ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
جابجایی های غول آسا از نوع ایرانی
♥Rose♥
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
مگس
mz56mz
hadi04
کوفت نخند
کسی به ضرر میلیاردی که نمیخنده پسر جان
نه این جاده ،جاده ی جم به عسلویه هست یه جاده با شیب زیاد و پره از پیچ و خمهای زیاد باور کنید با سواری هم سخته توی این جاده رانندگی کردن واقعا راننده بوژی توی این جاده باید بیشتر یه هنرمند باشه تا راننده جا به جایی این سازه ها که توی اراک ساخته میشه تا عسلویه کار کمی نیست بیشتر اوقات تا شش ماه طول میکشه
serpent
عمو جون 10 ساله ملت دارن ب باخت و برد تیم های فوتبالی میخندن ک 100 میلیارد 100 میلیارد خرج میکنن ، این ک فقط چند میلیارده ، تازه ، این پولا داره از جیب من و تو میره ولی اونی ک مسئولشه باید ناراحت باشه و اون راننده تریلی ک اگه عرضه نداشت نباید این کارو قبول میکرد ، اونا ککشون نمیگزه ، اینجا چند میلیارد دود شد رفت هوا فدای سرتون ی چند میلیارده دیگه از جیب من و تو میدن و یکی دیگه میسازن ، نه ¿¿
♥Rose♥
بیتربیت !
بزار با ماشینت چپ کنی اون موقع میام میخندم صبر کن فقط
serpent
ماشینه من هیچوقت چپ نمیکنه ، هیچوقت
دنبال ی بهونه دیگه برای خندیدن باش
hadi04
نه
عمو جان این تاور الان نصب شده در حال بهره برداری هم هست فقط یه کم به تاخیر افتاد آوردنش ولی راننده بوژی(همو تریلی شما)بنده خدا شش ماه پشت فرمون این ماشین بوده تا رسیده به عسلویه و کلی گردنه و پیچ رو رد کرده گاهی ایراد از جاده هاست گاهی ایراد از ماشینه و گاهی هم ایراد از راننده ولی هیچکدوم دلیل نمیشه که زحمت کسی رو نادیده بگیریم میدونم چی میگی خیلی از پولهایی که توی این مملکت خرج میشه نا به جاست ولی در این زمینه به زحمات این قشر از جامعه احترام میذارم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
ولی انصافا کار عظیمیه و به قول تو خیلی باید حرفه ای باشن راننده و سایر عوامل♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
وقتی از جزئیات کار اطلاعی نداری و از نزدیک مشکلاتشو ندیدی اینطوری قضاوت نکن، ممنونطبقه قانون شماره 4 سایت هرگونه پست سیاسی ممنوع
serpent
خب ب سلامتی ، پس نصب شده
پس چرا میگی ب ضرر میلیاردی میخندی ¿¿¿
این ک ضرر نیست که ، مگه نمیگی نصبش کردن ¿¿¿
من الان هنگ کردم
♥Rose♥,
از جزئیات ¿¿¿
میگی سخته کارشون ¿¿¿ باشه ، من نگفتم راحته
مگه کار فوتبالیست ها راحته ک هر چی میشه گیر میدید ب فوتبالیستا ¿¿
کار راننده تریلی خیلی سخت ، من میگم اول اینکه دمش گرم ، خسته نباشه ، زحماتش رو گرامی میدارم
ولی من میگم وقتی کسی مطمئن نیست ک میتونه کاری رو درست انجام بده ، مسئولیت اون کارو قبول نکنه ، بد میگم¿¿¿
♥Rose♥
کی حرف از فوتبالیست ها زد ؟!
فکر میکنم صحبت های آقا آرسام کافی باشه
hadi04
بذار از هنگ درت بیارم
وقتی نصب یه سازه سر موقع انجام نشه بهره برداری دیرتر انجام میشه در پالایشگاه های نفت و گاز تولید در اولویته یعنی تولید دیرتر یعنی ضرر بذار اینطوری بگم جمعا در ساعت اگر جایی مثل عسلویه از سرویس خارج باشه سرجمع 4 میلیارد به کشور ضرر وارد کنه گرفتی؟
حرفت درسته ولی احتمالات در هر کاری هست پس نمیشه با احتمالات کارها رو کنسل کرد اونم کسایی که راننده بوژی هستن چون راننده بوژی بودن کار هر کسی نیست باید دوره ببینن
serpent
گرفتم ، از هنگی در اومدم
ولی من میگم کاره ب این مهمی ک تو میگی اگه ی ساعت دیر بشه 4 میلیارد ضرر میکنه کشور نباید این کار با امنیت فوق العاده انجام بشه ¿¿¿¿
نباید همه مشکلاتی ک احتمال داره بوجود بیاد رو جلوشو بگیرن ¿¿
وقتی ی بازیگر از ی جا میره ی جا دیگه کلی قشون و قشون کشی و تدابیر امنیتی و این صحبتا ک خدایی نکرده ایشون چیزیشون نشه ، بعد برای کار ب این بزرگی ی راننده تریلی رو ب امان خدا ول میکنن و میگمن برو عسلویه ¿¿¿
منظور از بازیگر رو گرفتید دیگه
carlos
حوشمان آمد
ای ولا داره
jaj
بابک
بذار اینطوری بگم جمعا در ساعت اگر جایی مثل عسلویه از سرویس خارج باشه سرجمع 4 میلیارد به کشور ضرر وارد کنه گرفتی؟
به چی ؟ کجا ؟ کی ؟؟؟؟ آآآهههههها اااااااا ن ! گفتی کشووووووووووووررر ؟ هان حالا منظورتو فمیدم ! یعنی اینکه سرو ته جمع 4 میلیارد که 2 تاش تو جمع و تفریق کشششش که از همون واژه کشور میاد اشتباهی رقم بالا رفته را از ح ......م ملت در میاد ، فرزند عزیزم تو نگران کشششششششششششش نباش ، بلاخره یه جوری مردم دردشو تحمل میکنن.
hadi04
نه
این بنده های خدا یه اکیپ بیش از 15 نفره هستن که چند نفرشون کلا راه شناس هستن نماینده اداره راه و پلیس راه هم باهاشون هست اینطور نیست که همچین سازه ای رو بدن به یه راننده تریلی بگن شما برو بذارش فلان جا بادمجون که نمیخواد جا به جا کنه پسرم
بابک,
حیف از تاپیک فاطمه خانوم که به قهقرا رفت
جناب حاج بابک مد ضله العالی
ما مثل برخی نیستیم که حکومت رو با کشور اشتباه بگیرن ما نسبت به میهنمون احساس مسئولیت داریم مانند خیلی از ایرانیها برای مردم کشورمون زحمت میکشیم مانند خیلی ها سختی ها رو به جان میخریم مانند خیلی ها نه برای پر کردن جیب کسی فقط برای آسایش حد اقلی مردم کشورم درسته این میون لاشخورهایی هم هستن که سوءاستفاده میکنن ولی برای قطع دست اونها نمیتونیم مردممون رو آزار بدیم
بهتون پیشنهاد میکنم شما هم قدری دلتون به حال میهنتون بسوزه زیاد جای دوری نمیره
البته این رو هم اضافه کنم که ما در یک کشور به نام ایران زندگی میکنیم و برای نامش و وقارش در جامعه بین المللی احترام قائلیم نه مثل شما بر روی کشششششششش
پس خواهی نخواهی دلمون برای میهنمون میتپه و دست خودمون هم نیست علاقمون رو به میهنمون نشون میده
serpent
عمو جون من شرمنده م ب قرعان ولی تقصیر من نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→