واقعا خوشا به حالشون ما که میرفتیم سلمونی یه آقایی با سه متر سیبیل بود که یه تخته میذاشت رو صندلی ما میشستیم روش ! از ترس اینکه یارو نخورتمون ساکت بودیم :|
▧ تصویر در دسترس نیست
چاکر همتونم دربست !
▧ تصویر در دسترس نیست
سگ بدبخت اگر بدونه چه بلایی سرش اوردن خودکشی میکنه !
▧ تصویر در دسترس نیست
قدرت تلنبه در داشته باشین :D
▧ تصویر در دسترس نیست
این چینی مینیا همینجوریش دوقلو خدایی هستن حالا اینا که دیگه واقعا چار قلو شدن دیگه یه مصیبتیه ! تنها راه تفکیک همین بوده ظاهرا
▧ تصویر در دسترس نیست
میدونم خودتونم فهمیدین که اینجا خوابگاه دانشجوییه !
▧ تصویر در دسترس نیست
ای جانم ^-^ چه کیفی میکنن باهم
▧ تصویر در دسترس نیست
امان از این آدما خیلی رو اعصابن :|
▧ تصویر در دسترس نیست
آخییییییییییییییییی ^-^
▧ تصویر در دسترس نیست
ابتکار جالب و باحال !
▧ تصویر در دسترس نیست
کاندیدای بهترین پدر سال !
▧ تصویر در دسترس نیست
شرح در عکس !
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم یه مدل ابتکاره بچه الکی پستونک مک نمیزنه !
▧ تصویر در دسترس نیست
طفلکی اینم دل داره خب !
▧ تصویر در دسترس نیست
آقایون معلما استادا دبیرا یاد بگیرین ! به این میگن معلم !
فاطمه یه مسابقه ای بود.نمیدونم تو یادته یا نه؟ آقای روشن پژوه بود فکر کنم مجریش..تو شبکه دو بود ..همون که مسابقه هفته رو هم برگزار میکرد رو میگم: چند وقته ذهنم رو درگیر کرده ...یه مسابقه داشت یه عالمه وسایل رو میزاشت رو یه میز گردون و بعد شرکت کنننده یه زمان مشخص اونها رو نیگاه میکرد و بعد که وقتش تموم میشد بایستی روشو برگردونه و وسایل رو اسم ببببره.......... یادمه من اون زمان عاشق این مسابقه بودم و همیشه هم خودمو جای شرکت کننده میزدم و بعد چشمامو میبستم و از رو خودم وسایل رو میگفتممممممم.... حالا چند وقته دلم براش تنگ شده دوست دارم حداقل یه عکس ازش بببینیم شما اسم اون مسابقه یادتون نیست؟؟؟ میخوام بگردم تو نت ولی هیچی جز اینها که گفتم ازش یادم نیست
آقای روشن پژوه بود فکر کنم مجریش..تو شبکه دو بود ..همون که مسابقه هفته رو هم برگزار میکرد رو میگم: چند وقته ذهنم رو درگیر کرده ...یه مسابقه داشت یه عالمه وسایل رو میزاشت رو یه میز گردون و بعد شرکت کنننده یه زمان مشخص اونها رو نیگاه میکرد و بعد که وقتش تموم میشد بایستی روشو برگردونه و وسایل رو اسم ببببره.......... یادمه من اون زمان عاشق این مسابقه بودم و همیشه هم خودمو جای شرکت کننده میزدم و بعد چشمامو میبستم و از رو خودم وسایل رو میگفتممممممم.... حالا چند وقته دلم براش تنگ شده دوست دارم حداقل یه عکس ازش بببینیم شما اسم اون مسابقه یادتون نیست؟؟؟ میخوام بگردم تو نت ولی هیچی جز اینها که گفتم ازش یادم نیست
خوب سرچ کن همون مسابقه ای که آقای روشن پژوه بود فکر کنم مجریش..تو شبکه دو بود ..همون که مسابقه هفته رو هم برگزار میکرد رو میگم: چند وقته ذهنم رو درگیر کرده ...یه مسابقه داشت یه عالمه وسایل رو میزاشت رو یه میز گردون و بعد شرکت کنننده یه زمان مشخص اونها رو نیگاه میکرد و بعد که وقتش تموم میشد بایستی روشو برگردونه و وسایل رو اسم ببببره.......... یادمه من اون زمان عاشق این مسابقه بودم و همیشه هم خودمو جای شرکت کننده میزدم و بعد چشمامو میبستم و از رو خودم وسایل رو میگفتممممممم.... حتمأ یه چیزی میاد
آقای روشن پژوه بود فکر کنم مجریش..تو شبکه دو بود ..همون که مسابقه هفته رو هم برگزار میکرد رو میگم: چند وقته ذهنم رو درگیر کرده ...یه مسابقه داشت یه عالمه وسایل رو میزاشت رو یه میز گردون و بعد شرکت کنننده یه زمان مشخص اونها رو نیگاه میکرد و بعد که وقتش تموم میشد بایستی روشو برگردونه و وسایل رو اسم ببببره.......... یادمه من اون زمان عاشق این مسابقه بودم و همیشه هم خودمو جای شرکت کننده میزدم و بعد چشمامو میبستم و از رو خودم وسایل رو میگفتممممممم.... حالا چند وقته دلم براش تنگ شده دوست دارم حداقل یه عکس ازش بببینیم شما اسم اون مسابقه یادتون نیست؟؟؟ میخوام بگردم تو نت ولی هیچی جز اینها که گفتم ازش یادم نیست
خوب سرچ کن اون مسابقه رو بیار که آقای روشن پژوه بود فکر کنم مجریش..تو شبکه دو بود ..همون که مسابقه هفته رو هم برگزار میکرد رو میگم: یه مسابقه داشت یه عالمه وسایل رو میزاشت رو یه میز گردون و بعد شرکت کنننده یه زمان مشخص اونها رو نیگاه میکرد و بعد که وقتش تموم میشد بایستی روشو برگردونه و وسایل رو اسم ببببره.......... یادمه من اون زمان عاشق این مسابقه بودم و همیشه هم خودمو جای شرکت کننده میزدم و بعد چشمامو میبستم و از رو خودم وسایل رو میگفتممممممم.... حتمأ یه چیزی میاد
♥Rose♥
همشون بادی بیلدینگ کار میکنن !
ماشین ۷۰۰ میلیونی رو اوردن لب دریا که ۷ تا ماهی ۷۰۰۰ تومنی بگیرن :|
با این وسیله بی مهابا لبخند بزنید !
با اینترنت اکسپرور خودتونو به کشتن ندید خلاصه :D
مقایسه جالب مرورگرها
یکم دقت کنید !
یا کاملا به خواب ابدی بره !
ما که میرفتیم سلمونی یه آقایی با سه متر سیبیل بود
که یه تخته میذاشت رو صندلی ما میشستیم روش !
از ترس اینکه یارو نخورتمون ساکت بودیم :|
حالا اینا که دیگه واقعا چار قلو شدن دیگه یه مصیبتیه !
تنها راه تفکیک همین بوده ظاهرا
چه کیفی میکنن باهم
خیلی رو اعصابن :|
به این میگن معلم !
تصویری از چشم انسان !
نمایش یا پنهان متن
پاشه بره بیرون حلیم بخوره ، پارک بره ، ورزش هم کنه
بعد ساعت ۹ برگرده خونه بگیره تا ظهر بخوابه !
.
.
تو آمریکا اگر تو جاده و بین راه ماشینت خراب بشه
یا گیر یه قاتل شکنجه گر میوفتى یا یه دختر جذاب و اتفاقن مجرد بهت کمک میکنه
حد وسطم نداره !
.
.
این کانال سه هم با این سریالاش !
یارو چشاش سبز آبیه ، چشمای لعیا زنگنه هم سبزه
بعد معلوم نیست این دو تا بچه چشم قهوه ای به کی رفتن !
زدن تو کاسه کوزه ی قوانین وراثت
.
.
اعتراف میکنم دخترا فرشته ان
ما پسرا هم آدمیم
دخترا ; سجده رو نمیبینم چرا !؟؟
زود باشید ، سرییییییع!!
.
.
عمق اشتیاق امت روزه دار به روایت تاریخ
- اوه اوه!۲ ماه دیگه ماه رمضونه
- بدبختی ۱ ماه باید روزه بگیرم
- ای بابا تازه ۲ روزه ش گذشته
- بالاخره نصفش رفت! افتاد تو سرازیری
- لامصب مگه این ۴ روز آخر میگذره؟
- خیلی حیف شده که ماه رمضون تموم شد :|
.
.
ساقه طلایی به قدری جاذب رطوبته ، که پیشنهادم اینه در ابعاد بزرگ درست کنن
توی خونه های شمال آویزون کنن ، گلوم کویر میشه وقتی میخورمش !
.
.
شیوه خرید کوکا کولا در شیراز
سلام کــاکو، کوکــا کولام داری؟
- ها کــاکو. کوکــام هَس . هــــــمون جُو وردار
- کو؟ ایکه کــاکــائوئه کاکو !
- نه کاکو، پشتِ کــاکــائوا کوکــان
.
.
تو زندگی یه دردهایی هست که فقط با خوابیدن جلوی کولر خوب میشه !
.
.
توصیه بابام به من موقع رانندگی
سر کوچه ها یواش تر بپیچ ؛
شاید یکی بی شعورتر از تو پیدا شد که از اونور بیاد :|
.
.
تو ایران مدرک “حاج” از “دکترا” هم معتبر تره
.
.
نامه پسرها به گشت ارشاد :
برادران بینهایت از زحماتتان متشکریم!
چون به هردختری میگیم بریم بیرون یه دوری بزنیم…,
میگه نه, میام خونتون
.
.
از۹۶ تا ماهی شما ۵۵ تا غرق شـــــــــــــد , چنـــــــــد تا ماهـــــــی داری؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بله؟
مشغول جمع و منها بودی؟
تقصیره این مدرسه هاست که عمر شما رو به فنا دادن!
تا حالا کسی شنیده که ماهی غرق بشه؟
حتما الانم دانشجویی….موفق بــــــــاشی
.
.
بالش خودم را ترجیح میدهم
شانه هایت مثل بالش های مسافرخانه است…
.
.
ما یه عمره آخر نفهمیدیم : لب تاب؟ لپ تاپ؟ لپ تاب؟ یا لب تاپ؟
هر کدومم میگی یه لامصـــبی میاد گیر میده ):
.
.
زیباتر و دلنشین تر از اسمسی که توش نوشته “دوسِت دارم عشقم” ، اسمسیه که از بانک میاد و توش نوشته “مبلغ ۴۵۰۰۰۰۰ ریال به حساب شما واریز شد”.
.
.
خود “فلفل” هم هیچ وقت فکر نمیکرد که چنین نقش بسزایی در تربیت کودکان ایرانی داشته باشه بخــــــــــــدا !
.
.
داشتم تلویزیون میدیدم
مادرم اومده میگه شبکه سه؟؟؟
میگم آره
میگه چشمم روشن بی حیا ی دفعه برو دوست دخترتو بیار خونه
maryamlondon1
الهی بمیرم
سلام کــاکو، کوکــا کولام داری؟
- ها کــاکو. کوکــام هَس . هــــــمون جُو وردار
- کو؟ ایکه کــاکــائوئه کاکو !
- نه کاکو، پشتِ کــاکــائوا کوکــان
soheyla
سلام و سپاس
خیلی خیلی جالب بودن ...
jaj
بندری
garfild
KuRoSh
باحال بودن همشون دستت مریسی
Andia
محسن صائب
این یکی رو حقیقت گفته
هاچو هاچو
دیااکو
خیلی با حال بود؛
♥Rose♥
خدا نکنه مامانی
soheyla,
jaj,
بندری,
garfild,
KuRoSh,
Andia,
محسن صائب,
هاچو هاچو,
میگم زیاد زحمت نکش خسته میشی واسه تاولات خوب نیس
serpent
♥Rose♥
zrnznn
فاطمه یه مسابقه ای بود.نمیدونم تو یادته یا نه؟
آقای روشن پژوه بود فکر کنم مجریش..تو شبکه دو بود ..همون که مسابقه هفته رو هم برگزار میکرد رو میگم:
چند وقته ذهنم رو درگیر کرده ...یه مسابقه داشت یه عالمه وسایل رو میزاشت رو یه میز گردون و بعد شرکت کنننده یه زمان مشخص اونها رو نیگاه میکرد و بعد که وقتش تموم میشد بایستی روشو برگردونه و وسایل رو اسم ببببره..........
یادمه من اون زمان عاشق این مسابقه بودم و همیشه هم خودمو جای شرکت کننده میزدم و بعد چشمامو میبستم و از رو خودم وسایل رو میگفتممممممم....
حالا چند وقته دلم براش تنگ شده دوست دارم حداقل یه عکس ازش بببینیم
شما اسم اون مسابقه یادتون نیست؟؟؟
میخوام بگردم تو نت
ولی هیچی جز اینها که گفتم ازش یادم نیست
beh
♥Rose♥
نه والا اسمش یادم نیومد
beh,
دیااکو
چند وقته ذهنم رو درگیر کرده ...یه مسابقه داشت یه عالمه وسایل رو میزاشت رو یه میز گردون و بعد شرکت کنننده یه زمان مشخص اونها رو نیگاه میکرد و بعد که وقتش تموم میشد بایستی روشو برگردونه و وسایل رو اسم ببببره..........
یادمه من اون زمان عاشق این مسابقه بودم و همیشه هم خودمو جای شرکت کننده میزدم و بعد چشمامو میبستم و از رو خودم وسایل رو میگفتممممممم....
میخوام بگردم تو نت
خوب سرچ کن همون مسابقه ای که آقای روشن پژوه بود فکر کنم مجریش..تو شبکه دو بود ..همون که مسابقه هفته رو هم برگزار میکرد رو میگم:
حتمأ یه چیزی میاد
دیااکو
میخوام بگردم تو نت
خوب سرچ کن اون مسابقه رو بیار که آقای روشن پژوه بود فکر کنم مجریش..تو شبکه دو بود ..همون که مسابقه هفته رو هم برگزار میکرد رو میگم:
یه مسابقه داشت یه عالمه وسایل رو میزاشت رو یه میز گردون و بعد شرکت کنننده یه زمان مشخص اونها رو نیگاه میکرد و بعد که وقتش تموم میشد بایستی روشو برگردونه و وسایل رو اسم ببببره..........
حتمأ یه چیزی میاد
♥Rose♥
حالت خوبه جناب دیااکو !
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→