ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بخشیده شدن یک اعدامی در حین اعدام ( تصویری)
بندری
به نظرم اين زمان بهترين زمان برا بخشيدنه . چون حد اقلش اعدامي يه ذره مزه مرگ و كاري رو كه انجام داده مي فهمه . اين نظر منه . من تا حالا هيچوقت جرات نكردم لحظه ي جون دادن يك اعدامي رو ببينم . به نظرم خيلي وحشت ناكه
jaj
hadi04
به نظر من کلا بخشایش بهتر از انتقامه ولی با حرفت موافقم بهتره شخص مزه مرگ رو بچشه تا قدر آزادیشو بدونه و سراغ خلافکاری از هر نوعی نره
zrnznn
دیااکو
Kishe Mehr
soheyla
بخشیدن کار قشنگیه . ولی گاهی وقتا باید شخص محکوم بفهمه چیکار کرده و کارش تا چه حد بد بوده تا قدر بخشش و بدونه .
منم نمیتونم صحنه ی مرگ کسی و ببینم . باور کنید اگه ببینم زودتر از اون شخص میمیرم .عرق سردی کل بدنم و میگیره و قلبم میگیره .
تو اینجور موارد که بخشش و میبینم همش دعا میکنم خدایا این محکومی که بخشیده شده دیگه گناههاشو تکرار نکنه .
به نظرم برای خانواده مقتول خیلی سخته که ببینن فردی که بخشیدنش دوباره خطا کرده ... .
fgrpmm
hannahmermaid
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→