₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » باختیم!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

باختیم!

1688 بازدید، 8 پست، نویسنده: jaj

• jaj

نمایش یا پنهان متن

این مطلبو یه جایی خوندم خیلی به دلم نشست

تصویر در دسترس نیست
    هیچ وقت هیچ بازی فوتبالی رو نگاه نمیکنم! اصلا

نمیدونستم الان جام ملتهای آسیاست! وقتی که دیدم

همه ایرانیا سیاه پوشو عزادارن تازه فهمیدم الحمد لله

ایران باخته. و بسی مایه ی مسرت و خوشحالی من

بود!

فکر کنم تنها ایرانی باشم که وقتی ایران میبازه از ته دلم

خوشحال میشم!

چون به نظر من میزان اعتبار و افتخار وطنم بستگی به

میزان مهارت در لگد زدن به توپ نداره!

بعله وقتی ایران می بره پرچم ایران بالا میره و سرود

ملی ایران نواخته میشه و ....

خوب به چه قیمت؟

یک میلیون؟

صد میلیون؟

ده میلیارد؟

آدم یه موتور هم که میخواد بخره دو دو تا چارتا میکنه

ببینه چه جوری معامله کنه که به صرفه باشه!

ولی مسئولین ما .... :34:

تا کی باید سرمایه ی بی زبون این مملکت که باید صرف

آبادانی و رفاه مردم بشه قراره بره تو جیبه یه مشت ...؟

اگر یه صدم این پولیو که خرج فوتبال کردن و میکنن رو

خرج بچه های با استعداد تو مدارس کرده بودن الان نه یک

بار که صدها بار پرچم ایران تو مسابقات و المپیاد های

مختلف بالا میرفت!

اگر یه صدمشو برا ورزشهای دیگه خرج میکردن الان ایران

قهرمان المپیک بود!

تا کی قراره هزینه ها طبق سلیقه ی شخصی خرج

بشه؟

بهونشون هم اینه که جوونا فوتبال میخوان!

خوب بیاین رای گیری کنین. بپرسین از جوونا.

ببینین جوونا حاضرن کل پولی که قراره برای فوتبال

سرمایه گذاری بشه رو صرف رفاه تحصیل و ازدواج اونا

کنن یا نه!

اگر گفتن نه اونوقت منم قول میدم شیپور بوقی دستم

بگیرمو دو ساعت تموم تیم ایرانو تشویق کنم! :10:

البته من با این جمله آخر موافق نیستم ها چون عقل بعضی ها از بز هم کمتره بلا نسبت

منبع اصلی

10 سپاس: serpent، ♥Rose♥، carlos، mz56mz، hadi04، Kishe Mehr، بچه مثبت، mahsa joon، taha_1990، pAshMak

• serpent

jaj,
    خدا وکیلی اینو دارم از ته قلبم میگم : وقتی دیدم تیم فوتبال رفت جام جهانی خیلی ناراحت شدم ن بخاطره دلایلی ک تو گفتی ، بخاطر اینکه تیمی ک با هزار ضرب و زور تونست لبنان رو ببره ، چجور میخواد جلو تیم های گنده بازی کنه ¿¿¿ بازیشون میشه مثل اون بازی با غنا ک ایران 6 تا از غنا خورد و ابرومون تو کل جهان رفت ولی وقتی والیبال رفت لیگ جهانی و اونجا موفق بود ، خودم اولین نفری بودم ک تو خیابونا بودم

متاسفانه مسئولین ما میخوان مارو با اینجور چیزا سرگرم کنن تا خودشون از اونور هر کاری ک خواستن بکنن و ما هم چون سرمون با این جور چیزا گرمه هیچی نمیفهمیم

البته الان با کلید تدبیر و امید هر قفلی باز میشه ایشالا

البته اگه بقیه بزارن و منافعه خودشون رو ب منافعه مردم ترجیح ندن

:46:

4 سپاس: jaj، carlos، Kishe Mehr، بچه مثبت

• mz56mz

اميدوارم روزى برسه در تمام موارد ايران سربلندى داشته باشيم
    5 سپاس: ♥Rose♥، jaj، بچه مثبت، Kishe Mehr، taha_1990

• hadi04

صد در صد با متن بالا موافقم
    یادمه یه بنده خدایی از دوستان توی المپیاد ریاضی جهانی مقام سوم رو کسب کرده بود وقتی داشت میومد ایران رفتیم با دوستان استقبالش ولی با کمال تعجب دیدیم که تنها خانوادش و ما چند تا از دوستاش اونجاییم و بعد هم بهم خبر داد که یه هدیه هم برای آوردن مدالش بهش داده بودن از طرف وزارت علوم که اگر بگم باورتون نمیشه که هدیه چی بوده(یه فلش 8 گیگ)ولی فوتبالیستی که شاید 5 کلاس سواد هم نداشته باشه و اصلا گاهی تعامل در جامعه و حتی یه سلام و احوالپرسی ساده رو هم بلد نیست با تیمش میره جام جهانی بهش یه 50 میلیون پول نقد و امتیاز وارد کردن یه خودرو لوکس میدن که قطعا پایینترینش پورشه و مازراتی هست دیگه صرف نظر از قراردادهای میلیاردی که برای یه سال میبندن چی بگم والا حیف این مملکت که همه چی داره الا یه مدیر

3 سپاس: jaj، Kishe Mehr، بچه مثبت

• Kishe Mehr

یکی از دوستام به همراه برادراش قهرمان تکواندوی جهان بودند اقای ا.ن که شهردار بودند گفتند بهتون زمین میدیم ماشین میدیم فلان میدیم، همین که یه مقدار از این وعده ها فیلم و عکس و مانور دادن دیگه فراموش کردن. رفتم پیش استاندار گفت بهت یه سکه جایزه میدم! گفتم من سی و خورده ای سالمه هنوز زن نگرفتم کار ندارم و... . الانم از همون موقع تا حالا شاطر نونوائیه! پسر عمه ام بچه کلاس سوم ابتدائی 7 بار فقط قهرمان کاراته کشوری شده. میگفت قرار بود ما رو ببرن مسابقات جهانی ولی نبردن چون پول نداشتن! بیچاره با کلی امید و ارزو ....

یه نکته ای بود که مدتها بود توی گلوم گیر کرده بود و دنبال موقعیتی میگشتم تا بگمش رو امیر بهش اشاره کرد
    نقل قول: serpent
    متاسفانه مسئولین ما میخوان مارو با اینجور چیزا سرگرم کنن تا خودشون از اونور هر کاری ک خواستن بکنن و ما هم چون سرمون با این جور چیزا گرمه هیچی نمیفهمیم

هم بازی اول و هم بازی دوم والیبال ایران ایتالیا رو از شبکه ی ایتالیا داشتم دنبال میکردم و وقتی که بازی تموم شد تلویزیونشون در هر دوتا بازی خیلی معمولی رفتار کرد. نه موقع برد قهرمانان جام اوران دلاوران رو گذاشت و گفت مردم بریزید توی خیابون و نه موقع باخت گفت چیزی از ارزشهای تیم ما کم نمیشه و مردم بریزید توی خیابون. ولی تلویزیون ما در هر دو صورت چنان برخورد کرد که انگار قهرمان المپیک کل دنیا شدیم!!!!

2 سپاس: بچه مثبت، jaj

• ماهی

به امید روزی که هر چیزی سر جای خودش قرار بگیره..به ویژه مدیران و ...
    3 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، jaj

• بچه مثبت

امیدوارم روزی باشگاه‌های کشورمون خصوصی بشن و دست‌شون از جیب بیت المال بیرون کشیده بشه.

من از پیروزی کشورم خوشحال میشم حالا میخواد فوتبال باشه یا المپیاد ریاضی! iran

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: Kishe Mehr، jaj

• 2 سپاس: Kishe Mehr، jaj
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: