ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عنبر نسار و قس علیهذاا!!!
دیااکو
عنبر نسا :
عنبر نسا معجونی است كه دود آن براي كاهش خونريزي و كوتاه كردن دوره پريود و درمان انواعي از عفونت هاي واژينال مورد استفاده قرار مي گيرد و بايد بيمار دود عنبر نسا را داخل مجاري واژن خود بخور دهد............
طرز استفاده:
براي اين كار 2 الي 3 عدد عنبر نسا را همراه با خاك شير و اسپند،
روي كمي ذغال انداخته و گلدان سفالي كه ته آن سوراخ داشته باشد را روي آن برگردانيد، كه در اين
صورت مانند دودكش مي شود، لباس زير خود را درآورده و دامن بلندي بپوشيد و به حالت نيم خيز روي آن بياستيد.
اين كار را 2 روز قبل از زمان پريود، 2 روز در زمان پريود و 2 روز بعد از پريود انجام دهيد.
ضمناً براي تقويت حنجره و تارهاي صوتي نيز دود عنبر نسا كاربرد دارد كه بايد آن را داخل حنجره تان بخور بدهيد.
۱- دود دادن عنبر نسارا در محيط هاي بسته مثل فضاي خانه، مانند اسفند اثر ميكروب كشي قوي دارد و انجام گاهگاهي اين كار به ويژه در فصول سرد، تأثير قابل توجّهي در كاهش موارد بروز بيماري هايي مثل سرماخوردگي دارد؛ به ويژه اگر يكي از اعضاي خانواده سرما خورده باشد مي توان با اين كار از افزايش بار ويروس در فضاي محلّ زندگي كاست.
۲- استنشاق دود عنبر نسارا يكي از راه هاي مناسب براي درمان سينوزيت هاي مزمن است. اين كار در درمان سردردهاي كهنه نيز مؤثّر است. براي اين كار، عنبرنسارا را در يك اسفند دود كن ريخته روي شعله كم قرار داده دود متصاعد شده را استنشاق كنيد.
۳- گرفتن مواضعي از بدن كه دچار خارش است روي دود عنبر نسارا، يكي از روش هاي بسيار مؤثّر در كاهش انواع خارش هاست. همچنين اين كار، براي درمان تاول ها و زخم هاي ترشّح دار نيز اثر مناسبي دارد. اين روش يكي از بهترين روش هاي درماني اگزما هم هست. همچنين اين كار تاثير بسيار خوبي در ترميم سريع انواع زخم ها به ويژه زخم هاي سوختگي دارد.
۴- ضماد كردن مخلوط عنبر نسارا و سركه روي پيشاني در درمان خون دماغ مفيد است.
۵- به روش هاي ذيل مي توان از عنبر نسارا براي كمك به درمان صرع استفاده كرد:
۵-۱- استنشاق عصاره خشك آن با سركه.
۵-۲- استفاده از آب عنبر نساراي تازه به عنوان قطره بيني.
۶- پاشيدن پودر عنبر نساراي خشك بر روي انواع زخم هاي تازه، علاوه بر كمك به بهبودي آنها، خونريزي آنها را نيز متوقّف مي كند.
نمایش یا پنهان متن
عنبر نسارا همان مدفوع الاغ است، البته از نوع ماده.محسن صائب
.
من بارها شفای بخشی دود عنبر نسارا رو تجربه کردم
اخرین بارش
یکی اقوام سوزن به کف پاش فرو میره و بخاطر قند خون زخم عفونت شدید میکنه بصورتی که داروها انتی بوتیک اصلا کارساز نمیشود
.
یک هفته پا رو داخل پلاستیک میگذاشتیم و دود عنبر نسارا میدادیم . واقعا معجزه شده بود
دکتر معالجش باور نمیکرد
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دیااکو
چاکریم داش محسن،
آقا یکی این عکس پشکل رو از رو صفحه برداره، من تو نمایش یا پنهان متن قرارش دادم الان می بینم شده تابلو تاپیک.
دیااکو
شاید، جون من عشق می کنم با عنبر نسارا، اصلأ یه کشش عجیبی دارم بهش کصافط
بچه مثبت
آموزش تصویری نمایش یا پنهان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mahsa joon
پرهام
برای زخمهای شقاق و بواسیر هم دقیقا از همین روش استفاده میکنن ولی اونجا بجای عنبر نسا از یه دارویی گیاهی استفاده میکنن به نام :بلادر :
Kishe Mehr
بهرحال مرسی از اینکه به دانش ما افزودی
ببینین! یه تاپیک معمولی میزنی برچسبهاش پر میشه از الفاظ هیژده ولی اینجا یه دونه اش ...
دیااکو
می دونی چند وقته تاپیک نزدم؟ در هر صورت ما آردمان را بیخته ایم و الکمان را آویخته ایم.
یه ضرب المثل هست که میگه درآمد ... خرج بواسیره.
این برچسبهای هیژده باید به تاپیک زننده بچسبه که برچسبه برچسب بچسبونه، من از شما می پرسم این برچسبها به من می چسبه؟
zrnznn
من جای اقا کیش مهر یاد یه چیزی افتادم.....
من قبلش فرار کنممممممممم
نمایش یا پنهان متن
همون که میگه سه بار پشت سر هم بگو چسب چیپس سُس
.
.
.
نمایش یا پنهان متن
بزن اون کف قشنگه روووووووووو.......اقا دیاکو رو من برا اولین بار دیدم که دکمه کیتوس رو زدهههههههههKishe Mehr
نــــــــــه اصلا به شما نه تاپیک هیژده میچسبه و نه مطلب هیژده میچسبه و نه افکار هیژده دور و بر افکارتون هست، اصلا از شما فراریه
حالا خودت سه بار بگو چپس پیچس سُچ
دیااکو
بی انصاف نشید دیگه، من به این ماهی، نه اون ماهی این یکی ماهی، کدوم ماهی؟ همون ماهی که کسوف داره وای یره،
بابا به خدا من معمولأ با گوشی میام و نسخه موبایل گزینه تشکر و امتیاز رو نداره،
zrnznn
گزینه کادو و هدیه که دارهههه
Kishe Mehr
بمیرم الهی چه جایی هم کسوف داره
خب همیشه که فکر نکنم با موبایل میایید ولی خب من که به شخصه ندیدم شما به کسی مثبت بدین ، حالا حالی به آدم میمونه؟ نه والّا ، احوالی به آدم میمونه؟ نه بلّا...
garfild
♥Rose♥
فک کن !
من اولین بار تو صفحه نخبه دیدم برای شیرین خانم و فندق کوچولو زده بود، تازه امتیاز هم داده بود !
دیااکو
به جون خودم یه روزی روزگاری برا همتون کادو می گیرم،
مثل جریان اون باده نوشی که قول داده می نخورد در همه عمر به جز امشب و فردا شب و شبهای دگر
دیگه مته به خشخاش نذار کاکو، بذار یه جوری کم خرج سر و ته قضیه رو هم بیاریم
فک نکن، عمل کن
خوب تو هم فندوق بیار ببین امتیاز که سهله برات بندریم می رقصم
hadi04
دیااکو
الان به یکی از دوستام گفتم تو این گرما عنبر نسارا می چسبه، گفت آره خدایی!!!
خوب چیه یه پیشنهاد بهداشتی بهش کردم.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→