₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » منشی صندوقدار
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » منشی صندوقدار

بدون عکس

منشی صندوقدار

1989 بازدید، 12 پست، نویسنده: دیااکو

• دیااکو

این عکس رو میدون آزادی گرفتم، خواستم تو تک عکسیا بذارم ولی گفتم کی به کیه یه سئوال می زنیم تنگش می ذاریم تو نظر سنجی ها و پرسشها.

و اما سئوال، منشی صندوقدار چه مزیتهایی به منشی بی صندوق داره؟

از اونجا که من انسان منحرفی نیستم تنها جوابی رو که یافتم اینه
    فکر کردم که کاربرد صندوق چی می تونه باشه، دیدم که شما می تونید داخل صندوق چیزی بذارید یا از فضای داخل صندوق برای نگهداری چیزی استفاده کنید.
    چون من انسان منحرفی نیستم با بخش اول قضیه و گذاشتن چیزی در صندوق کاری ندارم، و متمرکز میشم روی استفاده از فضای مفید صندوق برای نگهداری چیزی.
    دیدم این صندوق برای نگهداری اشیاء گرانبها مکان مناسبی نیست و تنها استفادش انبار فضولات انسانیه، ناگهان جرقه ای در سلولهای خاکستریم فضا رو بنفش کرد و به هوشمندی کارفرما ایمان آوردم.
    هر چه فضای صندوق بیشتر باشه، فضولات بیشتری می تونه ذخیره بشه و این یعنی اجابت مزاج کمتر و اجابت مزاج کمتر یعنی حضور بیشتر در سر کار و این یعنی سود کارفرما.

12 سپاس: jaj، دلشاد، levrone، garfild، Kishe Mehr، نخبه، بچه مثبت، محسن صائب، بندری، KuRoSh، ♥Rose♥، serpent

• jaj

1 سپاس: KuRoSh

• Kishe Mehr

راستش من کاری با بخش اول و دوم و شونصدم و... ندارم، فقط خواستم بگم که صندوق باید صندوق باشد، صندوقی که صندوق نباشد، صندوق نیست... بعدشم این صندوق رو دست کم نگیرید و ملعبه ی دست اینو اون نکنید و اون رو به سخره نگیرید، هستن و بودن آدمهایی که با همین صندوق چنان مال و منالی بهم زدن که بیا و کیم را ببین که لندن-پاریس در برابرشون هیچه....
    3 سپاس: نخبه، jaj، KuRoSh

• بچه مثبت

نقل قول: دیااکو
    منشی صندوقدار
    با حقوق مناسب و جای خواب؟! :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• mz56mz

من هم منحرف نيستمااااا اما صندوق براى جابجاى كالا هم استفاده ميشه

• محسن صائب

امان از این صندوق
    .
    فکر ذکر خیلی ها شده
    .
    حالا هر کسی به نوعی گرفتار صندوق هست

• KuRoSh

می بینم که چقدر دوستان نظرات صندوق گونه ای میدن :4:
    صندوق باید صندوق باشه مثل صندوق هم باشه

• behnam25

صندوق داریم تا صندوق.......... :3:

• levrone

الهی من قربون اون صندوق برم.

• ♥Rose♥

من مزدا 2 هاچ بک خیلی دوس دارم، اصلاً این هاچ بک ها انقده زیبا هستـــــــــــن :bahone:

• serpent

صندوق برای قائم کردنه وسایل هم استفاده میشه

البته کارفرمایه محترم یادش رفته ک بگه اون صندوقه هرز نباشه ک با هر کلیدی باز بشه :bahone:

• jaj

اوضاع یه جوری شده که به جای کفش هم راضیم صندوق پیشکش:4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: