₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جنگ پدر و پسر با بنز و BMW !
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جنگ پدر و پسر با بنز و BMW !

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

جنگ پدر و پسر با بنز و BMW !

1489 بازدید، 7 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

براساس تصاویر دوربین های امنیتی تقاطع که فیلم آن از شبکه تلویزیونی CCTV پخش شد، پدر با مرسدس در تقاطع پُر تردد بار دیگر اتومبیل پسر را تعقیب کرده و این بار محکم به بدنه چپ آن می کوبد.

به گزارش افکارنیوز، مرد چینی سوار بر مرسدس بنز مشکی با پسرش که سوار یک BMW Z۴ قرمز رنگ است اختلاف دارد و از دست او عصبانی است. این جدل لفظی تبدیل به یک جدال بین یک مرسدس بنز و یک BMW می شود.

به گزارش جنتساید، حادثه در یک تقاطع در شهر ماآنشان در استان آنهویی در شرق چین رخ می دهد. پدر سوار بر مرسدس بنز مشکی ابتدا دنده عقب گرفته و به کاپوت BMW پسرش می کوبد.

براساس تصاویر دوربین های امنیتی تقاطع که فیلم آن از شبکه تلویزیونی CCTV پخش شد، پدر با مرسدس در تقاطع پُرتردد بار دیگر اتومبیل پسر را تعقیب کرده و این بار محکم به بدنه چپ آن می کوبد.

تصویر در دسترس نیست

پسر نیز برای اینکه عقب نماند با BMW Z۴ قرمز رنگش به مرسدس پدر حمله ور می شود. این نبرد هنگام رفت و آمد اتومبیل ها ادامه یافته اما هر دو طرف از تصادف با سایر وسایل نقلیه اجتناب می کنند.

پدر که خشمش فروکش نکرده بار دیگر با جلوی مرسدس به پهلوی BMW کوبیده و سپس از اتومبیل پیاده می شود. پسر که ظاهراً می داند این بار خشم پدر شوخی بردار نیست به نوبۀ خود از اتومبیلش پیاده می شود و پا به فرار می گذارد.

247 247 247

نمایش یا پنهان متنبا عرض شرمندگی ، سه روزه که میخوام این تاپیک رو ارسال کنم ولی فایل ویدئو از آپلودسنتر سایت آپلود نمیشد ، دیگه امروز مجبور شدم از آپلودسنتر دیگری استفاده کنم. :24:

8 سپاس: خرزوخان، SePaNDaR313، soheyla، نغمه، ماهی، mahsa joon، serpent، تنها

• نغمه

حیف نیست واقعا بی ام دبلیو :21:
    1 سپاس: ♥Rose♥

• ماهی

یه ضرب المثل شیرازی هست که خیلی بی ادبانه است ولی مصداق این داستانه :83:
    نمایش یا پنهان متن(پی ( چربی گوسفند ) زیادی رو به ...ک...ن می مالن ) :bahone:

• mahsa joon

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: SePaNDaR313
    ممنون فاطمه جان
    یه چیزی اون BMWهست نه BMV.

طبق اطلاعیه جدید فرهنگستان ادب و زبان فارسی، با توجه به کلمه فارسی بی ام و چون "و " گفته میشه و دبلیو هیچ جایگاهی در این گفتار ندارد من بعد با حرف v نوشته میشود
    با تچکر سازمان فرهنگستان ادب و زبان فارسی
    :24:
    نقل قول: نغمه
    حیف نیست واقعا بی ام دبلیو

آره واقعاً بی ام دبلیو ! :24:
    ماهی,
    :83:
    mahsa joon,:46:
    نقل قول: jaj
    آپلود سنترو درست میگه منم خواستم آپلود کنم نشد

بخدا سه روز درگیرش بودم دیگه گفتم حیفه خبر دست اول ، بزار دیگه ارسالش کنم :16:
    نمایش یا پنهان متنالبته الان من خودم از این تاپیک نمیتونم فیلم رو ببینم چون پلاگین فلش پلیر ویندوز 8 سیستمم مشکل پیدا کرده ، نمیدونم چرا به روز نمیشه!
    :57:

1 سپاس: SePaNDaR313

• 1 سپاس: ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: