₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » به فریادمان برس یا محمد(ص) ، به فریادمان برس یا علی (ع)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » به فریادمان برس یا محمد(ص) ، به فریادمان برس یا علی (ع)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

به فریادمان برس یا محمد(ص) ، به فریادمان برس یا علی (ع)

3466 بازدید، 19 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

تصویر در دسترس نیست

Insani insandan ayiriolar

انسانها را از همدیگر جدا می دانند

Bu sizden bu bizden kayiriolar

این از شما و این از مادرست می کنند

Dort kitap ne diyor anamiyorlar

چهار کتاب(مقدس ) چه گفته نمی فهمند

Ortalik karishdi dozen puzuldu

اوضاع بهم ریختو ساخته ها خراب شد

Yetish ya mohammad yetish ya ali

Yulumuz dushtu haji baktasha

راهمان به حاجی بکتاش افتاد ( از عرفای ترکیه )

Ghaderde olan gelirmish basha

هرچه تقدیر ماست بر سرمان می آید

Jan dush man olmush ghardeshghardasha

برادر دشمن خونی برادر شده است

Jan dush man olmush bajighardasha

خواهر دشمن خونی برادر شده است

Ana babaya sayghi ghalmamish

احترام به والدین از بین رفته است

Insanlik elinden nesib almamish

از دست انسانیت هیچ نصیبی نبرده اند

Her sheyi var amma guzu duymamish

همه چیز دارند اما چشمانشان هنوز پر نشده است

Bichare insanlar nefsine vuymush

انسانهای بیچاره اسیر نفس خویشند

Yulumuz dushtu haji baktasha

راهمان به حاجی بکتاش افتاد

Ghaderde olan gelirmish basha

هرچه تقدیر ماست بر سرمان می آید

Jan dush man olmush ghardeshghardasha

برادر دشمن خونی برادر شده است

Oyle bir dunya ki ghiran ghirana

در این دنیایی که همه اش قتل و کشتار است

Dushenin sirtindan vuran vurana

هرکسی از پای بیافتد لگد مالش می کنند

Ashk olsun gerchekten bir dust bulana

آفرین بر کسی که دوستی پیدا کند

Insanlik yarali jan pazarenda

در بازار عرضه جان، انسانیت لطمه خورده است

تصویر در دسترس نیست

دانلود: ibrahim tatlis - Yetish ya mohammad yetish ya ali

تصویر در دسترس نیست

دانلود: aref - nade ali

تصویر در دسترس نیست

دانلود: moien - ya ali

تصویر در دسترس نیست

دانلود: omid - ya ali

تصویر در دسترس نیست

دانلود: hamed hakan - ya ali

تصویر در دسترس نیست

دانلود: vahid sarbaz - hova ya ali

10 سپاس: Ahora Quien، jaj، mahsa joon، Kishe Mehr، maryamlondon1، هاچو هاچو، ♥Rose♥، خرزوخان، Andia، پرهام

• 2 سپاس: hadi04، هاچو هاچو

• Ahora Quien

زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی ..
    کمک به غیر تو ننگ است یا علی مددی ...
    گشود کار دو عالم به یک اشاره ای توست ..
    به کار ما چه درنگ است یا علی مددی ...
    :46:

6 سپاس: hadi04، Kishe Mehr، maryamlondon1، هاچو هاچو، ♥Rose♥، soheyla

• hadi04

نقل قول: jaj
    منم یه آهنگ دارم بزودی آپلود می کنم

خوشحال میشم داداشی :1:

1 سپاس: هاچو هاچو

• Ahora Quien

آقا آرسام با اجازه منم این آهنگ رو میذارم ..

تصویر در دسترس نیست

دانلود: Dawud Sarkhosh - Ya Mawla Ali

يا مولا علي بازم به سلامت آمدم
    سر تا به قدم بر يه احترامت آمدم

يا مولا علي خسته خسته‌ام
    دور از همه‌كس دلشكسته‌ام

يا مولا علي مردان را نشرمان
    رخ از جانب مردا بر مگردان

7 سپاس: hadi04، Kishe Mehr، maryamlondon1، mahsa joon، هاچو هاچو، ♥Rose♥، پرهام

• hadi04

نقل قول: Ahora Quien
    آقا آرسام با اجازه منم این آهنگ رو میذارم ..

ممنون یلدا جان این آهنگ رو خیلی دوست داشتم ولی با فرمت Mp3 نداشتمش نتونستم اتو پلی بذارمش ممنون :46:

4 سپاس: Kishe Mehr، mahsa joon، هاچو هاچو، ♥Rose♥

• mahsa joon

نقل قول: hadi04

:48:

hadi04,
    مرسي عمو جوووون :46:

3 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، hadi04

• Kishe Mehr

به به کاکو من واقعا چقدر خوشم میاد از این اهنگه :39: دست گل ات مرسی....
    چه جالب! نمیدونستم امید و معین و... هم چنین اهنگی رو خوندن :37:

3 سپاس: هاچو هاچو، ♥Rose♥، hadi04

• maryamlondon1

جه اهنگی :d-_-b: من عاشق اهنگهای ابراهیم گر چه زبان ترکی نمیفهمم ولی اهنگاش دوست دارم .
    3 سپاس: هاچو هاچو، hadi04، Kishe Mehr

• ♥Rose♥

ممنوووووووووون بابایی :46:
    2 سپاس: hadi04، Kishe Mehr

• بابک

آیا چنین نیست که در سوره بقره ، خداوند فرموده اند : بندگان من ، هر چه را که میخواهید از من بخواهید ، نه از بنده من . ( امیدوارم که اسم سوره را اشتباه نگفته باشم ) .
    :46:
    یا اهورا مزدا : ( ای کسی که هستی و نیستی از آن توست ) به داد این دوستان ما هم برس .
    فکر کنم طبق قانون شماره ؟ سایت ، چیزهای مذهبی مجاز نبود ، اگه چنانچه قانون عوض شده لطفأ اطلاع دهید ما هم خیلی مطالب داریم که بفرستیم . آیا درست سنجیدم ؟ :37:

• ♥Rose♥

نقل قول: بابک
    آیا چنین نیست که در سوره بقره ، خداوند فرموده اند : بندگان من ، هر چه را که میخواهید از من بخواهید ، نه از بنده من . ( امیدوارم که اسم سوره را اشتباه نگفته باشم ) .

در جای دیگر هم فرمودن، به اولیاء من، به بهترین بندگان من دست توسل بزنید و این عزیزان رو به درگاه من واسطه بین خود و من قرار دهید.
    در جای دیگر فرموده شد دو چیز گرانبها و از هم جدا نشدنی بین شما به امانت میگذارم : 1- کتاب (قرآن) 2- عترت (اهل بیت)
    دو ودیعه الهی، دو گوهر گرانبها به امانت گذاشته شده از سوی رسول خدا ـ صلی اللّه علیه و آله ـ هستند كه تمسك به آن دو، مایه حركت، رشد، سعادت و تكامل انسان‌ها و جوامع بشری به حساب می‌آیند.

حدیث ثقلین : «إنّی تارك فیكم الثقلین، كتاب اللّه و عترتی، ما إن تمسّكتم بهما لن تضلّوا أبداً وأنّهما لن یفترقا حتّی یردا علی الحوض»

«و ما یعلم تأویله إلّا الله و الراسخون فی العلم» (آل عمران/ 7) و ائمه معصومین ـ علیهم السلام ـ همان راسخان در علم می باشند.

3 سپاس: hadi04، Kishe Mehr، Andia

• hadi04

بابک,
    در ابتدا باید بگم که این تاپیک در بخش دانلود گذاشته شده و از آهنگهای زیبای یکی از خواننده های ترکیه ای هست که همه می شناسندش و در ادامه هم تموم خواننده هایی که ازشون آهنگ گذاشته شده لوس آنجلسی هستن حالا من نمیدونم شما چگونه از این تاپیک به نام مذهبی یاد میکنید ؟
    توضیحات رو رز عزیز دادند من بیشتر توضیح نمیدم چون مشخصه حضرت عالی به چه دلیلی اینجایید
    فقط یه انتقاد کوچولو اگر دنبال زرتشتی شدن هستید (چون مطمئن هستم که نیستید میگم)پس فارسی رو درست صحبت کنید
    یا اهورا مزدا

یا کلمه ای عربیست به معنی ای در پارسی و در ابتدای اهورا مزدا نمی آید در مورد اهورا مزدا هم بیشتر بخونید چون ایشون هم حضرت اشو زرتشت رو میان خود و بندگان گذارده بود تاآنان را رهنمایی کند

3 سپاس: Kishe Mehr، ♥Rose♥، Andia

• 2 سپاس: ♥Rose♥، hadi04

• بابک

فکر کنم بدونی که واژهای فارسی در زبان عربی هم هست ، حالا کی فارسی را درست صحبت میکه.
    با پوزش فراوان : این حرفی که زدی : دنبال زرتشتی شدن هستی ، این یکی از نشانهای کوته فکری ست .
    با گفتن یا اهورا مزدا ، خواستم به جنابعالی بفهمانم که : ما مشگل یا مخالفتی با هیچ مذهبی نداریم ، بجز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن : کتابی در باره اهورا مزدا نوشته شده که پیشنهاد میکنم بری بخونیش .
    باز هم میگم : این قدر سعی نکن ماه گیری کنی ، خواهشن . :24:

• hadi04

فکر کنم بدونی که واژهای فارسی در زبان عربی هم هست ، حالا کی فارسی را درست صحبت میکه.

منظورت این نیست که یا هم فارسیه که؟
    با پوزش فراوان : این حرفی که زدی : دنبال زرتشتی شدن هستی ، این یکی از نشانهای کوته فکری ست .

بیشتر توضیح بدید لطفا چگونه به این نتیجه رسیدی که این جمله نشونه ای از کوته فکریه؟
    با گفتن یا اهورا مزدا ، خواستم به جنابعالی بفهمانم که : ما مشگل یا مخالفتی با هیچ مذهبی نداریم ، بجز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما نیازی نیست که به شخص فهمیده چیزی بفهمانید شما بهتره دنبال فهمیدن خیلی از چیزا باشید اینطور وقتتون هم تلف نمیشهما هم با هیچ مذهبی مشکلی نداریم بجز هم نداریم اینکه شما با همه مذهبها مشکلی ندارید بجز خودش میتونه نشونه ی کوته فکری و تعصب مذهبی باشه بیشتر در زمان حرف زدن فکر کن
    در ضمن : کتابی در باره اهورا مزدا نوشته شده که پیشنهاد میکنم بری بخونیش .

اهورا مزدا بزرگتر از این حرفهاست که تنها کتابی درباره اش نوشته شده باشه بهتره بیشتر با شخصیت اهورا مزدا آشنا شی تا بفهمی که در طول 7000 سال فقط کتابی در مورد ایشون نوشته نشده بعد از اون دوست گرامی کسی که کتابی معرفی میکنه برای خوندن دیگران نامی و نشانی هم ازش مینویسه الان با این آدرستون من دقیقا رفتم و اون کتاب رو خریدم معلومه خیلی اهل مطالعه هستی
    باز هم میگم : این قدر سعی نکن ماه گیری کنی ، خواهشن .

خواستم به اینجا نرسه ولی مثل اینکه خودت دلت میخواد باز هم به حالت تاسف بخورم
    برات متاسفم سعی کن اطلاعاتت رو بالا ببری بعد با کسی کل کل کنی

1 سپاس: Kishe Mehr

• بابک

hadi04 دوست عزیز :

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این ست که : سواد کافی برای حرف زدن نداشته باشد و هر چند عقاید کسی احمقانه تر باشد کمترباید با او مخالفت کرد ..... سپس : ترجیح میدم که هر نوع آدمی باشم ..... ولی احمق و کودن و کوته فکر نباشم .... البته هیچ وقت این کلمات را برای یک دوست و هموطنم استفاده نمیکنم , چرا ؟ ؟ چرایش را بخودت واگذار میکنم ؛ باندازه بزرگ وکوچکی اندیشهایت .
    در ضمن ما دو تا انسانیم ، بوفالو (گاو وحشی ) نیستم که کل کل کنیم یعنی کله به کله زدن...............

راسی ....... راسشو بگو : آش رشته بلدی درست کنی؟ نه ..جون من راسشو بگو؟ کلک نزن! اگه بلد نیستی ،کتاب آشپزی رو بخون یاد میگیری ، ولی زیادی همش نزن که گندش در نیاد ، ( شوخی بود ، خواستم اون ذرات تنفرت را از درونت خارج کنم و لبخندی را روی صورتت ببینم ) . خوب بسه دیگه ، باید برم ستایش (نماز) اهورا مزدا ، اور مزد یکتا و ستایش جمعه را بجا آورم ، برات دعا میکنم که اهورا مزدا تو را...؟...؟....؟ :58:

• hadi04

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این ست که : سواد کافی برای حرف زدن نداشته باشد و هر چند عقاید کسی احمقانه تر باشد کمترباید با او مخالفت کرد ..... سپس : ترجیح میدم که هر نوع آدمی باشم ..... ولی احمق و کودن و کوته فکر نباشم .... البته هیچ وقت این کلمات را برای یک دوست و هموطنم استفاده نمیکنم , چرا ؟ ؟ چرایش را بخودت واگذار میکنم ؛ باندازه بزرگ وکوچکی اندیشهایت .

با این قسمت از بیاناتتون کاملا موافقم
    در ضمن ما دو تا انسانیم ، بوفالو (گاو وحشی ) نیستم که کل کل کنیم یعنی کله به کله زدن...............

در مورد این بخشش سعی میکنم سکوت کنم چون پاسخم ناراحتت میکنه ...

راسی ....... راسشو بگو : آش رشته بلدی درست کنی؟ نه ..جون من راسشو بگو؟ کلک نزن! اگه بلد نیستی ،کتاب آشپزی رو بخون یاد میگیری ، ولی زیادی همش نزن که گندش در نیاد

نه شوربختانه بلد نیستم
    شوخی بود ، خواستم اون ذرات تنفرت را از درونت خارج کنم و لبخندی را روی صورتت ببینم

چرا فکر میکنی من ازت متنفرم؟
    باور کن هر وقت دارم پاسخ پستهات رو میدم خنده روی لبهامه
    من توی زندگیم از هیچ کسی چیزی به دل نگرفتم و نخواهم گرفت انسان کینه ای نیستم ولی در باره عقایدم کوتاه نمیام و البته به سادگی هم به چیزی اعتقاد پیدا نمیکنم به همین خاطر تمام قد از اعتقاداتم دفاع میکنم
    خوب بسه دیگه ، باید برم ستایش (نماز) اهورا مزدا ، اور مزد یکتا و ستایش جمعه را بجا آورم ، برات دعا میکنم که اهورا مزدا تو را...؟...؟....؟

حتما دعا کن منم برات دعا میکنم که ایزد یکتا تو راهم ...؟..؟..؟

1 سپاس: Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: