₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » جابجایی های غول آسا از نوع ایرانی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » جابجایی های غول آسا از نوع ایرانی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

جابجایی های غول آسا از نوع ایرانی

4155 بازدید، 27 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• 14 سپاس: serpent، mz56mz، hadi04، هاچو هاچو، carlos، jaj، soheyla، Holtek، علیرضا، levrone، بندری، blackberry، ماهی، gilas

• 3 سپاس: ♥Rose♥، hadi04، jaj

• مگس

این منطقه خرم اباد نیست؟
    3 سپاس: ♥Rose♥، hadi04، jaj

• mz56mz

چه آخرش بد شد :2:
    3 سپاس: ♥Rose♥، hadi04، jaj

• hadi04

نقل قول: serpent
    247247247

کوفت نخند :37:
    کسی به ضرر میلیاردی که نمیخنده پسر جان
    نقل قول: مگس
    این منطقه خرم اباد نیست؟

نه این جاده ،جاده ی جم به عسلویه هست یه جاده با شیب زیاد و پره از پیچ و خمهای زیاد باور کنید با سواری هم سخته توی این جاده رانندگی کردن واقعا راننده بوژی توی این جاده باید بیشتر یه هنرمند باشه تا راننده جا به جایی این سازه ها که توی اراک ساخته میشه تا عسلویه کار کمی نیست بیشتر اوقات تا شش ماه طول میکشه

4 سپاس: serpent، ♥Rose♥، هاچو هاچو، jaj

• serpent

hadi04,
    عمو جون 10 ساله ملت دارن ب باخت و برد تیم های فوتبالی میخندن ک 100 میلیارد 100 میلیارد خرج میکنن ، این ک فقط چند میلیارده ، تازه ، این پولا داره از جیب من و تو میره ولی اونی ک مسئولشه باید ناراحت باشه و اون راننده تریلی ک اگه عرضه نداشت نباید این کارو قبول میکرد ، اونا ککشون نمیگزه ، اینجا چند میلیارد دود شد رفت هوا فدای سرتون ی چند میلیارده دیگه از جیب من و تو میدن و یکی دیگه میسازن ، نه ¿¿

3 سپاس: hadi04، jaj، soheyla

• ♥Rose♥

serpent,
    بیتربیت !
    بزار با ماشینت چپ کنی اون موقع میام میخندم صبر کن فقط
    :37:

2 سپاس: serpent، jaj

• serpent

♥Rose♥,
    ماشینه من هیچوقت چپ نمیکنه ، هیچوقت:86:

دنبال ی بهونه دیگه برای خندیدن باش :4:

2 سپاس: ♥Rose♥، jaj

• hadi04

عمو جون 10 ساله ملت دارن ب باخت و برد تیم های فوتبالی میخندن ک 100 میلیارد 100 میلیارد خرج میکنن ، این ک فقط چند میلیارده ، تازه ، این پولا داره از جیب من و تو میره ولی اونی ک مسئولشه باید ناراحت باشه و اون راننده تریلی ک اگه عرضه نداشت نباید این کارو قبول میکرد ، اونا ککشون نمیگزه ، اینجا چند میلیارد دود شد رفت هوا فدای سرتون ی چند میلیارده دیگه از جیب من و تو میدن و یکی دیگه میسازن ، نه ¿¿

نه :bahone:
    عمو جان این تاور الان نصب شده در حال بهره برداری هم هست فقط یه کم به تاخیر افتاد آوردنش ولی راننده بوژی(همو تریلی شما)بنده خدا شش ماه پشت فرمون این ماشین بوده تا رسیده به عسلویه و کلی گردنه و پیچ رو رد کرده گاهی ایراد از جاده هاست گاهی ایراد از ماشینه و گاهی هم ایراد از راننده ولی هیچکدوم دلیل نمیشه که زحمت کسی رو نادیده بگیریم میدونم چی میگی خیلی از پولهایی که توی این مملکت خرج میشه نا به جاست ولی در این زمینه به زحمات این قشر از جامعه احترام میذارم

3 سپاس: ♥Rose♥، serpent، jaj

• هاچو هاچو

با قاطر میاوردن تا الان رسیده بود :bahone:
    نمایش یا پنهان متنولی انصافا کار عظیمیه و به قول تو خیلی باید حرفه ای باشن راننده و سایر عوامل :89:

4 سپاس: ♥Rose♥، serpent، jaj، hadi04

• ♥Rose♥

serpent,
    نمایش یا پنهان متنوقتی از جزئیات کار اطلاعی نداری و از نزدیک مشکلاتشو ندیدی اینطوری قضاوت نکن، ممنون :24:

طبقه قانون شماره 4 سایت هرگونه پست سیاسی ممنوع 1168

3 سپاس: serpent، jaj، hadi04

• serpent

hadi04,
    خب ب سلامتی ، پس نصب شده
    پس چرا میگی ب ضرر میلیاردی میخندی ¿¿¿ :37:
    این ک ضرر نیست که ، مگه نمیگی نصبش کردن ¿¿¿
    من الان هنگ کردم :4:

♥Rose♥,

از جزئیات ¿¿¿
    میگی سخته کارشون ¿¿¿ باشه ، من نگفتم راحته
    مگه کار فوتبالیست ها راحته ک هر چی میشه گیر میدید ب فوتبالیستا ¿¿
    کار راننده تریلی خیلی سخت ، من میگم اول اینکه دمش گرم ، خسته نباشه ، زحماتش رو گرامی میدارم
    ولی من میگم وقتی کسی مطمئن نیست ک میتونه کاری رو درست انجام بده ، مسئولیت اون کارو قبول نکنه ، بد میگم¿¿¿

3 سپاس: hadi04، ♥Rose♥، jaj

• ♥Rose♥

مگه کار فوتبالیست ها راحته ک هر چی میشه گیر میدید ب فوتبالیستا ¿¿

کی حرف از فوتبالیست ها زد ؟! :57:
    ولی من میگم وقتی کسی مطمئن نیست ک میتونه کاری رو درست انجام بده ، مسئولیت اون کارو قبول نکنه ، بد میگم¿¿¿

فکر میکنم صحبت های آقا آرسام کافی باشه :24:

3 سپاس: serpent، jaj، hadi04

• hadi04

پس چرا میگی ب ضرر میلیاردی میخندی ¿¿¿

بذار از هنگ درت بیارم
    وقتی نصب یه سازه سر موقع انجام نشه بهره برداری دیرتر انجام میشه در پالایشگاه های نفت و گاز تولید در اولویته یعنی تولید دیرتر یعنی ضرر بذار اینطوری بگم جمعا در ساعت اگر جایی مثل عسلویه از سرویس خارج باشه سرجمع 4 میلیارد به کشور ضرر وارد کنه گرفتی؟

حرفت درسته ولی احتمالات در هر کاری هست پس نمیشه با احتمالات کارها رو کنسل کرد اونم کسایی که راننده بوژی هستن چون راننده بوژی بودن کار هر کسی نیست باید دوره ببینن

3 سپاس: ♥Rose♥، serpent، jaj

• serpent

hadi04,
    گرفتم ، از هنگی در اومدم :46:

ولی من میگم کاره ب این مهمی ک تو میگی اگه ی ساعت دیر بشه 4 میلیارد ضرر میکنه کشور نباید این کار با امنیت فوق العاده انجام بشه ¿¿¿¿
    نباید همه مشکلاتی ک احتمال داره بوجود بیاد رو جلوشو بگیرن ¿¿
    وقتی ی بازیگر از ی جا میره ی جا دیگه کلی قشون و قشون کشی و تدابیر امنیتی و این صحبتا ک خدایی نکرده ایشون چیزیشون نشه ، بعد برای کار ب این بزرگی ی راننده تریلی رو ب امان خدا ول میکنن و میگمن برو عسلویه ¿¿¿

منظور از بازیگر رو گرفتید دیگه :37:

3 سپاس: ♥Rose♥، jaj، hadi04

• carlos

چه عظمتی داره :89:
    حوشمان آمد

ای ولا داره

3 سپاس: ♥Rose♥، jaj، hadi04

• 2 سپاس: ♥Rose♥، hadi04

• بابک

نقل قول : hadi04
    بذار اینطوری بگم جمعا در ساعت اگر جایی مثل عسلویه از سرویس خارج باشه سرجمع 4 میلیارد به کشور ضرر وارد کنه گرفتی؟

به چی ؟ کجا ؟ کی ؟؟؟؟ آآآهههههها اااااااا ن ! گفتی کشووووووووووووررر ؟ هان حالا منظورتو فمیدم ! یعنی اینکه سرو ته جمع 4 میلیارد که 2 تاش تو جمع و تفریق کشششش که از همون واژه کشور میاد اشتباهی رقم بالا رفته را از ح ......م ملت در میاد ، فرزند عزیزم تو نگران کشششششششششششش نباش ، بلاخره یه جوری مردم دردشو تحمل میکنن.

1 سپاس: serpent

• hadi04

وقتی ی بازیگر از ی جا میره ی جا دیگه کلی قشون و قشون کشی و تدابیر امنیتی و این صحبتا ک خدایی نکرده ایشون چیزیشون نشه ، بعد برای کار ب این بزرگی ی راننده تریلی رو ب امان خدا ول میکنن و میگمن برو عسلویه ¿¿¿

نه :4:
    این بنده های خدا یه اکیپ بیش از 15 نفره هستن که چند نفرشون کلا راه شناس هستن نماینده اداره راه و پلیس راه هم باهاشون هست اینطور نیست که همچین سازه ای رو بدن به یه راننده تریلی بگن شما برو بذارش فلان جا بادمجون که نمیخواد جا به جا کنه پسرم :10:
    بابک,
    حیف از تاپیک فاطمه خانوم که به قهقرا رفت
    جناب حاج بابک مد ضله العالی
    ما مثل برخی نیستیم که حکومت رو با کشور اشتباه بگیرن ما نسبت به میهنمون احساس مسئولیت داریم مانند خیلی از ایرانیها برای مردم کشورمون زحمت میکشیم مانند خیلی ها سختی ها رو به جان میخریم مانند خیلی ها نه برای پر کردن جیب کسی فقط برای آسایش حد اقلی مردم کشورم درسته این میون لاشخورهایی هم هستن که سوءاستفاده میکنن ولی برای قطع دست اونها نمیتونیم مردممون رو آزار بدیم
    بهتون پیشنهاد میکنم شما هم قدری دلتون به حال میهنتون بسوزه زیاد جای دوری نمیره
    نقل قول: بابک
    فرزند عزیزم تو نگران کشششششششششششش نباش ، بلاخره یه جوری مردم دردشو تحمل میکنن.

البته این رو هم اضافه کنم که ما در یک کشور به نام ایران زندگی میکنیم و برای نامش و وقارش در جامعه بین المللی احترام قائلیم نه مثل شما بر روی کشششششششش
    پس خواهی نخواهی دلمون برای میهنمون میتپه و دست خودمون هم نیست علاقمون رو به میهنمون نشون میده

5 سپاس: serpent، ♥Rose♥، soheyla، علیرضا، هاچو هاچو

• serpent

hadi04,
    عمو جون من شرمنده م ب قرعان ولی تقصیر من نیست :46:

1 سپاس: hadi04
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: