₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذايي مخصوص افراد مغرور!

بدون عکس

غذايي مخصوص افراد مغرور!

3522 بازدید، 10 پست، نویسنده: خرزوخان

• خرزوخان

روانشناسان حتي امروزه به كساني كه نااميد و دلسرد هستند و از زندگي خود لذت نمي‌برند توصيه مي‌كنند تا بادمجان را حتما در رژيم غذايي خود جاي دهند.

پژوهشگران در جديدترين يافته‌هاي خود نشان دادند بادمجان و دانه‌هاي موجود در آن باعث مي‌شود تا ميزان خشونت در حس خود شيفتگي افراد كاهش يابد.

تصویر در دسترس نیست

بادمجان حاوي آنتي اكسيدان‌ها و املاحي است كه هنگام پخته شدن باعث مي‌شود تا غده‌هايي درون بادمجان فعال شود كه روي خلق و خو و احساسات افراد تاثير مي‌گذارد.

روانشناسان حتي امروزه به كساني كه نااميد و دلسرد هستند و از زندگي خود لذت نمي‌برند توصيه مي‌كنند تا بادمجان را حتما در رژيم غذايي خود جاي دهند.

بادمجان باعث مي‌شود تا افراد ديد بهتري نسبت به زندگي خود به وجود آورند و پس از خوردن بادمجان سطح توقع افراد كاهش مي‌يابد و خلق و خو و آرامش ديگري را در خود احساس مي‌كنند.

پزشكان براي به وجود آوردن آرامش بيشتر و احساس خوب در زندگي افراد به آن‌ها توصيه مي‌كنند تا هفته‌اي 2 بار غذاهاي متشكل از بادمجان را مصرف كنند.

10 سپاس: mahsa joon، mz56mz، ♥Rose♥، Galexy، ماهی، Ahora Quien، mojde، zrnznn، بچه مثبت، javad1020

• mahsa joon

من برم بخورم 370
    1 سپاس: خرزوخان

• jaj

2 سپاس: خرزوخان، ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: خرزوخان
    بادمجان

ای جاااااااان :bahone:

• Galexy

:85: ای وای من ..

• ماهی

عاشق بادمجونم. :110:

• Ahora Quien

وااییی وبلامممممممممم .... من عاشق بادمجونممممممممممم :8:

• mahsa joon

من بادمجون دوست دارم ولي حساسيت دااااااارم ولي من باز من ميخورم. 262

• خرزوخان

بادمجون
    نوش جون

1 سپاس: ♥Rose♥

• zrnznn

من اینو تازه دیدم...ولی صد درصد مطالبشو تایید میکنم:4: باز شکر خدا که در طول روز ندیدمش :18:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: