ایزابلا لوکومسکا پیزالسکا 33 ساله مدل زیبایی و سابق لهستان رییس باشگاه فوتبال وارتا پوزنان است.
▧ تصویر در دسترس نیست
او ازدواج کرده و زمانی که این باشگاه در حال ورشکستگی و انحلال بود با سرمایه خود به کمک آن شتافت و به عنوان مدیر باشگاه و مدیر مالی با صرفه جویی و پرداخت بدهی ها آن را در دسته اول لهستان نگه داشت.
هنگامی که تیم فوتبال پرتغال در لهستان اردو زده بود کریس رونالدو به او ابراز تمایل کرده بود که او با خونسردی جواب داده بود مردان اسلاو را ترجیح میدهد.
خوب بابا رد کرده که رد کرده ریخته دختر مثل پنجه ی گربه ببخشید پنجه میمون ... ای بابا نه ببخشید پنجه ی آفتاب میرم واسه کریس جون میگیرم مرده شور کریس رو ببرن نکبت بسش نیست سالی یه دونه میگیره ؟ والا با اون ...
آقا ببخشيد يكي از عكساي تاپيكم حذف شده . ميشه بپرسم چرا؟
به خدا کار من نیست کار یکی از مدیرای سایته ولی خوب یه کم زیادی ناجور بود این از علتش اینجا خانواده رد میشه دیدن بخشهای اختصاصی اناث در انظار عمومی ممنوووووووووووع می باشد پسرکم به همین خاطر برداشته شده منکه یه عمر از سنم گذشته با دیدنش از راه داشتم به در میشدم که با کمک کمکراننده فرمون رو پیچوندیم تو جاده چه رسد به جوانانی که تازه گواهینامه گرفتن مطمئنا چپ میشدن شک نکن
خرزوخان
ایزابلا لوکومسکا پیزالسکا 33 ساله مدل زیبایی و سابق لهستان رییس باشگاه فوتبال وارتا پوزنان است.
او ازدواج کرده و زمانی که این باشگاه در حال ورشکستگی و انحلال بود با سرمایه خود به کمک آن شتافت و به عنوان مدیر باشگاه و مدیر مالی با صرفه جویی و پرداخت بدهی ها آن را در دسته اول لهستان نگه داشت.
هنگامی که تیم فوتبال پرتغال در لهستان اردو زده بود کریس رونالدو به او ابراز تمایل کرده بود که او با خونسردی جواب داده بود مردان اسلاو را ترجیح میدهد.
mahsa joon
نغمه
jaj
mahsa joon
نغمه؟؟؟؟؟؟
كجايي بابا دلمون تنگ شده بود
هاچو هاچو
این به من درخواست داد من رد کردم
خرزوخان
hadi04
hadi04
به خدا کار من نیست کار یکی از مدیرای سایته ولی خوب یه کم زیادی ناجور بود این از علتش اینجا خانواده رد میشه دیدن بخشهای اختصاصی اناث در انظار عمومی ممنوووووووووووع می باشد پسرکم به همین خاطر برداشته شده منکه یه عمر از سنم گذشته
خرزوخان
البته من پنهانش كرده بودم ولي هركي اينكارو كرده بايد اعلام ميكرد . ديروز عليرضاخان يه تاپيك منو بست ولي هم بهم پيام داد و هم تو تاپيك نوشت .
هاچو هاچو
خرزو جان من حذف کردم..میخواستم بنویسم ولی نمیدونم چرا یادم رفت رفیق..ببخشید
عکست واقعا مورد داشت و طبق قوانین باید حذف میشد
garfild
هرکی بزن تو حالش خیلی خوبه
خرزوخان
مرسي رفيق ولي بهتره به ايناهم يه نگاهي بندازي
نقاشی های بسیار زیبا روی بدن
hadi04
بالا تنه آزاد بود
البته اینا هم زیاد جالب نیست ولی روشون نقاشی شده عکسی که شما گذاشته بودی تابلوی خام بود بدون نقاشی زیادی دیدنی بود اوضاع خراب میشد قناری
jaj
هاچو هاچو
همونطور که hadi04 عزیز اشاره کرد این عکسی که شما گذاشته بودی با این ها تفاوت داشت رفیق
beh
چون واقعا هستن کسانی که زیبایی چهره شون خیلی بالاتر از ایشون هستش
خوشگله بنده خدا ، ولی نه زیاد
Ahora Quien
hadi04
داداش بدون داری با کی حرف میزنی مایکل شوماخر هنوز لنگشو که جلوم پهن کرده بود به ازم پس نگرفته
خوب شاید شما توی جاده 4 بانده دیدیش من توی پیچ تند گردنه دیدمش اونم توی سراشیبی
ماهی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→