میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بابایی خوشم میاد سلیقت به خودم رفته، خیلی عالی بود
قربونت بابایی دعا کن بتونم بخرم میارم یه دور بزنیم باهاش
نقل قول: serpent
مگه ماشینی کگفتم چند تومنه ¿¿¿
این مدلیش وارد ایران نشده عمو ولی مدلهای دیگش هست مثل مازراتی گرن توریسمو S ،مازراتی گرن کبریو ،مازراتی کواتروپورته S که قیمتشون بین 850 تا 1150 میلیون تومانه پسرکم
نقل قول: بچه مثبت
اونجا چنده؟ اینجا 40-50 تومن باید باشه
والا اینجا حدود 155 تومانه اگر اونجا قیمتش اینه دو تا واسم بگیر پول بریزم به حسابت فاطمه هم یکی میخواد میخوایم با هم تو اتوبان عسلویه کورس بذاریم
خدانکنه بابایی ، ان شاءالله میخری
نقل قول: hadi04
والا اینجا حدود 155 تومانه اگر اونجا قیمتش اینه دو تا واسم بگیر پول بریزم به حسابت فاطمه هم یکی میخواد میخوایم با هم تو اتوبان عسلویه کورس بذاریم
دستت طلا بابا آرسام، دم معرفتت گرم آخ جون کوووووووووورس، من عاشق سرعتم
نقل قول: hadi04
امین سه تا بگیر داداش فقط با امیر گرونتر حساب کن تا کمتر کورس بذاره قدر ماشینشو بدونه
امین شما همون دو تا رو بگیر آقا، دهه هفتادیو چه به میتسوبیشی ASX ! نه همون سه تا رو بگیر، یکیش مالِ خودت، بعد بیا شما و بابا آرسام و من ، سه تایی با هم کورس میذاریم البته قبلش جسارت مارو ببخش در جوار شما کورس میذاریم
نقل قول: serpent
نه دیگه عمو نشد ، مگه قرار نشد همه شو خودت حساب کنی ¿¿¿¿
بابای من مگه پولشو از سر راه آورده ، از بابای خودت جناب دکتر "ر" بیگیر ، اونوقت شاید اجازه دادم شما هم بیایی برامون پرچم تکون بدی
♥Rose♥
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
carlos
hadi04
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
تنها
zrnznn
garfild
serpent
اخه چند روزیه تو فکرشم ک بگیرم ، نگیرم
نمیدونم ، دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم
hadi04
پولتو بده به من سر برج 25 درصد سود بگیر از این ماشینا نگیر ماشین نهایتا 170 تومان بالاتر اشتباهه خریدنش تو ایران عمو جان از من گفتن بود
serpent
مگه ماشینی کگفتم چند تومنه ¿¿¿
پرهام
♥Rose♥
carlos,
hadi04,
بابایی خوشم میاد سلیقت به خودم رفته، خیلی عالی بود
تنها,
zrnznn,
garfild,
serpent,
نفروشش، بعد ماه مبارک تقدیمش کن به من، پس چی شد ؟!
بچه مثبت
اونجا چنده؟ اینجا 40-50 تومن باید باشه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
hadi04
این مدلیش وارد ایران نشده عمو ولی مدلهای دیگش هست مثل مازراتی گرن توریسمو S ،مازراتی گرن کبریو ،مازراتی کواتروپورته S که قیمتشون بین 850 تا 1150 میلیون تومانه پسرکم
serpent
عمو ب امین بوگو 3 تا بگیره ، خو منم میخوام ، تازه خیلی هم خوب کورس میزارم
hadi04
امین سه تا بگیر داداش فقط با امیر گرونتر حساب کن تا کمتر کورس بذاره قدر ماشینشو بدونه
serpent
نه دیگه عمو نشد ، مگه قرار نشد همه شو خودت حساب کنی ¿¿¿¿
♥Rose♥
خدانکنه بابایی ، ان شاءالله میخری
دستت طلا بابا آرسام، دم معرفتت گرم
امین شما همون دو تا رو بگیر آقا، دهه هفتادیو چه به میتسوبیشی ASX !
نه همون سه تا رو بگیر، یکیش مالِ خودت، بعد بیا شما و بابا آرسام و من ، سه تایی با هم کورس میذاریم
بابای من مگه پولشو از سر راه آورده ، از بابای خودت جناب دکتر "ر" بیگیر ، اونوقت شاید اجازه دادم شما هم بیایی برامون پرچم تکون بدی
serpent
حسودو بردن جهنم گفت واه واه چقدر گرمه
♥Rose♥
نه اتفاقاً، روایت داریم تو جهنم ۲۰ دقیقه مونده به افطار ساعتا وایمیسته !
serpent
خب چی میشه ماله منم بگیره
حالا ک اینجوری شد با ماشینه خودم میام عسلویه کورس میزارم باهاتون ، ماشینم porche careera برو عکساشو ببین کف کنی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→