₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » عنبر نسار و قس علیهذاا!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » عنبر نسار و قس علیهذاا!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

عنبر نسار و قس علیهذاا!!!

3871 بازدید، 33 پست، نویسنده: دیااکو

• دیااکو

عنبر نسا :

عنبر نسا معجونی است كه دود آن براي كاهش خونريزي و كوتاه كردن دوره پريود و درمان انواعي از عفونت هاي واژينال مورد استفاده قرار مي گيرد و بايد بيمار دود عنبر نسا را داخل مجاري واژن خود بخور دهد............

طرز استفاده:

براي اين كار 2 الي 3 عدد عنبر نسا را همراه با خاك شير و اسپند،

روي كمي ذغال انداخته و گلدان سفالي كه ته آن سوراخ داشته باشد را روي آن برگردانيد، كه در اين

صورت مانند دودكش مي شود، لباس زير خود را درآورده و دامن بلندي بپوشيد و به حالت نيم خيز روي آن بياستيد.

اين كار را 2 روز قبل از زمان پريود، 2 روز در زمان پريود و 2 روز بعد از پريود انجام دهيد.
    ضمناً براي تقويت حنجره و تارهاي صوتي نيز دود عنبر نسا كاربرد دارد كه بايد آن را داخل حنجره تان بخور بدهيد.

۱- دود دادن عنبر نسارا در محيط هاي بسته مثل فضاي خانه، مانند اسفند اثر ميكروب كشي قوي دارد و انجام گاهگاهي اين كار به ويژه در فصول سرد، تأثير قابل توجّهي در كاهش موارد بروز بيماري هايي مثل سرماخوردگي دارد؛ به ويژه اگر يكي از اعضاي خانواده سرما خورده باشد مي توان با اين كار از افزايش بار ويروس در فضاي محلّ زندگي كاست.

۲- استنشاق دود عنبر نسارا يكي از راه هاي مناسب براي درمان سينوزيت هاي مزمن است. اين كار در درمان سردردهاي كهنه نيز مؤثّر است. براي اين كار، عنبرنسارا را در يك اسفند دود كن ريخته روي شعله كم قرار داده دود متصاعد شده را استنشاق كنيد.

۳- گرفتن مواضعي از بدن كه دچار خارش است روي دود عنبر نسارا، يكي از روش هاي بسيار مؤثّر در كاهش انواع خارش هاست. همچنين اين كار، براي درمان تاول ها و زخم هاي ترشّح دار نيز اثر مناسبي دارد. اين روش يكي از بهترين روش هاي درماني اگزما هم هست. همچنين اين كار تاثير بسيار خوبي در ترميم سريع انواع زخم ها به ويژه زخم هاي سوختگي دارد.

۴- ضماد كردن مخلوط عنبر نسارا و سركه روي پيشاني در درمان خون دماغ مفيد است.
    ۵- به روش هاي ذيل مي توان از عنبر نسارا براي كمك به درمان صرع استفاده كرد:

۵-۱- استنشاق عصاره خشك آن با سركه.
    ۵-۲- استفاده از آب عنبر نساراي تازه به عنوان قطره بيني.
    ۶- پاشيدن پودر عنبر نساراي خشك بر روي انواع زخم هاي تازه، علاوه بر كمك به بهبودي آنها، خونريزي آنها را نيز متوقّف مي كند.

نمایش یا پنهان متنعنبر نسارا همان مدفوع الاغ است، البته از نوع ماده.

20 سپاس: بچه مثبت، محسن صائب، Kishe Mehr، mz56mz، mahsa joon، نخبه، carlos، garfild، ♥Rose♥، hadi04، mojde، serpent، MaziMari، KuRoSh، هاچو هاچو، بندری، ماهی، jaj، javad

• محسن صائب

ممنون از تاپیک مفیدت
    .
    من بارها شفای بخشی دود عنبر نسارا رو تجربه کردم
    اخرین بارش
    یکی اقوام سوزن به کف پاش فرو میره و بخاطر قند خون زخم عفونت شدید میکنه بصورتی که داروها انتی بوتیک اصلا کارساز نمیشود
    .
    یک هفته پا رو داخل پلاستیک میگذاشتیم و دود عنبر نسارا میدادیم . واقعا معجزه شده بود
    دکتر معالجش باور نمیکرد

6 سپاس: پرهام، دیااکو، MaziMari، بندری، jaj، javad1020

• بچه مثبت

یه حسی بهم میگه قبلاً خودت تاپیکش رو گذاشته بودی :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: دیااکو، MaziMari

• دیااکو

نقل قول: محسن صائب
    ممنون از تاپیک مفیدت

چاکریم داش محسن،

آقا یکی این عکس پشکل رو از رو صفحه برداره، من تو نمایش یا پنهان متن قرارش دادم الان می بینم شده تابلو تاپیک.

1 سپاس: MaziMari

• دیااکو

نقل قول: بچه مثبت
    یه حسی بهم میگه قبلاً خودت تاپیکش رو گذاشته بودی

شاید، جون من عشق می کنم با عنبر نسارا، اصلأ یه کشش عجیبی دارم بهش کصافط

2 سپاس: بچه مثبت، MaziMari

• بچه مثبت

نقل قول: دیااکو
    شاید، جون من عشق می کنم با عنبر نسارا، اصلأ یه کشش عجیبی دارم بهش کصافط
    تو تاپیک مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی» به معجزات عنبر نسارا یا پشکل مچلاق و خصوصیات مدفوع بقیه حیوانات اشاره فرموده بودی :bahone:

آقا یکی این عکس پشکل رو از رو صفحه برداره، من تو نمایش یا پنهان متن قرارش دادم الان می بینم شده تابلو تاپیک.
    برای نمایش پنهان باید از spoiler استفاده کنی! hide برای پنهان کردن از دید مهمان استفاده میشه!

آموزش تصویری نمایش یا پنهان

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: دیااکو، MaziMari، هاچو هاچو

• 1 سپاس: دیااکو

• پرهام

ممنون دوست عزیز :46:

برای زخمهای شقاق و بواسیر هم دقیقا از همین روش استفاده میکنن ولی اونجا بجای عنبر نسا از یه دارویی گیاهی استفاده میکنن به نام :بلادر :

1 سپاس: دیااکو

• Kishe Mehr

قدیمی ها که استفاده های زیادی ازش میکنن ولی من که هیچی بیلمیرم 403
    بهرحال مرسی از اینکه به دانش ما افزودی

برچسب ها: عنبر, هاي, اين, دود, روي, براي, كار, درمان, نسا, است, نيز, استفاده, دارد, يكي, روش, نسارا, زخم, انواع, روز, استنشاق,

ببینین! یه تاپیک معمولی میزنی برچسبهاش پر میشه از الفاظ هیژده ولی اینجا یه دونه اش ... :83:

• دیااکو

نقل قول: بچه مثبت
    برای نمایش پنهان باید از spoiler استفاده کنی! hide برای پنهان کردن از دید مهمان استفاده میشه!

می دونی چند وقته تاپیک نزدم؟ در هر صورت ما آردمان را بیخته ایم و الکمان را آویخته ایم.

نقل قول: پرهام
    برای زخمهای شقاق و بواسیر هم دقیقا از همین روش استفاده میکنن ولی اونجا بجای عنبر نسا از یه دارویی گیاهی استفاده میکنن به نام :بلادر :

یه ضرب المثل هست که میگه درآمد ... خرج بواسیره.
    نقل قول: Kishe Mehr
    ببینین! یه تاپیک معمولی میزنی برچسبهاش پر میشه از الفاظ هیژده ولی اینجا یه دونه اش ...

این برچسبهای هیژده باید به تاپیک زننده بچسبه که برچسبه برچسب بچسبونه، من از شما می پرسم این برچسبها به من می چسبه؟

1 سپاس: Kishe Mehr

• zrnznn

این برچسبهای هیژده باید به تاپیک زننده بچسبه که برچسبه برچسب بچسبونه، من از شما می پرسم این برچسبها به من می چسبه؟

من جای اقا کیش مهر یاد یه چیزی افتادم..... :4:
    من قبلش فرار کنممممممممم351
    نمایش یا پنهان متن
    همون که میگه سه بار پشت سر هم بگو چسب چیپس سُس
    351
    .
    .
    .
    نمایش یا پنهان متنبزن اون کف قشنگه روووووووووو.......اقا دیاکو رو من برا اولین بار دیدم که دکمه کیتوس رو زدههههههههه :93:

6 سپاس: Kishe Mehr، دیااکو، serpent، پرهام، KuRoSh، javad1020

• Kishe Mehr

بچه ها شایعه شده که دیااکو بلد شده چطوری کیتوس بزنه :bahone: در مرحله ی بعد میگن که حتی میتونه مثبت هم بده :4:

نــــــــــه اصلا به شما نه تاپیک هیژده میچسبه و نه مطلب هیژده میچسبه و نه افکار هیژده دور و بر افکارتون هست، اصلا از شما فراریه :4: میگن فرشته مرگ میره سراغ گزوینیه میگه که شناسنامه ات رو بیار میخوام باطلش بکنم، گزوینیه هم میگه زیر فرشه اگه جرأت داری دولا شو بردار اونو :83:

نقل قول: zrnznn
    همون که میگه سه بار پشت سر هم بگو چسب چیپس سُس

حالا خودت سه بار بگو چپس پیچس سُچ :51:

2 سپاس: zrnznn، دیااکو

• دیااکو

بزن اون کف قشنگه روووووووووو.......اقا دیاکو رو من برا اولین بار دیدم که دکمه کیتوس رو زدههههههههه

بچه ها شایعه شده که دیااکو بلد شده چطوری کیتوس بزنه در مرحله ی بعد میگن که حتی میتونه مثبت هم بده

بی انصاف نشید دیگه، من به این ماهی، نه اون ماهی این یکی ماهی، کدوم ماهی؟ همون ماهی که کسوف داره وای یره،
    بابا به خدا من معمولأ با گوشی میام و نسخه موبایل گزینه تشکر و امتیاز رو نداره،

4 سپاس: Kishe Mehr، zrnznn، KuRoSh، بندری

• zrnznn

گزینه کادو و هدیه که دارهههه :22: میتونی بری تو تاپیک مخصوصش برا جبران همه این چند وقته که هیچ امتیازی ندادی برا همه هدیه بگیرییییی :74:

3 سپاس: Kishe Mehr، دیااکو، KuRoSh

• Kishe Mehr

بی انصاف نشید دیگه، من به این ماهی، نه اون ماهی این یکی ماهی، کدوم ماهی؟ همون ماهی که کسوف داره وای یره،

بمیرم الهی چه جایی هم کسوف داره :87:

خب همیشه که فکر نکنم با موبایل میایید ولی خب من که به شخصه ندیدم شما به کسی مثبت بدین ، حالا حالی به آدم میمونه؟ نه والّا ، احوالی به آدم میمونه؟ نه بلّا... :78: :80: حالا خانوما رقص ، آقایون دست، حالا برعکس :77:

• 1 سپاس: دیااکو

• ♥Rose♥

در اينصورت مانند دودكش مي شود، لباس زير خود را درآورده و دامن بلندي بپوشيد و به حالت نيم خيز روي آن بياستيد.

فک کن ! :bahone:

بزن اون کف قشنگه روووووووووو.......اقا دیاکو رو من برا اولین بار دیدم که دکمه کیتوس رو زدههههههههه

من اولین بار تو صفحه نخبه دیدم برای شیرین خانم و فندق کوچولو زده بود، تازه امتیاز هم داده بود ! :41:

• دیااکو

گزینه کادو و هدیه که دارهههه میتونی بری تو تاپیک مخصوصش برا جبران همه این چند وقته که هیچ امتیازی ندادی برا همه هدیه بگیرییییی

به جون خودم یه روزی روزگاری برا همتون کادو می گیرم،
    مثل جریان اون باده نوشی که قول داده می نخورد در همه عمر به جز امشب و فردا شب و شبهای دگر
    خب همیشه که فکر نکنم با موبایل میایید ولی خب من که به شخصه ندیدم شما به کسی مثبت بدین ، حالا حالی به آدم میمونه؟ نه والّا ، احوالی به آدم میمونه؟ نه بلّا...

دیگه مته به خشخاش نذار کاکو، بذار یه جوری کم خرج سر و ته قضیه رو هم بیاریم
    نقل قول: ♥Rose♥
    فک کن !

فک نکن، عمل کن
    نقل قول: ♥Rose♥
    من اولین بار تو صفحه نخبه دیدم برای شیرین خانم و فندوق کوچولو زده بود، تازه امتیاز هم داده بود !

خوب تو هم فندوق بیار ببین امتیاز که سهله برات بندریم می رقصم

2 سپاس: Kishe Mehr، ♥Rose♥

• hadi04

پس با این حساب تَپُله فحش نیست یه پیشنهاد بهداشتی تجاریه :bahone:
    2 سپاس: Kishe Mehr، دیااکو

• دیااکو

نقل قول: hadi04
    پس با این حساب تَپُله فحش نیست یه پیشنهاد بهداشتی تجاریه

الان به یکی از دوستام گفتم تو این گرما عنبر نسارا می چسبه، گفت آره خدایی!!!
    خوب چیه یه پیشنهاد بهداشتی بهش کردم.

1 سپاس: hadi04
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: