ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
امکانت این پرواز را ببین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابک
A380
می توان حدس زد که با شنیدن کلمه ی "پرواز" چه به ذهن شما می رسد. خسته کننده و وحشتناک است. مخصوصاً اگر پروازی بین قاره ای باشد که معمولاً بیش از 10 ساعت طول خواهد کشید. اما به تازگی کمپانی فرانسوی AIRBUS جدید ترین مدل از محصولات خود به نام A-380 را روانه ی بازار کرده است. این هواپیما راحتی در پرواز را به بالاترین حد ممکن رسانده است. وقتی سوار این مدل هواپیما هستید و به مقصد می رسید، پاهای شما اجازه ی خروج از این همه امکانات رویایی را به شما نمی دهند! عکاس روس Sergey Dolya طی پروازی به پاریس، ما را در این هتل هوایی با خود همراه می کند. مسافرین معمولی و بیزنس کلس، از ورودی های جداگانه سوار هواپیما می شوند و در طبقات اول و دوم جداگانه جای می گیرند. به تمامی مسافران جوراب های راحت، ماسک خواب و برچسب های اعلام وضعیت (خواب و بیداری) داده می شود. صندلی شما به یک تخت خواب تمام قد تبدیل می شود و اگر قد شما بیش از 1.9 متر است، مشکلی در دراز کردن پاهایتان نخواهید داشت. مانیتور های 17 اینچ تاچ اسکرین، یک پریز برق و دو پورت یو اس بی، تلفن ماهواره ای، به همراه ریموت کنترلی که ماساژ، تنظیمات صندلی و نور را در دستان شما قرار می دهد از امکانات این هواپیماست. دو حمام و دو بار در طبقه ی دوم و 10 اتاق استراحت در طبقه ی اول از دیگر امکانات در اختیار مسافران این پرواز است.
▧ 16 تصویر این بخش در دسترس نیست اون وقت ما اینجا التماس میکنیم که ........یا خدا فقط سالم برسیم
♥Rose♥
از کشوری که تحت هر جور تحریم اقتصادی هست، این انتظارات بیهوده است
hadi04
البته عمرا به پای توپولوف برسه من بارها تجربه مسافرت باهاشو داشتم خیلی حال میده در هنگام پرواز فقط یاد خدا هستم و اینکه در اولین برخورد باهاش از کجا شروع کنم
راستی یکی از همین باحالاش توی تاپیک بغلی سقوط کرده برو ببین اوف خواستن بگن ما هم مثل ایرانیا هستیم عمرا بتونن ناخن کوچیکه ما هم نمیشن والا...
♥Rose♥
خرزوخان
حرفتو قبول دارم ولي ياد اين جمله سازنده تايتانيك افتادم كه گفت : اين كشتي رو خدا هم نميتونه غرق كنه
Ahora Quien
garfild
بابک
از کشوری که تحت هر جور تحریم اقتصادی هست، این انتظارات بیهوده است.
نه جانم : اینا همش حرفه ، هیچ کشوری مارو تحریم نکرده ، خودمون خدمونو تحریم کردیم .
hadi04
ببخشید شما احیانا با جناب بان کی مون ارتباط خویشاوندی چیزی ندارید؟ آخه بینش سیاسیتون خیلی شبیه ایشونه
برادر من درسته برخی سیاستهای این نظام مورد و مشکل داره و این رو هم خیلی از ما میدونیم ولی دیگه تحریمها رو که نمیشه کتمان کرد چی میفرمایید که ما رو هیچکس تحریم نکرده خودمون خودمون رو تحریم کردیم صنعت هوایی ایران به اسم تحریم شده
بهتره یه سری به این لینک بزنید تا لا اقل در صدی از مطالب رو در جریان باشید
جای تاسفه واقعا
بابک
بهتره یه سری به این لینک بزنید تا لا اقل در صدی از مطالب رو در جریان باشید
سر زدم به لینکت دوست عزیز : سرم دود کشید ، واقعأ برای طرز فکرت گریه کردم .
جای تأسفت را بخودت کادو میدهم .
hadi04
ببخشید میشه بگی از کدومش سرت سوت کشید؟ تحریم هوایی هم که توش نبود اون که کار داخلیا بود بهت پیشنهاد میکنم زیاد به چشمت فشار نیاری تا برای طرز فکر من گریه کنه چون من همیشه تلاش کردم طرز فکرم با جامعه ای که درونش زندگی میکنم همخوانی داشته باشه آخه نیست که ما همه روی یک کشتی داریم زندگی میکنیم به همین خاطر
درست یا اشتباه بودن سیاست یک دولت رو همه ملت میدونن ولی کتمان کردن دشمنی چند کشور با کشورت و به خواب زدن خودت برای اینکه نخوای قبول کنی که دشمنت کیه این واقعا جای تاسف داره
از سخاوتمندی شما سپاسگزارم چون نیاز داشتم باز هم به حالت تاسف بخورم به همین خاطر تاسف قبلی رو هم نیاز داشتم
Kishe Mehr
چرا نگفته مال کدوم شرکت هواپیمائیه؟
mahsa joon
خيلي باكلاسه توووووش واااااي
چه قدم تميز و با امكاناته .
مرسي بابك جان
بابک
اگر دوست داری سر درآری باید بری درسشو بخونی و خیلی از چیزهای معنوی و عاطفی را کنار بگذاری ، البته اگه به تکه تکه کردن مرد شجاع تاریخ بابک خرمدین اهمیتی نمیدی ، انوقت است که دوست دارم ببینمت و با هات مصاحبه کنم .
همیشه شاد باشی .
hadi04
آره برای برخی از اطرافیان خیلی کمبود تاسف خوردن دارم حتی اگر یه ایران هم براشون تاسف بخوره خیلی کمه
اگر دوست داری سر درآری باید بری درسشو بخونی و خیلی از چیزهای معنوی و عاطفی را کنار بگذاری
حالا اگر درسشو خونده باشیم چی؟
من واقعا نمیدونم این قضیه پاپک چه ربطی به بحث ما داره ؟
پاپک خرمدین یکی از اسطوره های ایران هست و قابل احترام و گرامی و بنده و خانواده بنده و همه خویشاوندان بنده به ایشون و راهش که حفظ استقلال این مرز و بوم هست احترام میذاریم و بهتره بدونید پاپک خرمدین در راه میهنش جان داد و حاضر نشد بیگانه برای مرز و بومش تصمیم بگیره حالا نمیدونم حضرت جنابعالی که دم از پاپک خرمدین میزنی چگونه براتون مرغ همسایه غازه و میهنت و دارایی هاشو میکوبی ؟
بهتره پاسخهای همه پسندی بدی نه اینکه بحث رو به سمت پاپک خرمدین کج کنی چون لااقل همه در این سایت در میهن پرستی من شکی ندارن
همچنین شما
بابک
از آب گل آلود ماهی گرفتن ، کار خوبی نیس .
در مورد اون درس سیاستی رو که خوندی ، برایت آرزوی موفقیت میکنم .
بابک
شما امروز برای رفع کردن یک سوءتفاهم تلاش کرده و احساس مسئولیت می کنید، اما به طریقی قصد و نیت شما می تواند اشتباه تعبیر شود. حتی اگر شما فکر کنید که خیلی واضح صحبت می کنید، دیگران ممکن است که گفته های شما را اشتباه تفسیر کنند. هرچقدر هم که بیشتر توضیح بدهید، بیشتر گرفتار خواهید شد. سعی نکنید که به سختی فعالیتهایتان را توجیه کنید. اکنون ساکت بودن و کمتر حرف زدن مؤثر است.
جناب hadid04 : بی خیالش .....
hadi04
معلومه چیزایی که قبلا گفتم رو درست متوجه نشدی چون گفتم برخی از سیاستهای این نظام رو خیلی از ملت قبول ندارن ولی در باره این قسمت از بیاناتتون باید بگم که اول کجا صحیح و سالم برگشتن؟سخنگوی وزارت خارجه رو تو خیابون زیر باد کتک گرفتن یه عده وپلیس نگاهشون میکرد و بعد هم این وظیفه ی هر کشوریه که از سردمدارای کشورهای دیگه که به عنوان میهمان به اونجا میان حفاظت کنه و از قوانین منشور ملل متحده
هنوز دانشجوی دکترا هستم به اونجانرسیدم!!!
نمیشه روی سخنان شما بیشتر فکر کرد چون از هر دری یه چیزی میگی اصلا موضوع انشا برات مشخص نیست
و اینکه هیچکس نون رو روی خودش قطع نمیکنه مگر اینکه منفعتی درونش داشته باشه و در این زمنیه من منفعتی برای اونی که شما منظورتونه نمیبینم چون گرانی و فشار بر ملت برای حکومت نتیجه عکس میده برادر روشنفکر
یه نگاه بیندازی میبینی که من اولین بار نگفتم من فقط در مورد ابراز عقیده حضرت جنابعالی که داشتید روشنایی روز رو کتمان میکردید ابراز نظر کردم
دیدی؟ این همون از هر دری سخنی هست که عرض کردم باز هم جمله ای نا مربوط
به هر حال گاهی اتفاقی پیش میاد زیاد جدی نگیر
من حدید نیستم هنوز به سفتیه آهن نرسیدم
ولی خوب منم باهات هم عقیده ام بهتره تو هم بی خیال بشی ولی برو واضحتر و بدون بغض و کینه در این مورد فکر کن تا به نتیجه بهتری برسی تعصب جلوی دید انسانها رو میگیره
راستی:
ممنونم منم برای شما در زمینه های مختلف آرزوی پیروزی دارم
درس سیاست رو بیشتر زندگی به انسان می آموزه منم از زندگی یاد گرفتم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→