♥Rose♥, آفرودیت نمایش یا پنهان متنآفرودیت نام یکی از خدایان رومی بوده که رومیان آن را پرستش می کردند، آفرودیت (ونوس رومیان) الهه بار آوردن زمین و گل ها و باغ ها و نیز زیبایی و عشق بود. نمایش یا پنهان متن
حالو كه پايه هستى كاكو بيو اين نصف شبى بريم دشت ارژن يه ٢٠تا ٤٠ سيخ جيگر بزنيمو برگرديم
پایتم گلووووو بزن بریم پشتشم یه بستنی توپ بزنیم اووووووووووووووف نکن با من ای کارا ره حالو تو ای خراب شده ی عسلویه از کجا بستنی گیر بیارم الان میدونی دشت ارژن چه هووی داره؟ وای وای وای بزن بریم پایتم گلوووو
ترکوندمش بلند بلند دارم چه چه میزنم داشتم بسطامی میخوندم
آن یار کز او خانه ما جای پری بود،سر تا قدمش چون پری از عیب بری بود،دل گفت فروکش کنم این شهر به بویش،بیچاره ندانست که یارش سفری بود،اوقات خوش آن بود که با دوست به سر رفت،باقی همه بیحاصلی و بیخبری بود شعرش از حضرت حافظ هست داشتم در دستگاه افشاری چه چه میزدم دخملکم
آن یار کز او خانه ما جای پری بود،سر تا قدمش چون پری از عیب بری بود،دل گفت فروکش کنم این شهر به بویش،بیچاره ندانست که یارش سفری بود،اوقات خوش آن بود که با دوست به سر رفت،باقی همه بیحاصلی و بیخبری بود شعرش از حضرت حافظ هست داشتم در دستگاه افشاری چه چه میزدم دخملکم
mahsa joon
داماد آينده
mahsa joon
الان مخاطبت كي بود؟
بايد مشخص كني
hadi04
دخمل قشنگ
mz56mz
گلوووووووو
hadi04
نفس کاکاش
♥Rose♥
حنجره طلایی
hadi04
الهه ی مهر
♥Rose♥
مسجود فرشتگان
نمایش یا پنهان متن
فدای بابای مهربونم بشم، خیلی قشنگ بود مرسی
hadi04
آفرودیت
نمایش یا پنهان متن
آفرودیت نام یکی از خدایان رومی بوده که رومیان آن را پرستش می کردند، آفرودیت (ونوس رومیان) الهه بار آوردن زمین و گل ها و باغ ها و نیز زیبایی و عشق بود.نمایش یا پنهان متن
زنده باشی دخملکم خوب همینی دیگه وقتی میبینمت این نامها یادم میاد
♥Rose♥
معشوق حضرت عشق
نمایش یا پنهان متن
من دیگه کم آوردم در مقابل لطف شما باباییبینهایت ممنونم از لطف و مهربونیتون، کلی خجالت کشیدم بوخودا
hadi04
حضرت عشق الان خونه هستن در خواب ناز من سرکارم تک و تنها در سکوت گوش خراش اتاق کنترل قدم زنان ایستاده ام
نمایش یا پنهان متن
بینهایت ممنونم از لطف و مهربونیتون، کلی خجالت کشیدم بوخودا
قربونت دخملکم دشمنت خجالت بکشه با دخمل مهربون باید مهربون بود دیگه پاسخ محبت محبته
mz56mz
پايه
hadi04
پایه ی پایه
mz56mz
حالو كه پايه هستى كاكو بيو اين نصف شبى بريم دشت ارژن يه ٢٠تا ٤٠ سيخ جيگر بزنيمو برگرديم
hadi04
پایتم گلووووو بزن بریم پشتشم یه بستنی توپ بزنیم اووووووووووووووف نکن با من ای کارا ره حالو تو ای خراب شده ی عسلویه از کجا بستنی گیر بیارم الان میدونی دشت ارژن چه هووی داره؟ وای وای وای بزن بریم پایتم گلوووو
♥Rose♥
تک عمو گلوووووی بوفیلند
نمایش یا پنهان متن
آخی ، میگم بابایی این سکوتوو با صدای طلاییت بشکن
فدای محبتت بشم بابا آرسام
mz56mz
گل بى خار
hadi04
آن یار کز او خانه ما جای پری بود،سر تا قدمش چون پری از عیب بری بود،دل گفت فروکش کنم این شهر به بویش،بیچاره ندانست که یارش سفری بود،اوقات خوش آن بود که با دوست به سر رفت،باقی همه بیحاصلی و بیخبری بود
شعرش از حضرت حافظ هست داشتم در دستگاه افشاری چه چه میزدم دخملکم
♥Rose♥
ممنونم از محبتتون عمو جان
آن یار کز او خانه ما جای پری بود،سر تا قدمش چون پری از عیب بری بود،دل گفت فروکش کنم این شهر به بویش،بیچاره ندانست که یارش سفری بود،اوقات خوش آن بود که با دوست به سر رفت،باقی همه بیحاصلی و بیخبری بود
شعرش از حضرت حافظ هست داشتم در دستگاه افشاری چه چه میزدم دخملکم
آفرین آفرین
beh
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→