₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » بخشیده شدن یک‌ اعدامی در حین اعدام ( تصویری)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » بخشیده شدن یک‌ اعدامی در حین اعدام ( تصویری)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

بخشیده شدن یک‌ اعدامی در حین اعدام ( تصویری)

3740 بازدید، 9 پست، نویسنده: بندری

• بندری

در حالی که حکم اعدام عامل شهادت بابک شکفته سرباز نیروی انتظامی در حال اجرا بود،بعد از گذشت چند ثانیه از اجرای این حکم و در حالی که فرد محکوم به اعدام در بالای دار مجازات در حال جان دادن بود با فریاد رضایت از سوی خانواده مقتول از مرگ حتمی نجات پیدا کرد.

13 تصویر این بخش در دسترس نیست

به نظرم اين زمان بهترين زمان برا بخشيدنه . چون حد اقلش اعدامي يه ذره مزه مرگ و كاري رو كه انجام داده مي فهمه . اين نظر منه . من تا حالا هيچوقت جرات نكردم لحظه ي جون دادن يك اعدامي رو ببينم . به نظرم خيلي وحشت ناكه :2:

9 سپاس: jaj، hadi04، carlos، Andia، jojodaf، Kishe Mehr، ♥Rose♥، soheyla، hoho

• 1 سپاس: بندری

• hadi04

نقل قول: بندری
    به نظرم اين زمان بهترين زمان برا بخشيدنه . چون حد اقلش اعدامي يه ذره مزه مرگ و كاري رو كه انجام داده مي فهمه . اين نظر منه . من تا حالا هيچوقت جرات نكردم لحظه ي جون دادن يك اعدامي رو ببينم . به نظرم خيلي وحشت ناكه

به نظر من کلا بخشایش بهتر از انتقامه ولی با حرفت موافقم بهتره شخص مزه مرگ رو بچشه تا قدر آزادیشو بدونه و سراغ خلافکاری از هر نوعی نره :46:

4 سپاس: بندری، jojodaf، Kishe Mehr، ♥Rose♥

• zrnznn

دو بار اعدام دیدم که تو مرکز شهر بودن..........هنوز تکون های اون ادم جلو رومننننننن.....خیلی سخت و تلخ بود.....خیلییییییییی.... :21:
    3 سپاس: بندری، jojodaf، jaj

• دیااکو

بدترین کار اعدام در ملأ عامه؛ برعکس اونکه در نظرشونه که بازدارنده جرم باشه؛ قبح آدم کشی رو از بین می بره؛ من اعدام زیاد دیدم؛ یک زمان بعد از عملیات مرصاد هر روز برا رفتن به مدرسه باید از زیر یک گلدسته رد می شدیم که ۶ نفر رو بهش آویزون کرده بودند؛ اتوبوس میاوردند و ۶ نفر رو رو سقف اتوبوسا می بردند و به طنابی که از گلدسته ای که روی خیابوون بود به گردن اونا مینداختند و اتوبوسا حرکت می کردند؛ روزهای اول برا ما بچه ها جالب بود؛ ولی وقتی ادامه پیدا کرد اونقدر عادی شد که انگار جون دادن آدمها جلو چشم ما یه مسئله روزمرست؛ شاید باورتون نشه؛ حتی شرط بندی می کردیم که کدومشون ادرار می کنند؛ (اکثر اعدامیها با طباب دار بعد از اینکه عضله ها شل میشه خودشون رو خیس می کنند‏)‏
    3 سپاس: Andia، بندری، ♥Rose♥

• soheyla

سلام و سپاس :46: .

نقل قول: بندری
    به نظرم اين زمان بهترين زمان برا بخشيدنه . چون حد اقلش اعدامي يه ذره مزه مرگ و كاري رو كه انجام داده مي فهمه . اين نظر منه . من تا حالا هيچوقت جرات نكردم لحظه ي جون دادن يك اعدامي رو ببينم . به نظرم خيلي وحشت ناكه

بخشیدن کار قشنگیه . ولی گاهی وقتا باید شخص محکوم بفهمه چیکار کرده و کارش تا چه حد بد بوده تا قدر بخشش و بدونه .
    منم نمیتونم صحنه ی مرگ کسی و ببینم . باور کنید اگه ببینم زودتر از اون شخص میمیرم .عرق سردی کل بدنم و میگیره و قلبم میگیره .

تو اینجور موارد که بخشش و میبینم همش دعا میکنم خدایا این محکومی که بخشیده شده دیگه گناههاشو تکرار نکنه .
    به نظرم برای خانواده مقتول خیلی سخته که ببینن فردی که بخشیدنش دوباره خطا کرده ... .

2 سپاس: hadi04، بندری

• fgrpmm

منم با اعدام مرتکبان جرائم خشن در ملاء عام کاملا موافقم :22:
    1 سپاس: بندری

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: