اوه خدای من چه خبر لایتی به قول سامان مبارک باشه داش مازیار ایشالا خوشبخت بشید و به همه آرزوهاتون در کنار هم برسید خیلی خوشحالم بی حد خوشحالم ایشالا به پای هم پیر بشید
نقل قول: MaziMari
البته من نتونستم خوب ببينم
نیازی نبود که اینقدر سعی و تلاش کنی از قدیم گفتن مادر رو ببین دختر رو بگیر خدایا شکرت اینم از مازیار حالا فقط مونده مهدی یره و مجی که بوشون داره سایت رو ورمیداره یکی بیاد کمک کنه
MaziMari, اسم کاربریت عوض شده پسر! من نشناختم مازیار خودمونه....ای خدا.... برات خیلی خوشحالم ..ایشالله پای هم پیر شید و یه عالمه نی نی خوشمل دنیا بیارید
زن و شوهر های خوشبخت ، چهره هاشون هم شبیه هم میشه ، اسم که فقط مقدمه س اما مهم تحمل بیشتر ، بالابردن آستانه تحمل و درک خواسته های طرف مقابله یه چیزی تو اولین جملاتت اومده بود که یه خرده افکار پلید من به بیراهه رفت گفتی : دير گفتم ولي واقعاً فرصت نداشتم ببخشيد بابا ایشون ، خانوم خودته ، مطمئنما سالهای سال با هم خواهین بود ، یه خرده افراط گری کمتر البته به عنوان شوخی بود ، امیدوارم ناراحت نشده باشی خوشحال شدم مثل تموم انسانهای دنیا که از شنیدن خبر خوش مخصوصا ازدواج خرسند میشند. امیدوارم همیشه شادیهای زندگیت بیشتر از پیش باشه
داش Maziو آبجی Mari پیوندتون مبارک باشه و ایشالله به پای هم پیر نشید... نمایش یا پنهان متنبلکه صدسال به پای هم جوون بمونید عمو یوفوشناس
از داستان عشقتون بده براتون مثنوی مازی و ماری بسرایم نمایش یا پنهان متنآدم اشک توی چشماش حلقه میزنه ( از این حلقه ها که موقع قلیون کشیدن هست منظورم نیستا )
نقل قول: hadi04
خدایا شکرت اینم از مازیار حالا فقط مونده مهدی یره و مجی که بوشون داره سایت رو ورمیداره یکی بیاد کمک کنه
پس بگو چرا براي خودم 6 سال طول كشيد تا قبول بشه نگو كه هنوز متاهل نبودم
نقل قول: MaziMari
از خدا ميخوام همه بچه هاي سايت و همه جونايي كه وقت ازدواجشون رسيده به مراد دلشون برسن، به عشقشون برسن و خدا خودش كمكشون كنه، از صميم قلب براي همه آرزوي خوشبختي دارم
Life Dream
mahsa joon
وااي مرسي شما هم برام دعا كنيين .
مرسي مازيار جان .
هاچو هاچو
hadi04
نیازی نبود که اینقدر سعی و تلاش کنی از قدیم گفتن مادر رو ببین دختر رو بگیر
خدایا شکرت اینم از مازیار حالا فقط مونده مهدی یره و مجی که بوشون داره سایت رو ورمیداره یکی بیاد کمک کنه
ماهی
اسم کاربریت عوض شده پسر! من نشناختم
مازیار خودمونه....ای خدا....
برات خیلی خوشحالم ..ایشالله پای هم پیر شید و یه عالمه نی نی خوشمل دنیا بیارید
beh
اما مهم تحمل بیشتر ، بالابردن آستانه تحمل و درک خواسته های طرف مقابله
یه چیزی تو اولین جملاتت اومده بود که یه خرده افکار پلید من به بیراهه رفت
گفتی : دير گفتم ولي واقعاً فرصت نداشتم ببخشيد
بابا ایشون ، خانوم خودته ، مطمئنما سالهای سال با هم خواهین بود ، یه خرده افراط گری کمتر
البته به عنوان شوخی بود ، امیدوارم ناراحت نشده باشی
خوشحال شدم مثل تموم انسانهای دنیا که از شنیدن خبر خوش مخصوصا ازدواج خرسند میشند. امیدوارم همیشه شادیهای زندگیت بیشتر از پیش باشه
متریال
متریال
فاطمه جان جمله ات فوق العاده بود مرحبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Life Dream
علیرضا
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
بلکه صدسال به پای هم جوون بمونید عمو یوفوشناسنمایش یا پنهان متن
آدم اشک توی چشماش حلقه میزنهنمایش یا پنهان متن
کاکو این بوی جورا مهدی هستشzrnznn
به خانمت تبریکاتتتتتتتتتتتتتتتتتت فراوان بگوووووووووو........(این شکلک ها برا خانمته)
گفتی بهش دیگه پشیمونی فایده نداره؟
♥Rose♥
ممنونم از لطفتون دوست عزیز
Life Dream
serpent
سقراط: ازدواج کردن وازدواج نکردن هر دو موجب پشیمانی است.
بورنز: ازدواج مثل اجرای یک نقشه جنگی است که اگر در آن فقط یک اشتباه صورت بگیرد جبرانش غیر ممکن خواهد بود.
ناپلئون: ازدواج همیشه به عشق پایان داده است.
پرل باک: انتخاب پدر و مادر دست خود انسان نیست ، ولی می توانیم مادر شوهر و مادر زنمان را خودمان انتخاب کنیم.
بردون: با زنی ازدواج کنید که اگر « مرد» بود، بهترین دوست شما می شد.
سونی اسمارت: با همسر خود مثل یک کتاب رفتار کنید و فصل های خسته کننده او را اصلاً نخوانید.
سروانتس: برای یک زندگی سعادتمندانه، مرد باید «کر» باشد و زن «لال».
کریستین: ازدواج بیشتر از رفتن به جنگ «شجاعت» میخواهد.
تن: ازدواج عبارتست از سه هفته آشنایی، سه ماه عاشقی، سه سال جنگ و سی سال تحمل!
بالزاک: عشق، سپیده دم ازدواج است و ازدواج شامگاه عشق.
لرد لوچستر: قبل از ازدواج درباره تربیت اطفال شش نظریه داشتم، اما حالا شش فرزند دارم و دارای هیچ نظریه ای نیستم.
بن بیکر: مردانی که می کوشند زن ها را درک کنند، فقط موفق می شوند با آنها ازدواج کنند.
سینکالویس: با ازدواج، مرد روی گذشتهاش خط میکشد و زن روی آیندهاش.
سقراط: ازدواج کنید، به هر وسیله ای که می توانید. زیرا اگر زن خوبی گیرتان آمد بسیار خوشبخت خواهید شد و اگر گرفتار یک همسر بد شوید فیلسوف بزرگی می شوید.
دانشمند لهستانی: قبل از رفتن به جنگ یکی دو بار و پیش از رفتن به خواستگاری سه بار برای خودت دعا کن.
کارول بیکر: مطیع مرد باشید تا او شما را بپرستد.
آگاتا کریستی: من تنها با مردی ازدواج می کنم که عتیقه شناس باشد تا هر چه پیرتر شدم، برای او عزیزتر باشم.
شاو: اصل و نسب مرد وقتی مشخص می شود که آنها بر سر مسائل کوچک با هم مشکل پیدا می کنند.
fgrpmm
امیدوارم خوشبخت و سعادت مند باشید
حورا
♥Rose♥
عکس کودکی تونو دیدم، واقعاً جای برادری خوش چهره و بانمک بودی
ممنونم از لطف شما، میگن نماز و دعای متاهل زودتر میگیره و قبول میشه
نمایش یا پنهان متن
ان شاءاللهLife Dream
♥Rose♥
الهی آمین
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→