₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » دلایل اصلی برتری مرورگر کروم بر فایرفاکس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » دلایل اصلی برتری مرورگر کروم بر فایرفاکس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

دلایل اصلی برتری مرورگر کروم بر فایرفاکس

2226 بازدید، 29 پست، نویسنده: serpent

• serpent

jaj,
    نه بابا ، بجز نوت پد 3 تا دیگه هم هست که 2-3 تا پست بالاتر گفتم ، از اونا استفاده کنید 247247

• 1 سپاس: serpent

• serpent

jaj,
    عاغا تو از هررر چی ک دلت میخواد استفاده کن ، فقط دس ب برنامه نویسی نزن :4:

هلی کوپتر مگه چشه که میخوای برنامه بنویسی ¿¿

1 سپاس: jaj

• 1 سپاس: serpent

• serpent

jaj,
    خب بکش ، کاری نداره که ، دیدی اون روز من کشیده بودم ، ب همون راحتی :4:

1 سپاس: jaj

• هاچو هاچو

من کروم رو واسه کیفیتش استفاده میکنم :51:
    1 سپاس: serpent

• serpent

هاچو هاچو,
    ولی من که بخاطره جایزه هاشه ک ازش خوشم میاد ، راستی ، باید شماره سریالش رو ب چ شماره ای ارسال میکردم ¿¿¿¿

• علیرضا

واقعا فقط گوگل کروم می تونست فایرفاکسو از من جدا کنه... سالها فایرفاکس محبوبترین مرورگر من بود و به سرش قسم می خوردم ولی دیگه گوگل کروم اومد و آتش به همه عالم زد...

علاوه بر مزیتهایی که در تاپیک اومده یک مورد خیلی مهم هست که شامل سایت خودمون هم میشه اتفاقا: هر وقت بنا به دلایلی پست ارسال شده یا پیغام خصوصی یا غیره دچار خطا از طرف سایت میشه اگه صفحه رو به عقب برگردونیم تمام نوشته ها با تمام جزئیات، میاد و پاک نمیشه (مگر اینکه خود صفحه رو رفرش کنیم) ولی در مرورگرهای دیگه کل تکستها پاک میشه. من با اینش بارها و بارها به رستگاری رسیدم و کلی از وقت و انرژی صرفه جویی شده.

ممنون امیر جان از تاپیک خوبت.

یه جوک هم که واقعیه در مورد اکسپلورر بگم. چند وقت پیش برای یکی ازدوستهام که ویندوزشو نصب کردم اکسپلوررو که باز کردم و گوگل کرومو سرچ کردم تا دانلودش کنم، هشدار امنیتی داد نمیدونم چرا و پیغام که ما توصیه نمی کنیم این سایت رو باز کنید و ممکنه برای کامپیوترتون خطرناک باشه :83:

1 سپاس: serpent

• serpent

علیرضا,
    مرسی از اینکه سر زدی :46:

منم همینارو میگم ولی قبول نمیکنن :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: