این عکس رو میدون آزادی گرفتم، خواستم تو تک عکسیا بذارم ولی گفتم کی به کیه یه سئوال می زنیم تنگش می ذاریم تو نظر سنجی ها و پرسشها.
و اما سئوال، منشی صندوقدار چه مزیتهایی به منشی بی صندوق داره؟
از اونجا که من انسان منحرفی نیستم تنها جوابی رو که یافتم اینه فکر کردم که کاربرد صندوق چی می تونه باشه، دیدم که شما می تونید داخل صندوق چیزی بذارید یا از فضای داخل صندوق برای نگهداری چیزی استفاده کنید. چون من انسان منحرفی نیستم با بخش اول قضیه و گذاشتن چیزی در صندوق کاری ندارم، و متمرکز میشم روی استفاده از فضای مفید صندوق برای نگهداری چیزی. دیدم این صندوق برای نگهداری اشیاء گرانبها مکان مناسبی نیست و تنها استفادش انبار فضولات انسانیه، ناگهان جرقه ای در سلولهای خاکستریم فضا رو بنفش کرد و به هوشمندی کارفرما ایمان آوردم. هر چه فضای صندوق بیشتر باشه، فضولات بیشتری می تونه ذخیره بشه و این یعنی اجابت مزاج کمتر و اجابت مزاج کمتر یعنی حضور بیشتر در سر کار و این یعنی سود کارفرما.
راستش من کاری با بخش اول و دوم و شونصدم و... ندارم، فقط خواستم بگم که صندوق باید صندوق باشد، صندوقی که صندوق نباشد، صندوق نیست... بعدشم این صندوق رو دست کم نگیرید و ملعبه ی دست اینو اون نکنید و اون رو به سخره نگیرید، هستن و بودن آدمهایی که با همین صندوق چنان مال و منالی بهم زدن که بیا و کیم را ببین که لندن-پاریس در برابرشون هیچه....
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دیااکو
این عکس رو میدون آزادی گرفتم، خواستم تو تک عکسیا بذارم ولی گفتم کی به کیه یه سئوال می زنیم تنگش می ذاریم تو نظر سنجی ها و پرسشها.
و اما سئوال، منشی صندوقدار چه مزیتهایی به منشی بی صندوق داره؟
از اونجا که من انسان منحرفی نیستم تنها جوابی رو که یافتم اینه
فکر کردم که کاربرد صندوق چی می تونه باشه، دیدم که شما می تونید داخل صندوق چیزی بذارید یا از فضای داخل صندوق برای نگهداری چیزی استفاده کنید.
چون من انسان منحرفی نیستم با بخش اول قضیه و گذاشتن چیزی در صندوق کاری ندارم، و متمرکز میشم روی استفاده از فضای مفید صندوق برای نگهداری چیزی.
دیدم این صندوق برای نگهداری اشیاء گرانبها مکان مناسبی نیست و تنها استفادش انبار فضولات انسانیه، ناگهان جرقه ای در سلولهای خاکستریم فضا رو بنفش کرد و به هوشمندی کارفرما ایمان آوردم.
هر چه فضای صندوق بیشتر باشه، فضولات بیشتری می تونه ذخیره بشه و این یعنی اجابت مزاج کمتر و اجابت مزاج کمتر یعنی حضور بیشتر در سر کار و این یعنی سود کارفرما.
jaj
Kishe Mehr
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
محسن صائب
.
فکر ذکر خیلی ها شده
.
حالا هر کسی به نوعی گرفتار صندوق هست
KuRoSh
صندوق باید صندوق باشه مثل صندوق هم باشه
behnam25
levrone
♥Rose♥
serpent
البته کارفرمایه محترم یادش رفته ک بگه اون صندوقه هرز نباشه ک با هر کلیدی باز بشه
jaj
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→