دکترعلی شریعتی انسانها را به چهار دسته تقسیم کرده است:
▧ تصویر در دسترس نیست
1. آنانی که وقتی هستند، هستند وقتی که نیستند هم نیستند عمده آدمها. حضورشان مبتنی به فیزیک است. تنها با لمس ابعاد جسمانی آنهاست که قابل فهم میشوند. بنابراین اینان تنها هویت جسمی دارند.
2. آنانی که وقتی هستند نیستند وقتی که نیستند هم نیستند مردگانی متحرک در جهان. خودفروختگانی که هویتشان را به ازای چیزی فانی واگذاشتهاند. بی شخصیتاند و بی اعتبار. هرگز به چشم نمیآیند. مرده وزندهاشان یکی است.
▧ تصویر در دسترس نیست
3. آنانی که وقتی هستند هستند وقتی که نیستند هم هستند آدم های معتبر و با شخصیت. کسانی که در بودنشان سرشار از حضورند و در نبودنشان هم تاثیرشان را می گذارند. کسانی که همواره به خاطر ما میمانند. دوستشان داریم و برایشان ارزش و احترام قائلیم.
4. آنانی که وقتی هستند نیستند وقتی که نیستند هستند شگفت انگیز ترین آدمها. در زمان بودشان چنان قدرتمند و با شکوه اند که مانمیتوانیم حضورشان را دریابیم. اما وقتی که از پیش ما میروند نرم نرم آهسته آهسته درک میکنیم. باز میشناسیم. می فهمیم که آنان چه بودند. چه می گفتند و چه می خواستند. ما همیشه عاشق این آدمها هستیم . هزار حرف داریم برایشان. اما وقتی در برابرشان قرارمیگیریم قفل بر زبانمان میزنند. اختیار از ما سلب میشود. سکوت میکنیم و غرقه در حضور آنان مست میشویم و درست در زمانی که میروند یادمان می آید که چه حرفها داشتیم ونگفتیم. شایدتعداد اینها در زندگی هر کدام از ما به تعداد انگشتان دست هم نرسد . قدرشونو بدونین...
گروه بندی های زیادی تا حالا توسط بزرگان در این زمینه شده که تقریبا مشابه هم هستند گروه 4 مختص عرفا و بزرگانی هست که معمولا زندگی کم حاشیه ای رو دارند اونا کارها رو بیشتر برای خدا انجام میدهند، دوستان و همنشینان اندکی رو دارند نوع کارهای انها بصورتی هست که بعد از مرگشون اسرار زیادی از اونا برای جامعه هویدا میشه . رسیدن به گروه 4 بسیار سخت هست سعی کنیم لااقل جزو گروه 2 نباشیم
serpent
▧ تصویر در دسترس نیست
1. آنانی که وقتی هستند، هستند وقتی که نیستند هم نیستند عمده آدمها. حضورشان مبتنی به فیزیک است. تنها با لمس ابعاد جسمانی آنهاست که قابل فهم میشوند. بنابراین اینان تنها هویت جسمی دارند.
2. آنانی که وقتی هستند نیستند وقتی که نیستند هم نیستند مردگانی متحرک در جهان. خودفروختگانی که هویتشان را به ازای چیزی فانی واگذاشتهاند. بی شخصیتاند و بی اعتبار. هرگز به چشم نمیآیند. مرده وزندهاشان یکی است.
▧ تصویر در دسترس نیست
3. آنانی که وقتی هستند هستند وقتی که نیستند هم هستند آدم های معتبر و با شخصیت. کسانی که در بودنشان سرشار از حضورند و در نبودنشان هم تاثیرشان را می گذارند. کسانی که همواره به خاطر ما میمانند. دوستشان داریم و برایشان ارزش و احترام قائلیم.
4. آنانی که وقتی هستند نیستند وقتی که نیستند هستند شگفت انگیز ترین آدمها. در زمان بودشان چنان قدرتمند و با شکوه اند که مانمیتوانیم حضورشان را دریابیم. اما وقتی که از پیش ما میروند نرم نرم آهسته آهسته درک میکنیم. باز میشناسیم. می فهمیم که آنان چه بودند. چه می گفتند و چه می خواستند. ما همیشه عاشق این آدمها هستیم . هزار حرف داریم برایشان. اما وقتی در برابرشان قرارمیگیریم قفل بر زبانمان میزنند. اختیار از ما سلب میشود. سکوت میکنیم و غرقه در حضور آنان مست میشویم و درست در زمانی که میروند یادمان می آید که چه حرفها داشتیم ونگفتیم. شایدتعداد اینها در زندگی هر کدام از ما به تعداد انگشتان دست هم نرسد . قدرشونو بدونین...
beh
serpent
بهترین مثال برای گروه چهارم :
دوست دختر های پیشین
beh
راستم میگی ها ، من کجا و شما کجا
ولی بازم میگم ، نظر خودم
هر چند به نظر شما سخت عقیده دارم
serpent
من نوووکره شما هم هستم ، من برا شوخی گفتم
mahsa joon
serpent
محسن صائب
گروه بندی های زیادی تا حالا توسط بزرگان در این زمینه شده که تقریبا مشابه هم هستند
گروه 4 مختص عرفا و بزرگانی هست که معمولا زندگی کم حاشیه ای رو دارند اونا کارها رو بیشتر برای خدا انجام میدهند، دوستان و همنشینان اندکی رو دارند نوع کارهای انها بصورتی هست که بعد از مرگشون اسرار زیادی از اونا برای جامعه هویدا میشه .
رسیدن به گروه 4 بسیار سخت هست
سعی کنیم لااقل جزو گروه 2 نباشیم
serpent
نه ، نمیشه
محسن صائب,
ایشالا ک نیستیم
Andia
اگه میدونید از کدوم کتاب شریعتیه ممنون میشم بگید
serpent
این از کتاب خاصی نبود ، یکی از جملات دکتر شریعتیه
♥Rose♥
آخرین ورود: