خدایا چنان کن سرانجام کار *** تو خشنود باشی و ما رستگار . متن زیبا با خطی زیباتر حقایقی رو نوشتی که تا کسی پا به این مرحله نگذارد متوجه ان نخواهد شد . 40 سالگی رو میشه سن پیشرفت هر انسانی نامید برای یک مرد 40 سالگی میتونه تحولی عظیم در اعتقادات باشه بیشترین پیشرفت اقتصادی افراد بعد از این سن اتفاق می افته و البته بیشترین ازدواج مجدد اقایون بعد از این سن اتفاق می افته . به هر صورت تبریک عرض میکنم و امیدوارم ایام خوب و خوشی رو به همراه خانواده محترم در پیش داشته باشی
بندری, خسروجان بسيار از لطفت ممنونم واقعا به دوستي باتو افتخار مي كنم
jaj, ممنون دوست من . يه خاطره ازت دارم كه مربوط به اولين قرار سايته . خرداد 89 بود فكر كنم كه جنابعالي اسم دادي و آخرش هم نيومدي
دیااکو, لطف عالي متعالي دوست خوب شيرين قلم و شيرين زبانم مشتاق ديدار مجدد حضرتعالي هستم
serpent, متشكرم عزيز
mz56mz, عموجون عموجون خيلي دوستت دارم عموجون دوستي بسيار بامحبت و بسيار با معرفت درخدمتت هستم گلوووووو
بچه مثبت, امين جان ميدوني كه چقدر در قلب من جا داري دلم برات تنگ شده . بعد از ماه مبارك يه برنامه آب هويج بستني بذار استاد
مگس, سپاس عزيز
علیرضا, و اما گل سرسبد . خيلي به من لطف كردي دوست عزيزم . بسيار مشتاق ديدارت هستم بارها ازت تشكر كردم و تشكر كرديم بابت راه اندازي اين فضا و زحمات خستگي ناپذيري كه مي كشي . جا داره اينجا بازهم ازتون تشكر كنم بابت لطفي كه به من داشتي و اعتمادي كه كردي و حدود 40 ماه پياپي مسئوليت مديريت انجمن رو به دوش اين حقير گذاشتي . هرچند كه بسياري از اوقات نتونستم اونجور كه بايد و شايد انجام وظيفه كنم كه همينجا از شما ، همه همكاران در اين مدت و كاربران عزيز عذر ميخوام . كاش مسئوليتهاي دنياي حقيقي اجازه ميداد بيشتر در خدمت شما و دوستان عزيزم باشم ولي باور كنيد خيلي محدود شدم . بابت همه چيز ممنونتم مدير كل عزيز
خانم مهندس چهل سالش شده ایدز که نگرفته که شما خدا رو شکر می کنید که جاش نیستید؛
یه لحظه خنده ام گرفت...نه اینقدر ها هم ناراحت و از زندگی نباختمم.....میدونستی من تجربه این که فکر کنم ایدز گرفتم رو داشتمممممم ؟ و تا یک سال زندگی برام تیره و تاررررر شده بوددددد؟؟؟؟؟ نه نه اینقدر ها که همچین چیزی بشه ناراحت نیستم ولی نمیدونم چرا دوست دارم از 30 اونورتر نرمممممم؟ فکر میکنم 30 دیگه خیلی بزرگهههه...به خدا.....باور کنید من هنوز که هنوزه میرم پارک دوست دارم برم رو وسالیل بازیییی....حتی اون سورسوره بزرگاااااا که خیلی بزرگن بشینم و سور بخورم بیام پاین و جیغ بکشممم......البته ناگفته نماند که وقتی با دوستام میرم بیرون این کار و هم میکنم بدون هیچ خجالتییییی......ولی احساس میکنم تو خونمون بزرگ شدممممم....من این احساسو دوست ندارممممم
هنوز فکر میکنم خیلی خوشی ها هستن و لذت ها که من امتحانشون نکردممم.....دوست دارم تو همین سنم..تو همین الان ....امتحانشون کنم...نه وقتی که پیر شدم و حسشو از دست دادممممممممممم...... . . .
نقل قول: ♥Rose♥
منم الان یه حسی دارم اصلاً نمیشه توصیف کرد، یه حس عجیبی هست!
فاطمه از اون وقتی که این تاپیک رو اقا ارش زد .... هی میگم خدایا من تا دو سال و 4 یا 5 ماه دیگه تمام خوشی هامو میکنممم؟؟؟؟ تمام لذت هامو از زندگی میبرمممممم؟! منم روزی جرات میکنم بگم سی سالمههههه؟! اگر بگم سی سالمه با افتخار میگممممممم؟؟؟؟؟؟ دو سال و چند ماه دیگه آیا چیزی که باهش افتخار کنم دارمممم؟!
محسن صائب
.
متن زیبا با خطی زیباتر
حقایقی رو نوشتی که تا کسی پا به این مرحله نگذارد متوجه ان نخواهد شد
.
40 سالگی رو میشه سن پیشرفت هر انسانی نامید
برای یک مرد
40 سالگی میتونه تحولی عظیم در اعتقادات باشه
بیشترین پیشرفت اقتصادی افراد بعد از این سن اتفاق می افته
و البته بیشترین ازدواج مجدد اقایون بعد از این سن اتفاق می افته
.
به هر صورت تبریک عرض میکنم و امیدوارم ایام خوب و خوشی رو به همراه خانواده محترم در پیش داشته باشی
maryamlondon1
Holtek
حاجي !! اينو خوب اومدي
arash52
خسروجان بسيار از لطفت ممنونم
واقعا به دوستي باتو افتخار مي كنم
jaj,
ممنون دوست من . يه خاطره ازت دارم كه مربوط به اولين قرار سايته . خرداد 89 بود فكر كنم كه جنابعالي اسم دادي و آخرش هم نيومدي
دیااکو,
لطف عالي متعالي دوست خوب شيرين قلم و شيرين زبانم
مشتاق ديدار مجدد حضرتعالي هستم
serpent,
متشكرم عزيز
mz56mz,
عموجون عموجون
خيلي دوستت دارم عموجون
دوستي بسيار بامحبت و بسيار با معرفت
درخدمتت هستم گلوووووو
بچه مثبت,
امين جان ميدوني كه چقدر در قلب من جا داري
دلم برات تنگ شده . بعد از ماه مبارك يه برنامه آب هويج بستني بذار استاد
مگس,
سپاس عزيز
علیرضا,
و اما گل سرسبد . خيلي به من لطف كردي دوست عزيزم . بسيار مشتاق ديدارت هستم
بارها ازت تشكر كردم و تشكر كرديم بابت راه اندازي اين فضا و زحمات خستگي ناپذيري كه مي كشي . جا داره اينجا بازهم ازتون تشكر كنم بابت لطفي كه به من داشتي و اعتمادي كه كردي و حدود 40 ماه پياپي مسئوليت مديريت انجمن رو به دوش اين حقير گذاشتي . هرچند كه بسياري از اوقات نتونستم اونجور كه بايد و شايد انجام وظيفه كنم كه همينجا از شما ، همه همكاران در اين مدت و كاربران عزيز عذر ميخوام . كاش مسئوليتهاي دنياي حقيقي اجازه ميداد بيشتر در خدمت شما و دوستان عزيزم باشم ولي باور كنيد خيلي محدود شدم . بابت همه چيز ممنونتم مدير كل عزيز
arash52
مرسي مهندس خانوم
ولي اونقدراهم ترس نداره ها
arash52
همون پارساليه رو براتون ميذارم اينجا تا دوباره روحتون شاد بشه .
در هوای گرم تابستان و تیر
کودکی رعنا و زیبا و شهیر
با اذان صبح آمد بر زمین
گفت : مادر آمدم من را ببین
چشم خود را بر جهانی برگشود
دل ز اهل خانه و مادر ، ربود
از همان اول نگاهش تیز بود
مشکلات از پیش چشمش ریز بود
هاله ای از نور بر دور سرش
قطره ای از اشک در چشم تَرَش
این همه ، عرفان او را می نمود
از همان اول دوبیتی می سرود
کام اورا با دعا برداشتند
نام اوراهم حسین بگذاشتند
سالها چون باد و باسرعت گذشت
او جوانی لایق و فهمیده گشت
مهربان و درسخوان و دستگیر
اهل علم و اندکی هم سر به زیر
در دبیرستان ریاضی خوانده بود
یک کمی هم پشت کنکور مانده بود
بعد خدمت او به دانشگاه رفت
سال آن خواهی ، بود هفتاد و هفت
قس علیهذا زمان طی شد به تاخت
گاه گاهی هم زمان با او بساخت
او زنی شایسته را تزویج کرد
ازدواج خوب را ترویج کرد
بعد چندی راهی فنلاند شد
عضو سایت و همره یک باند شد
این سفر در قالب نت کرد او
رخت هجرت را به تن سِت کرد او
بعد چندی شیخ وهم صوفی بشد
کربلایی آرش بوفی بشد
ترجمه می کرد او تاپیکها
ذله می کردش همه لائیکها
طرح جدول می زد و ضرب المثل
مشکل دینی به استفتاء ، حل
دوستان خوب و نیکی داشت وی
از اروپا تا شمال و تا به ری
الغرض امروز میلاد ش بُوَد
زندگی امروز بر کامش بُوَد
دوستان بر او محبت داشتند
بذر نیکی در دل او کاشتند
خانواده جشن برپا کرده اند
در دل او جای خود وا کرده اند
در نهایت از برای مردمان
از خدا خواهیم رزق بی امان
روزهای خوب و دلهایی سپید
شادی و پاکیزگی چون روز عید
قصه ما شد تمام ای دوستان
سبز باشید و نکو چون بوستان
سهیل22
carlos
ماشالاه خوب موندی ها, با چهل سال..
arash52
تنها,
مرسي شيداجان
mahsa joon,
سلامت باشي مهساجان
garfild,
ممنون مرتضي جان
من هم برات بهترينها رو آرزو مي كنم
KuRoSh
برات آرزوی موفقیت و سربلندی و سلامتی دارم در کنار خانواده خوبت
arash52
آره خوب . ممنون
هاچو هاچو,
ممنون از محبتت همشهري عزيز من
♥Rose♥,
ممنون خانوم رز
taha_1990,
دست شما دردنكنه بابت شعر قشنگتون دوست من
SePaNDaR313,
به به آقا كمال گل . ممنون عزيز
arash52
واقعا تاثيرگذار بود ؟ هارهار
سپاسگزارم كه درجشن تولدم شركت كردي
ممنون بابت كيكت و همه محبتهات
arash52
قربون رفيق پرسپوليسي لايت خودم . مرسي از حضورت
محسن صائب,
مرسي محسن خان
نكات جالبي يود
maryamlondon1,
خيلي خوش اومدين مامان مريم . واقعا محبت كردين
Holtek,
ممنون داش رضا . خوش گليپسوز
arash52
ممنون از حضور و نظرت
carlos,
من كجا خوب موندم ؟ آواتار خودتو نيگا ! با 4 سال پيش فرقي نكرده تكون نخورده اصلا
خوشحالم كردي علي جان با حضورت در اينجا
arash52
جلال جان خيلي لطف كردي . انشااله جبران كنيم
خرزوخان
4-5 سال ديگه ماهم وارد چلچلي ميشيم داداش
hadi04
zrnznn
یه لحظه خنده ام گرفت...نه اینقدر ها هم ناراحت و از زندگی نباختمم.....میدونستی من تجربه این که فکر کنم ایدز گرفتم رو داشتمممممم ؟ و تا یک سال زندگی برام تیره و تاررررر شده بوددددد؟؟؟؟؟
نه
نه اینقدر ها که همچین چیزی بشه ناراحت نیستم ولی نمیدونم چرا دوست دارم از 30 اونورتر نرمممممم؟ فکر میکنم 30 دیگه خیلی بزرگهههه...به خدا.....باور کنید من هنوز که هنوزه میرم پارک دوست دارم برم رو وسالیل بازیییی....حتی اون سورسوره بزرگاااااا که خیلی بزرگن بشینم و سور بخورم بیام پاین و جیغ بکشممم......البته ناگفته نماند که وقتی با دوستام میرم بیرون این کار و هم میکنم بدون هیچ خجالتییییی......ولی احساس میکنم تو خونمون بزرگ شدممممم....من این احساسو دوست ندارممممم
هنوز فکر میکنم خیلی خوشی ها هستن و لذت ها که من امتحانشون نکردممم.....دوست دارم تو همین سنم..تو همین الان ....امتحانشون کنم...نه وقتی که پیر شدم و حسشو از دست دادممممممممممم......
.
.
.
فاطمه از اون وقتی که این تاپیک رو اقا ارش زد .... هی میگم خدایا من تا دو سال و 4 یا 5 ماه دیگه تمام خوشی هامو میکنممم؟؟؟؟ تمام لذت هامو از زندگی میبرمممممم؟! منم روزی جرات میکنم بگم سی سالمههههه؟!
اگر بگم سی سالمه با افتخار میگممممممم؟؟؟؟؟؟ دو سال و چند ماه دیگه آیا چیزی که باهش افتخار کنم دارمممم؟!
ژنرال
همی گفت اين معما با قرينی
که ای صوفی! شراب آنگه شود صاف
که در شيشه بماند "اربعينی"
چهل سالگیت رو تبریک میگم
انشالا همیشه تنت سالم باشه و در کنار خانواده خودت و خانواده بوف بوفی باشی
نمایش یا پنهان متن
50سالت که بشه من 40سالم میشههاچو هاچو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→