اين تاپيك رو چند سال قبل يكي از بچه ها گذاشته بود، هادي درست ميگه دارن عطسه ميكنن، حد اقل اين چيزي بود كه اون موقع در مورد عكس توضيح داده شده بود، هر چند به نظر من اصلاً هم شبيه عطسه كردن نيست، منم با نظر همه شماها موافقم
چی عطسه بکنند ، چی زایمان بکنند ، چی س ک س بکنند ، چی هر کار دیگه ای ، مهم اینه که دارند میکنند و این نشون میده که ایشون فاعل انجام کار هستند ، نه مفعول. و این با اصل بقای انرژی و قانون سوم نیوتن در خلاف جهت هست. حالا باز بگین دارن می کنن
چی عطسه بکنند ، چی زایمان بکنند ، چی س ک س بکنند ، چی هر کار دیگه ای ، مهم اینه که دارند میکنند و این نشون میده که ایشون فاعل انجام کار هستند ، نه مفعول. و این با اصل بقای انرژی و قانون سوم نیوتن در خلاف جهت هست. حالا باز بگین دارن می کنن
نقل قول: serpent
مهسا خانووم کجاییییی ک ایشون همه احتمالات ممکن و ناممکن رو دادن
serpent
7 رنگ شدن نداره که ، رااحت حرفتو بزن ، ی دفعه بگو دارن سک.. میکنن دیگه ، از کی میترسی ¿¿
serpent
دلیلش رو مهدی یره گفت ، البته تو پسته 61
hadi04
تاریخ رو تحریف نکن برادر دارن عطسه میکنن
beh
mahsa joon
serpent
مهسا خانووم کجاییییی ک ایشون همه احتمالات ممکن و ناممکن رو دادن
SePaNDaR313,
mahsa joon
mahsa joon
رودارين ديگه كاريش نميشه كرد
serpent
mahsa joon
به چي ميخندي كلوچه؟
serpent
ب اون 4 تا شکلک اخریه ، خیییلی خوشگلن ، بخاطر این ازش خوشم میاد ک خودم خیلی خیلی از این حرکت استفاده میکنم
mahsa joon
fgrpmm
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→