₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ما خیلی بیچاره ایم ..............................
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ما خیلی بیچاره ایم ..............................

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

ما خیلی بیچاره ایم ..............................

2773 بازدید، 31 پست، نویسنده: محسن صائب

• دیااکو

حاج محسن عزیز
    سئوالی که در مورد انسانهایی با قدرت خاص پرسیده بودی؛
    بله من قبول دارم انسانهایی با قدرتهای مافوق بشری وجود دارند؛ در دوستان منم چند نفره هستند؛ مطمئنأ در مورد اهل حق مطالبی شنیدی؛ اینها با تمرینات روحی خاص خودشون می تونند کارهایی بکنند که شبیه معجزست؛ مثلأ تقریبأ سر یک نفر رو ببرند و دوباره بچسبونند؛ روی آهن گداخته راه برند و حتی زبون بکشند؛ سیخ رو فرو کنند تو گردنشون و از طرف دیگه در بیارند؛ قلوه سنگ رو ببلعند؛ اینا که می گم مشاهدات خودمه و اگه سعادتی بود و زیارتتون کردم می تونم از نزدیک با اونا آشناتون کنم؛ اتفاقأ اصلأ آدمهای پاکی هم نیستند؛ قدرت روحی انسانها محدودیتی نداره؛ حالا یکی با تمرینات روحی کارهای محیرالعقول می کنه و یکی از این ظرفیت مغزی برای تزکیه نفس و نزدیکی به خدا؛ ولی به هر حال انسان به عنوان یک مخلوق هیچوقت نمی تونه اینقدر بالا بره که به ذات خداوند به عنوان خالق برسه؛ که اگه اینطور فکر کنیم مشرکیم؛ پس انسان نمی تونه برای خدا در تصمیماتش تعیین تکلیف کنه و یا مشاوره بده؛ و اگه اینطور فکر کنیم یا خدا رو در حد یک بشر پایین آوردیم و یا یک بشر را در حد خدایی بزرگ کردیم؛ که همونطور که گفتم میشه شرک

3 سپاس: Kishe Mehr، محسن صائب، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

نقل قول: محسن صائب
    واقعا لذت بردم از اینهمه اطلاعات

خواهش میکنم حاج محسن عزیز... این موارد مطالبی بود که تشنه ی فهمیدنش بودم و خیلی هم در رسیدن بهش سعی کردم و این سعیم تا آخرم ادامه خواهد داشت.
    باهم تشکر از وقتی که گذاشتی

خواهش میکنم، منم از شما تشکر میکنم که این تاپیک رو در جهت افزایش ایمانم قرار دادین :46:
    امشب انشاا... حرم مشرف بشوم دو رکعت نماز حاجت ، جهت خوشبختی شما و همسرمحترمتون میخونم و از خداوند خواهم خواست نسلی خوب و با انصاف رو به شما مرحمت بفرماید.

خیلی ممنون میشم این کار رو حتما برام بکنید، چون بدجور محتاج دعا هستم. بهمچنین بنده هم این آرزو رو برای ذریه ی شما دارم. ایشالله آقا بطلبن زودتر بیام پابوسشون که خیلی دلم براش تنگ شده.

نقل قول: دیااکو
    استاد ما مثلأ صلاح دونست

در آداب دعا کردن میگن که باید بگی خدایا هر چه که به صلاح ماست پیش بیاد! ما هم بدین دلیل واسطه و آشنا میاریم، چون خودش گفته و هیچ تناقضی هم با گفته اش نداره، ناراحت که نمیشه هیچ کلی هم خوشحال میشه که به خواسته ی خودش عمل کردیم!
    مثال ِ معلمیه که به دانش آموزاش گفته برای قبول شدن در امتحان دست به دامان ِ کتابهای کمک آموزشی ( واسطه/آشنا و... ) بشید! وقتی خود ِ معلم این پیشنهاد رو میده دانش آموزی هم که از این راه نمره گرفته رو هم کلی تشویق میکنه و ازش خوشش میاد!
    حالا اگه خود ِ استاد گفته باشه که با واسطه آوردن و آشنا آوردن ( این واسطه میتونه کتابهای کمک آموزشی باشه ، میتونه یک فرد ِ آشنا هم باشه و.... ) کار ات راه می افته برادر ِ نوعی ِ من بدنبال آشنا و واسطه نمیگرده؟

یکی از خدا میپرسه خدایا مگه نمیگن که همه چیز رو تو از قبل توی سرنوشت ما نوشتی؟
    خدا میگه آره
    میپرسه پس چرا میگی دعا و آرزو بکنید؟
    خدا هم میگه چون شاید هم من نوشته باشم هر چی که بنده ام آرزو کرد...!

2 سپاس: محسن صائب، هاچو هاچو

• دیااکو

کیش مهر
    روش زندگی که اسلام برای ما گذاشته و من گفتم شامل دعا؛ توسل؛ سعی و تلاش و ... می شود؛ یعنی ما از راهنمایی استاد برای استفاده از کتب کمک آموزشی؛ معلم خصوصی و ... استفاده کردیم ولی نتیجه کار اونی نشده که ما میخایم بلکه اون شده که استاد صلاح می دونه؛ حالا ما باید توکل و تمکین کنیم و تلاشمون رو مضاعف؛ یا آشنا جور کنیم که استاد تصمیم باب میل ما رو بگیره نه تصمیمی که به صلاح ماست؟ تسلیم محض خدا بودن به معنای سکون نیست؛ تسلیم محض یعنی معتقد بودن به روشی که برا ما گذاشته و تلاش برای اون که بهترین رهرو این راه باشیم و در نهایت این تلاش تسلیم محض نتیجه ای که برامون مقدر می کنه؛ اگه ما تسلیم تصمیم خدا نشیم و به یه بشر پناه ببریم برای تغییر دادن تصمیم خدا به نظر شما نزدیک به شرک نیست؟ بازم تأکید می کنم که تسلیم بودن به معنای ساکن بودن نیست و به معنی اینه که به روشی که خداوند برای زندگی ما گذاشته تمکین کنیم؛

3 سپاس: Kishe Mehr، محسن صائب، هاچو هاچو

• محسن صائب

مثال بالا در مورد تنزل خداوند به بشر که شما گفتید هم صادقه؛ چطور خداوند در تصمیم خودش برای یک مخلوق خودش تجدید نظر می کنه؟ تجدید نظر در امری یعنی یا اون کار اشتباه بوده و یا روش بهتری وجود داره؛ آیا این حرف پایین آوردن شأن خداوند نیست

باز هم میگم مثالهای شما در شان یک انسان هست نه یک خالق
    شما تصمیمهای خداوند رو باامور بشری مثل قوانین جامعه مقایسه میکنید
    البته شما دارید اصل صحبت رو عوض میکنید :4:
    .
    خیلی از اموری که در زندگی ما جریان داره از اول هم مشروط بوده . یعنی سرنوشت ما بصورتی هست که یک انسان میتونه با سعی و تلاش خودش و دعا و تقاضا از خالق کل مسیر رو عوض کنه
    به عنوان مثال ،صدیقه دادن که ما اعتقاد داریم 70 نوع بلا رو از انسان به دور میکنه
    و یا صله رحم
    که اعتقاد داریم عمر رو طولانی میکنه
    و باز برخی اعمال ما باعث عوض شدن مسیر سرنوشت ما بسوی بدی و زشتی ، میشود
    مثل
    دل شکستن
    اق والدین
    د
    کردم هیچوقت کاری رو به خدا دیکته نمی کردم و می گفتم خدایا هر چه صلاح می دانی

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد نکن ***کو دوست خود روش بنده پروری داند
    .
    اون چیزی که از ما خواسته شده و بایستی اجرا کنیم اینکه اختیار و صلاح خودمون رو به خداوند واگذار کنیم
    کاری به افراد جامعه که چطور عمل میکنند و چطور دعا میکنند ، نباید داشت
    و طرف نباید و نمی تونه با توسل و نذر و واسطه و آشنا

شما انسان زرنگی هستی
    موضوع تاپیک من چی بود
    موضوع در این بود که انسانهایی هستند که خداوند به انها قدرت داده است و این انسانها به واسطه ابرو نزد خداوند میتواند در اموری از خدا تقاضا رفع مشکلات رو بکنند
    این بزرگان به هیچ عنوان به خداوند امر و نهی نمیکنند و تنها دعا میکنند و نتیجه امر رو به خودش واگذار میکنند

شما این مسئله کشیدید به سطح جامعه و رفتار های بعضا اشتباه مردم . اعمالی که توسط منهم مورد قبول نیستند .
    من قبلنها که دلی پاک داشتم

شما الان هم دلی پاک دارید پاک تر از خیلی افراد، فقط تعجب میکنم چرا سعی میکنید خود را منفی نشان بدهید
    موارد که شما در ان وارد شدید رو مسایل فلسفی مینامند . عمل فلسفه جزو علومی هست که مثل شمشیر دو لبه میماند و در اکثر مواقع موجب بی دینی و بی اعتقادی انسان میشود
    قدرت روحی انسانها محدودیتی نداره؛ حالا یکی با تمرینات روحی کارهای محیرالعقول می کنه و

خدا خیرت بده ، در این زمینه موافق فرمایشات شما هستم
    ولی یک فرق بین افرادی که بواسطه عبادات و دوستی واقعی با خدا به این قدرت پیدا کرده اند این هست که انها به هیچ عنوان خودشون رو تصمیم گیرنده نمیدونند
    اعتقاد شیعه هم به این صورت هست
    دعا کردن یعنی تقاضا و عرضه نیاز به خداوند
    دیگه نتیجه فقط و فقط در ید قدرت خدا هست ، اصلا تحکمی در کار نیست
    در خیلی از مواقع خواسته های همین افراد با فضیلت اجابت نمیشود، که نمونه های زیادی از ان وجود دارد
    باز هم عرض میکنم
    این نوع بحث ها فضایی خاص خودش رو میخواهد و در این مکان مجازی حق مطلب ادا نمیشود
    و دیگه اینکه
    فرمایشات اخیر شما در نگاه کلی خیلی نزدیک به نظرات این حقیر هست
    اگر اجازه بدهید این بحث رو واگذار به محیطی بهتر بکنیم
    نقل قول: Kishe Mehr
    زودتر بیام پابوسشون که خیلی دلم براش تنگ شده.

انشاا... هر چه زودتر موفق به زیارت اقا بشوید ، و ما رو هم از دعای خیر فراموش نکنید

2 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

اصلا واژه ی اسلام و مسلمان، یعنی تسلیم شدن، تسلیم شدن در برابر امر خداوند، این رو میگم که فکر نکنید که من مخالف با امر و دستور و به اصطلاح مشیت خداوندی ( و قسمتی از حرفهای شما ) هستم. خداوند به تنها موجودی که عقل و اختیار داده انسانه و از تنها موجودی هم که انتظاری فراتر از دیگر موجودات داره انسانه. خداوند خودش خالقه و دوست داره که مخلوقاتش هم خالق ایشاء مختلف باشند و خلاقیت داشته باشند. در مورد سایر موجودات و زمین و حیوانات و گیاهان و... من اجبار رو موافق هستم ولی راجع به انسان خیر.

همین شب قدری که چند شب دیگه بهش میرسیم و مقدّرات یک ساله ی آدما رو تعیین میکنه، حتی اگر خداوند تقدیرات ما رو نوشته باشه، با دعا و واسطه آوردن میشه تغییرش داد. و این تغییر دادن مشیت و مقدرات هیچ منافاتی با عدم صلاح بودن و تمکین کردن نداره.
    ببینید شما در اینجا به اصطلاح دارید "قیاس" میکنید و قیاس شما از درس خواندن درست نیست، نمیشه درس و امتحان الهی که خداوند میگیره (که مقدرات یک عمر انسان رو رقم میزنه) رو با یک امتحان عادی که یک معلم میگیره با هم "قیاس" بکنیم و اون نتیجه ی دلخواه رو بگیریم!

انسان نمی تونه برای خدا در تصمیماتش تعیین تکلیف کنه و یا مشاوره بده

همان آیه ای که در بالا آوردم میگه که دعا بکنید/از من بخواهید که چه کاری برایتان انجام بدم/پیشنهاد بدین؛ ما برای خدا تعیین تکلیف نمیکنیم ولی بهش پیشنهاد میدیم. این پیشنهاد دادن هم هیچ منافاتی با این نداره که ما نعوذبالله بخواهیم نه خدا رو در حد بشر پائین بیاریم و نه بشر رو در حد خدا بالا ببریم.
    یکی از انواع تسلیم محض شدن در برابر خداوند دعا کردنه که خودش اینو از بنده هاش خواسته

1 سپاس: هاچو هاچو

• hadi04

ممنون داداش محسن دعا وقتی از دل بربیاد هر چقدر هم ساده باشه اثر گذاره خداوند از دل بنده آگاهه نیازی نیست که برای خداوند انشا بنویسیم و یا متن سخنرانی تنظیم کنیم یادته وقتی من بیمار بودم بهم پیام دادی گفتی یه روزی میرسه این روزها گذشته و تو بهشون میخندی؟ من هنوز پیامت رو دارم وقتی میخونمش میخندم بیشتر از سر رضایت همون روزها بود که یادمه یه بار از ته دلم از خدا خواستم یه بار دیگه بهم فرصت بده یه بار دیگه طعم زندگی رو بچشم و امروز درسته که سلامتی اولیه رو ندارم ولی دوباره میتونم زندگی کنم واین یعنی اجابت دعای من
    3 سپاس: هاچو هاچو، Kishe Mehr، محسن صائب

• بچه مثبت

یا امامزاده قلقلی
    من که دیگه زبونم مو درآورد!

خدارو شکر که اینهمه انسانهای پاک و مستجاب دعوه داریم وگرنه معلوم نبود وضعیت مملکت اسلامیمون چی میشد :24:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: محسن صائب، هاچو هاچو

• محسن صائب

نقل قول: hadi04
    زندگی رو بچشم و امروز درسته که سلامتی اولیه رو ندارم ولی دوباره میتونم زندگی کنم واین یعنی اجابت دعای من

خدا رو شکر
    نقل قول: بچه مثبت
    خدارو شکر که اینهمه انسانهای پاک و مستجاب دعوه داریم وگرنه معلوم نبود وضعیت مملکت اسلامیمون چی میشد

اخرش نفهمیدم یعنی چی؟
    میشه یخورده توضیح بدی؟

2 سپاس: hadi04، هاچو هاچو

• mnaseri

خداوند متعال وقتی اراده اش بر این تعلق گرفت که نعمتی به انسان عطا کند یا گناهی از گناهان اورا مورد عفو قرار دهد و حاجتی از حاجات اورا براورده کند این کار را بدست اولیا خود انجام می دهد که شان و منزلت اولیا خود را به مردم اشکار سازد و گرنه اولیا خدا و ائمه اطهار علیهم السلام خواستی غیر از خواست خدا ندارند و عملی و حتی دعائی بدون اینکه بدانند خدا راضی است انجام نمی دهند و شفاعت و توسل نیز از همین مقوله است مثلا در قران امده است که برادران حضرت یوسف وقتی پشیمان شدند و خواستند توبه کنند نزد پدرشان امدند و ایشان را واسطه قرار دادند و از او خواستند که نزد خدا برایشان استغفار کند
    و خدای تعالی با قبول توبه انها از طریق دعای حضرت یعقوب مقام والای ایشان را نیز به مردم نشان داد

3 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، محسن صائب

• محسن صائب

نقل قول: mnaseri
    خداوند متعال وقتی اراده اش بر این تعلق گرفت که نعمتی به انسان عطا کند یا گناهی از گناهان اورا مورد عفو قرار دهد و حاجتی از حاجات اورا براورده کند این کار را بدست اولیا خود انجام می دهد که شان و منزلت اولیا خود را به مردم اشکار سازد و گرنه اولیا خدا و ائمه اطهار علیهم السلام خواستی غیر از خواست خدا ندارند و عملی و حتی دعائی بدون اینکه بدانند خدا راضی است انجام نمی دهند و شفاعت و توسل نیز از همین مقوله است مثلا در قران امده است که برادران حضرت یوسف وقتی پشیمان شدند و خواستند توبه کنند نزد پدرشان امدند و ایشان را واسطه قرار دادند و از او خواستند که نزد خدا برایشان استغفار کند
    و خدای تعالی با قبول توبه انها از طریق دعای حضرت یعقوب مقام والای ایشان را نیز به مردم نشان داد

واقعا زیبا و منطقی توضیح دادی
    ممنون

• jaj

نقل قول: jaj
    آقا منم خیلی بیچاره ام هر کی دلش برام سوخت یه مثبت بهم بده
    ان شا الله یک در این دنیا و ده برابر در آخرت ثواب ببینی

اینم سبک این خانمه که توی مترو میچرخه
    برادرا خواهرا برا خاطر امام حسین یه کمکی بکنید بچه صغیر دارم امام حسین اجرتون بده برادرا خواهر

یادش بخیر پارسال چقدر با این جمله کاسبی کردم

امسال میخوام همون رویه رو تکرار کنم
    امروز که داشتم توی مترو می اومدم صحنه جالبی دیدم
    همون خانمه که بالا گفتم پارسال یه دختر همراش بود امروز همون دخترو در حال گدایی تنهایی توی مترو دیدم می گفت:
    تو رو خودا به من بیچاره کمک کنید
    مادرم مریضه پدرم مارو رها کرده رفته شب جمعه است برای خاطر امواتتون دل منو شاد کنید ایشالا خدا دلتونو شاد کنه برادرا

:1:

1 سپاس: ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: