت اومد سرت بی کلاه نموند واقعا شانس نداریم
آخ اخ گفتی اگه شانس مائه که یا به خاطر کیست می مردیم یا به خاطر کتکها و سوختگی پا ناکار میشدیم و بعد تو حوض خفه می شدیم و کلی داستان دیگه سرمون میاومد بعد همسایه ها هم سفر بودن نمیاومدن نجات بدن والو کاکو دیگه مردنمون حتمی بود همون بهتر که بچنی زاییدما و الا کیسته به جای امریکا منو راهی سینه قبرستون میکرد
آخ اخ گفتی اگه شانس مائه که یا به خاطر کیست می مردیم یا به خاطر کتکها و سوختگی پا ناکار میشدیم و بعد تو حوض خفه می شدیم و کلی داستان دیگه سرمون میاومد بعد همسایه ها هم سفر بودن نمیاومدن نجات بدن والو کاکو دیگه مردنمون حتمی بود همون بهتر که بچنی زاییدما و الا کیسته به جای امریکا منو راهی سینه قبرستون میکرد
باور کن اگر از همه اینا هم نجات ژیدا میکردی به خاطر فشار تحریمها کیستت میترکید به هر حال با این شانسمون آخرش سینه قبرستون بودیم باور کن
ببین خدایی راست میگیا ولی تو عمرم اینقدر یه داستان توجهمو به خودش جلب نکرده بود ببین این حاملگی چه میکنه با ذهن آدم
اسم زری تا اخر عمر از یادم نمیره اوه راستی یک ساعت پیش یکی از دوستام میگفت کیست داره برم بهش بگم خوشبخت شدییییییییییییییییی این کیست داشتن عینهون لاتاریه هر کی کیست داشته باشه مستقیم امریکاااااااااااااااااااااااا با نون اضافه
نه تو حوض تابلوه بیا بریم کیستشو دستکاری کنیم تا منفجر بشه
نمایش یا پنهان متن کیستو منفجر نکننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.. بابا جان چند بار بگم این کیست خعلی مهمه ادم بختش باز میشه میره امریکا تازه فک و فامیلا هم همگی میان امریکا دور همی تو ماسته چسه
نقل قول: hadi04
باچه خوب حالا همه با هم بخونیم زری زری زری تو کجایی زری زری زری تو کجایی
کیستو منفجر نکننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.. بابا جان چند بار بگم این کیست خعلی مهمه ادم بختش باز میشه میره امریکا تازه فک و فامیلا هم همگی میان امریکا دور همی تو ماسته چسه
ای بابا من اصلا حواسم سر جاش نیست اسم زری میاد همه چیزا یادم میره باشه باشه اصلا گیرین کارت منو واسه آتیش اجاق در مسیر استفاده میکنیم به شرطی که کیست زری جواب همه رو بده ها
نخبه
اگه یدونه کیست تو شکممون بود الان تو امریکا دکتر بودیم برا خودمون شانش هم نداریم والو
hadi04
اگه تو شکممون کیست بود الان مرده بودیم همون بهتر که لااقل یه بچه گیرت اومد سرت بی کلاه نموند واقعا شانس نداریم
نخبه
آخ اخ گفتی
اگه شانس مائه که یا به خاطر کیست می مردیم یا به خاطر کتکها و سوختگی پا ناکار میشدیم و بعد تو حوض خفه می شدیم و کلی داستان دیگه سرمون میاومد بعد همسایه ها هم سفر بودن نمیاومدن نجات بدن والو کاکو دیگه مردنمون حتمی بود
همون بهتر که بچنی زاییدما و الا کیسته به جای امریکا منو راهی سینه قبرستون میکرد
hadi04
اگه شانس مائه که یا به خاطر کیست می مردیم یا به خاطر کتکها و سوختگی پا ناکار میشدیم و بعد تو حوض خفه می شدیم و کلی داستان دیگه سرمون میاومد بعد همسایه ها هم سفر بودن نمیاومدن نجات بدن والو کاکو دیگه مردنمون حتمی بود
همون بهتر که بچنی زاییدما و الا کیسته به جای امریکا منو راهی سینه قبرستون میکرد
باور کن اگر از همه اینا هم نجات ژیدا میکردی به خاطر فشار تحریمها کیستت میترکید
نخبه
hadi04
نخبه
اسم زری تا اخر عمر از یادم نمیره
اوه راستی یک ساعت پیش یکی از دوستام میگفت کیست داره برم بهش بگم خوشبخت شدییییییییییییییییی
نخبه
این قمستشو عینهون مسعود فرد منش باید دکلمه کنم برات
نخبه
hadi04
چکار کنیم دیگه؟ وقتی همکاری نمیکنید مجبورم خودم همه این بار رو به دوش بکشم
نمایش یا پنهان متن
تصور کن شیرین داره دکلمه میخونهبه جان خودت نباشه به جان زری من فقط به عشق دوستان و هم میهنانم میکروفن به دست میگیرم
نخبه
جون زری که قسم خوردی باور کردم
♥Rose♥
hadi04
اوه اوه پس رسما ازت برای همکاری دعوت به عمل می آورم
خدا زری رو از ما نگیره
داداشهاش که کلا بی غیرت بودن رو نمیکردن والا ما اینطوری نیستیم منو شیرین تا آخر پای زری ایستادیم
نخبه
اره والا زری حق منو هادی رو خورده باید ما رو هم ببره امریکا و الا ول کنش نیستیم تو حوض خفه اش میکنیم
hadi04
نه تو حوض تابلوه بیا بریم کیستشو دستکاری کنیم تا منفجر بشه
♥Rose♥
hadi04,
hadi04
باچه
خوب حالا همه با هم بخونیم
زری زری زری تو کجایی زری زری زری تو کجایی
♥Rose♥
زری زری زری تو کجایی زری زری زری الهی ور بپری
نمایش یا پنهان متن
نخبه
نمایش یا پنهان متن
کیستو منفجر نکننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.. بابا جان چند بار بگم این کیست خعلی مهمه ادم بختش باز میشه میره امریکا تازه فک و فامیلا هم همگی میان امریکا دور همی تو ماسته چسهخوب حالا همه با هم بخونیم
زری زری زری تو کجایی زری زری زری تو کجایی
من تک خونی میکنم شماها تکرار کنین
hadi04
اون پری پریه شعر مردم رو تحریف نکنید
ای بابا من اصلا حواسم سر جاش نیست اسم زری میاد همه چیزا یادم میره باشه باشه اصلا گیرین کارت منو واسه آتیش اجاق در مسیر استفاده میکنیم به شرطی که کیست زری جواب همه رو بده ها
موافقم شروع کن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→