ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
پول.و ثروت.........................
محسن صائب
که در اینجا به نحو خوبی نشون داده میشه
پول تحول عظیمی در انسان به وجود میاره ، شاید تا کسی در موقعیتش قرار نگیرد متوجه منظور من نشود
خلق و خوی انسان عوض میشود دیدگاه انسان نسبت به دین، دنیا ،انسانها و همه چیز تغییر میکنند
.
.▧ تصویر در دسترس نیست
.
.
البته استثنا هم وجود دارد که یک نمونه اش رو عرض میکنم
روز عرفه پارسال در مجلسی مردی حدود 70سال با لهجه اصفهانی به همراه همسرش وارد شدند .مرد در نظر اول بسیار موقر و اراسته بود که نشان از روح بالای او میداد
او تقاضای صندلی برای نشستن کرد و در مجلس حال معنوی خاصی داشت .بعد مجلس غذای مختصربعنوان تبرک داده میشد که او مثل یک فرد عادی در صف ایستاد و غذایش رو گرفت و رفت .(در ان مجلس اکثریت با افراد بی بضاعت بود)در اخر بسیار تشکر کرد افتادگی و متانت خاصی ، چهره او رو دلنشین جلوه میداد
بعد مدتی بخاطر کاری با چهره و شخصیت اصلی او روبرو شدم .
او یکی از قطب های طلای ایران هست و موجودی در گردش طلای او حدود 2000 کیلوطلا میباشد اسم و شهرت و ثروت او در اصفهان زبان زد هست
.
در این ایام از خدا میخواهم به همه ثروت به همراه افتادگی و مردم داری مرحمت کند
▧ تصویر در دسترس نیست
Ahora Quien
تو سریال مادرانه هم .. بازم جای شکرش باقیه که به فکر بچه هاش هست ..
ممنونم از شما برای این تاپیک زیبا و آموزندتون ..
mahsa joon
مرسي خيلي قشنگ بود.
ماهی
به نظرم آدمای تازه به دوران رسیده دچار غرور میشن.وگرنه کسی که خیلی برای پولدار شدن بدبختی و حقارت از هر نوعیش نکشیده باشه مغرور نمیشه
hadi04
خرزوخان
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
محسن صائب
بعضی از داروها این عوارض رو دارند (با مصرف این دارو احتمال خواب الودگی وجود دارد) در مورد پول و ثروت هم عوارضی به انسان وارد میشه که شاید مهمترینش غرور باشد . و بدتر از اون فرار از این غرور بسیار سخت است .
.
ممنون از حضورت یلدا خانم
شما لطف داری
چرا؟
فرمایش شما متین هست . ولی باز هم تاکید میکنم ثروت غرورافرین هست و شاید یکی از مهمترین دلایل ان تملق گویی و کرنش افراد کم ظرفیت باشد . درصد افرادی که ثروت مند و این ثروت اونا رو از افتادگی دور نکرده ، به نظر من اصلا زیاد نیست
شما کاملا صحیح می فرمایید
صحبت شما در مزایا ثروت کاملا به جا و منطقی هست .
تاشخصی طعم ثروت رو نچشد متوجه پتانسیل بالا اون برای زندگی بهتر و حتی اخرت بهتر نمی شود
امین جان نظر شما غیر از اینه؟
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
آب در کشتی هلاک کشتی است *** ور بود در زیر کشتی پشتی است
maryamlondon1
تنها
محسن صائب
آب در کشتی هلاک کشتی است *** ور بود در زیر کشتی پشتی است
خیلی زیبا و بجا ...........ممنون
زن خسیس هم مگه وجودداره
فرمایشات شما کاملا متین و بجاست
ممنون
خوب کاری نداره
پولدار شو و سعی که معایب افراد پول دار رو نداشته باشی
پولدار شدن توی ایران زیاد سخت نیست
KuRoSh
ولی با گفته ماهی موافقم کسی که یک شبه پولدار بشه خودش رو گم می کنه نه کسی که سختی کشیده باشه برای رسیدن به خوشبختی
محسن صائب
این سریال موضوعی جالب و اموزنده رو دنبال میکنه
.
این دنیا بی حساب و کتاب نیست . هر خوبی و بدی دیر یا زود به خودمون باز میگرده
soheyla
نمیدونم غرور پولدار شدن چطوریه
چون از لحاظ مالی تو یه خانواده ی معمولی بزرگ شدم . با یه آدم معمولی (ز لحاظ مالی ) ازدواج کردم .
ولی اینقدر به خودم اطمینان دارم که اگه ثروت فراوونی هم به دست بیارم نه تنها مغرور نمیشم بلکه از شدت عذاب وجدان میمیرم
با نظر ماهی جان کاملاً موافقم
به نظر من موضوع پولدار شدن نیست . موضوع تربیت خانوادگی و سفره ای که ازش نون خوردیم . کسیکه نون حلال خورده باشه زحمت پدرو مادر و دیده باشه و با زحمت پول درآورده باشه اینطوری نمیشه . شاید کمی خسیس بشه ولی مغرور نمیشه .
من آدم پولکی نیستم . با قناعت فراوون و قانع بزرگ شدم
یه آهنگی و خیلی دوست دارم . درمورد تهران و تضاد طبقاتی بی حد و مرزش خونده شده ولی نمیدونم خواننده اش کیه .
هر موقع که وقت کنم گوش میدمش .
تو یه قسمت از آهنگ میگه اگه از شهرک بالا هم باشی به خودت و پولت نناز ، تو هم یه روز میای بهشت زهرا . اونجاست که با همه تو یه طبقه هستی .
عاشق این تیکه اش هستم .
روزی به داشته هام مغرور میشم که مطمئن باشم نمیمیرم
baron jon
امیدوارم خدا به هر کسی مال و ثروتی میده همراهش ظرفیتش رو بده و الا ارزشی نداره .
با چه اطمینانی اینهمه مطمئن هستی؟
امیدوارم خدا به هر کسی مال و ثروتی میده همراهش ظرفیتش رو بده و الا ارزشی نداره .
سلام و طاعات قبول
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→