koorosh kabir, من یه چیز مشترک دیگه پیدا کرده بودم خیلی پایینتر نگاه میکردی میدیدی که آرم مربوط به سایت بوف بوفی توی تموم عکسها بود راستی پنج سالگیت مبارک شوما دو ماه و خورده ای از من بزرگتر هستید منم دوماه دیگه میرم تو پنج سال بیایم از این دو سال مونده نهایت استفاده رو ببریم که باید بعد از دوسال بریم کلاس اول دوباره روز ا نو روزی از نو درس و مشق شروع میشه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
چیز مشترک منو یاد یه جوک انداخت شب عروسی پسره بوده؛ به باباش میگه من تو حجله چیکار باید بکنم؛ باباش میگه زنگ بزن به من تا راهنماییت کنم؛ پسره زنگ می زنه؛ باباهه میگه لباسش رو درآر؛ لباست رو در آر؛ پسره میگه خوب الان چیکار کنم؟ پدره که مأخوذ به حیا بوده میگه اون چیز مشترکی که من دارم و تو هم داری ولی اون نداره رو ... پسره گوشی موبایل رو...
اون که بله،گردنبند ندارن ولی همشون اون قسمت های لایتشون رو به نحو نایسی در معرض دید عموم قرار دادن 5سالگیت بسیار لایت و مبارک...باشد که باشی و جشن 100 سالگیت هم بگیری
koorosh kabir
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[hide] جواب: اگه يه ذره بالاتر نيگا ميكردي مي ديدي كه هیچکدوم از اونها گردن بند ندارند!!!!
آفرین! میدونستم ناامیدم نمی کنی!!
[/hide]
راستی تا یادم نرفته فردا وارد پنجمین سال عضویتم تو این سایت میشم.
پیشاپیش حضور مبارکم رو بهتون تبریک میگم .
باشد که باشید
hadi04
من یه چیز مشترک دیگه پیدا کرده بودم خیلی پایینتر نگاه میکردی میدیدی که آرم مربوط به سایت بوف بوفی توی تموم عکسها بود
راستی پنج سالگیت مبارک شوما دو ماه و خورده ای از من بزرگتر هستید منم دوماه دیگه میرم تو پنج سال
بیایم از این دو سال مونده نهایت استفاده رو ببریم که باید بعد از دوسال بریم کلاس اول دوباره روز ا نو روزی از نو درس و مشق شروع میشه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mahsa joon
serpent
♥Rose♥
جناب کوروش کبیــــــــــــر پنجمین سالگردتون رو تبریک میگم
jaj
KuRoSh
دوم به نظر من چیزای مشترک دیگه ای هم دارن اگر کمی دقت کنی
دیااکو
شب عروسی پسره بوده؛ به باباش میگه من تو حجله چیکار باید بکنم؛ باباش میگه زنگ بزن به من تا راهنماییت کنم؛ پسره زنگ می زنه؛ باباهه میگه لباسش رو درآر؛ لباست رو در آر؛ پسره میگه خوب الان چیکار کنم؟ پدره که مأخوذ به حیا بوده میگه اون چیز مشترکی که من دارم و تو هم داری ولی اون نداره رو ...
پسره گوشی موبایل رو...
نغمه
بندری
mahsa joon
تنها
SaMaN TaJ
5سالگیت بسیار لایت و مبارک...باشد که باشی و جشن 100 سالگیت هم بگیری
mohsenv27
من که دیگه چیزی پیدا نکردم
هاچو هاچو
پنج سالگیت تو دهنم
ماهی
مثل اینکه آقای روحانی وفا به عهد نمودن و حساب لو لو رو رسیدن ....
koorosh kabir,
4سالگیت مبارک کورش جان
نخبه
jaj
چقدر حیف شد که دیگه از این تایپک های مفهومی و زیبا نمیزارید
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→