₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » جوکستان1
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

جوکستان1

1808 بازدید، 6 پست، نویسنده: jaj

• jaj

با کلی مکافات مريم و راضی کردم بردم خونه ..
    داشت یخش آب می شد ، لباسامو كم كم داشتم در مياوردم که دیدم هی زنگ خونه رو میزنن*!
    منم محل ندادم ...
    10 دقیقه گذشت یهو دیدم از در و دیوار داره مامور میریزه تو !
    دیدم یارو پشت بلند گو داره میگه " هیچ راه فراری نداری ، اینجا در محاصره کامله .. دستاتونو رو سرتون بذارید بیاید بیرون "
    گرخیده بودیم !
    اومدن مارو دستبند زدن و بردن سوار ماشین كردن ..
    دیدم طرف داره
    به بیسیم میگه
    " سرهنگ گرفتیمشون ، منتها شما گفته بودید مورد پلاک 30 قاچاقچی عتیقه هستن ، اینجا یه باند فساد و فحشا بود که " !
    داشتم فک می کردم پلاک ما که 32 بود که ، یهو یاد حرف هفته قبل بابام افتادم که می گفت :
    " این همسایه بغلی که هر 6 ماه یه بار میاد ایران ، فقط 2 ماه یه بار یکی و میفرسته قبضاشو ببره پرداخت کنه !
    بذا پلاکارو عوض کنم قبضامونو جا به جا بدن ، اونم که عین خیالش نیست !!

تاحالا واسه شما هم پیش اومده که وقتی شب می خواین بخوابین احساس کنین یکی از دستا یا پاهاتون اضافه ست و ندونین کجا باید بزارینش و بخاطرش چهل تا ملق بزنین یا فقط من اینجوریم?
    خدا نصیب نکنه
    واسه من که با خودزنی خاتمه پیدا میکنه.
    (به این میگن خود درگیری مطلق)

بعد از اینکه کرست رو باز کردید و از دیدن سفیدی و نرمیش لذت بردید , بمالید روش و کاملا تو دهنتون فرو کنید و از طعم خوب و بوی خوشش لذت ببرید . . .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    طریقه مصرف خمیر دندان کرست
    تو روح هر چی ادمه منحرفه

یک بار خونه تنها بودم.هوا هم گرم بود کولر رو زدم.
    بعد نیم ساعت بابام زنگ زده میگه:میگم کولر رو خاموش کن!بگو خب

تو جاده داری میری بعد تابلو زده “خطر ریزش کوه”
    خو الان دقیقا چی کار باید بکنیم؟
    بریم؟
    نریم؟
    چراغ خاموش بریم؟
    پیاده شیم هل بدیم؟
    زنگ بزنیم راه و ترابری؟
    فحش بدیم؟
    تُـــف کنیم؟
    نمیشه کاری کرد خو!!!
    به نطر من باید به جای این تابلو یه تابلو بذارن روش بنویسن:
    بیا ولی اگه کوه ریخت روت و زنده موندی نیای زر مفت بزنی

به خدا سوگند اگر لیوان شیشه ای را در دست راستم بگذارند ولیوان یکبار مصرف را در دست چپم بگذارند باز هم در یخچال را باز میکنم وبا پارچ آب میخورم..

به خواهر زاده ام میگم : توله سگ ، دیگه بزرگ شدی خودت باید کفشاتو پات کنی دست به کمر اخم می کنه ، میگه : تو که خودت یه توله سگ به این بزرگی شدی هنوز عزیز برات چایی میریزه اونوقت به من میگی کفشامو خودم بپوشم ...یعنی چنان زد تو پوزم که تا یکی دو سال دیگه فکر نکنم بتونم بلند شم ... سجده کنان کفشاشو پاش کردم :|

مامانم صدام زده بیا از تو یخچال رب گوجه رو بده من.
    منم از پشت سیستم بلند شدم رفتم آشپزخونه، میبینم مامانم کنار یخچال ایستاده، منم با چهره ی حق به جانب زل زدم تو چشاش، یهو گفت: مرض بگیری زود باش!
    من: آخه مادر من چرا منو این همه راه کشوندی تا اینجا؟
    مامانم: دیگه درو باز کن.
    من: اصن خودت بازش کن
    مامانم: عزیزم بازش کن دیگه.

منم ساده، خر شدم گفتم شاید فرجی شده میخواد واس یه بارم که شده سوپرایزم کنه رفتم در یخچالو باز کنم.
    یهو 8000 ولت برق از بدنم عبور کرد!!!!

مامانم: :دی هرهرهرهر
    من: (شبیه تروله که له شده) این چه کاری بود؟
    مامانم: اب انداختم رو سیمها یخچال فک میکردم تا الان دیگه خشک شده، بعد اشکال نداره (خطاب به من) بادمجون بم آفت نداره
    و من همچنان از کمبود محبت رنج میبرم... :|

به يه دخدره هفته ي پيش پيشنهاد دادم ، گفت چن وخت با هم بريم بيرون حرف بزنيم ببينيم به درده هم مي خوريم ..
    كه همينجوري خودمونو در گيره احساسات نكنيم ،منم گفتم : باشه ، چه دخدره فهميده اي ...!
    يه هفتس هر روز منو اين مي ريم بيرون ، امشب بهش اس ام اس دادم : بابا مذاكرات اتميه ايران انقدر طول نكشيد كه عاشنا شدنه ما طول كشيد ، تصميمتو بگير ...
    جواب داد : زندگي مثل انرژي اتميه !
    بايد بدوني چقدر واسه كي خودتو غني كني ...
    بهش گفتم : تو با من دوست شو قول مي دم غني سازي رو از بيست در صد بيشتر نكنم ، تازه قول مي دم از كلاهكه اتمي هم استفاده كنم مشكلي پيش نياد ...!
    بي جنبه ي ديوث گوشيشو خاموش كرده از اون موقـع :| !!!

با این نوع آرایش و نوع لباس پوشیدن بعضی پسران ِ دختر نما, انتظار میره تا چند وقت دیگه این دوستان از همدیگه درباره نوع نوار بهداشتیشون هم سوال کنن...! :|

عاقا خداییش ها
    گاهی هرچی سعی می کنی برا مخاطب خاصت بیشتر مرغ عشق باشی،
    لا مصب بیشتر انگری برد میشه!

ﺻﺒﺢ ﺭﻓﺘﻢ ﮐﺎﻓﯽ ﻧﺖ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﺁﻗﺎ ﻣﻦ ۳ﺗﺎ ﻋﮑﺲ ﺩﺍﺭﻡ
    ﻣﯽﺧﻮﺍﻡ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﮐﻨﻢ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﻣﻨﯿﺘﺶ ﺑﺎﻻﺳﺖ ؟؟
    ﭘﺴﺮ ﺑﺎ ﺗﻌﺠﺐ ﻣﯿﮕﻪ ﺁﺭﻩ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﻌﺪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻧﺸﺴﺖ ﺑﺶ ﻣﯿﮕﻢ
    ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻤﻪ ﻋﮑﺴﺎﺷﻮﻥ ﺗﻮ ﻓﯿﺲﺑﻮﮎ ﻫﺴﺖ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ
    ﻋﮑﺴﺖ ﺑﯿﻮﻓﺘﻪ ﺩﺳﺖ ﮐﺴﯽ ﻣﻬﻢ ﺑﺎﺷﻪ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺣﺴﺎﺱ ﺑﺎﺷﯽ (:
    ﺑﺎ ﯾﻪ ﺧﻨﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﻧﻪ ﺑﺎﺑﺎ ﺍﺻﻼ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﻭﻥ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﻣﯿﺘﺮﺳﻢ ﺑﻌﻀﯽ از ﺍﯾﻦ ﻣﺠﻼﺕ ﻣًﺪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭘﻮﻝ ﻣﺪﻝ ﻧﺪﻥ ﻋﮑﺴﺎ ﺭﻭ ﻣﯿﺪﺯﺩﻥ میدﻭﻧﯽ ﺧﻮﺩﺕ ﮐﻪ ﭼﻪ ﺍﻭﺿﺎﻋﯽ ﺷﺪﻩ ﺍﺻﻼ
    ﺍﻣﻨﯿﺖ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ
    ﻣﺎ |:
    ﻣﻦ o.O
    ﺩﺧﺘﺮﻩ (:
    ﮐﺎﻧﻮﻥ ﻣﺪﻟﯿﻨﮓ : o
    ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺲ |:|:
    ﭘﺴﺮﮎ ﮐﺎﻓﯽ ﻧﺖ ﺩﺍﺭ |:|:

توانايي بچه دار شدن دوست دختر 10 به توان 6 برابر زن عقدي و رسميه ...!!! به اسم کوچيک هم صداش کني ، حامله ميشه ...

خونه داییم بودیم رفتم جدول نیمه کاره دختر داییم رو تکمیل کنم دیدم جامه زنانه 5 حرفی نوشته سوتین!!!
    چه فکری کرده بود که مجله ای تو ایران همچین چیزی رو بذاره تو جدولش؟؟؟ :|

دوتا دختر خاله و پسر داییم 6-7 سالشونه داشتن با هم خاله بازی میکردن
    دخترا مثلا خواهر بودن اولی گفت وای خواهر رفتم دکتر میگه بچه دار نمیشی دیگه مشکل از شوهرته
    اون یکی گفت ای وای اشکال نداره دکترا از روش کاشت تخمک میتونن کمکت کنن
    پسر داییم گفت حتما شوهرت عمل وازکتومی انجام داده بهش بگو بره لیزر کنه خوب میشه حالا اشکال نداره بیایید بریم اش بخوریم :|

پسر خالم بچست اومده خونمون وسط پذيرايي جيش كرده مامانم ميگه چرا نگفتي ببريمت دسشويي؟ ميگه گوسفندا هرجا بخوان جيش ميكنن :|

5 سپاس: garfild، بندری، beh، soheyla، serpent

• garfild

:23:

خیلی خوب بود بازم از این جوک ها داری بفرست بیاد :10:

1 سپاس: jaj

• دیااکو

آخی؛ داشتم خفه می شدم؛ مثل هوای تازه بود تو این روزا؛

• beh

حالا شد یه تاپیک حسابی ، واقعا دستت درد نکنه ، مخصوصا اون یخجاله که جدید بود

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    خیلی جالب بودن :72: .

نقل قول: jaj
    طریقه مصرف خمیر دندان کرست
    تو روح هر چی ادمه منحرفه

من از اول فکر کردم منظور خمیردندانه کرسته . هی با خودم فکر کردم یعنی چی :7: :7: :7: ؟؟؟؟
    بعد که اومدم پائین و دیدم که تهمت منحرف بودن بهم زدید ، برگشتم بالا و دوباره خوندمش تازه فهمیدم که چقدر بچه خوبی هستم :4: .

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: