میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
واقعا چه فکری کردی همچین عنوانی زدی آرامش جان؟! فکر کردی همه مثل خودت از این پولا دارن؟
واقعاً که من از سحر تا حالا هیچی نخوردم بعدش بعضیا لامبورگینیشونو به رخ ما میکشن
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
واقعاً که من از سحر تا حالا هیچی نخوردم بعدش بعضیا لامبورگینیشونو به رخ ما میکشن
نقل قول: ژنرال
از همین لامبورگینی که آرامش داره؟ (Lamborghini Veneno )
نقل قول: jaj
اینکه Lamborghini Veneno نیست این Lamborghini Veneno Special Aramesh type هست خیلی با اون که گفتی فرق داره
che bara khodeshon boridano dokhtan man ghLat kardam pole bizabono bedam ye tike ahan bendazam zire pam poDrrrr beshe on heikal ke bekhad beshine to in Lamborghini ama hala bekhatere shoma az in be bad ba hamin miyam sait ba ham berim bash dor bezanim [hide] [/hide]
ba mobil nemitonam emtyaz bedam o naghleghol begiram ▧ تصویر در دسترس نیست Peikan gojei :D ▧ تصویر در دسترس نیست Lambore aSlan todelboro nist ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
کاکو دوری نیستش که یه بارم دوتا غضنفر بنزین ماشینشون تموم میشه، بعد یه تریلی داشته می اومده، اولی به دومی میگه اون ماشینه رو نگه دار تا ازش بنزین بگیریم. دومی میگه همین کارا رو میکنید که بهمون میگه غضنفر دیگه، بنزین اون ماشینا به این ماشینا نمیخوره که
bashe be sharti ke vasayele shekanjato khodet bezari sandogh aghab
نقل قول: Kishe Mehr
یه بارم دوتا غضنفر بنزین ماشینشون تموم میشه، بعد یه تریلی داشته می اومده، اولی به دومی میگه اون ماشینه رو نگه دار تا ازش بنزین بگیریم. دومی میگه همین کارا رو میکنید که بهمون میگه غضنفر دیگه، بنزین اون ماشینا به این ماشینا نمیخوره که
ham benzin mikhore ham ba bargh kar mikone moji jan bego hala bash koja berim?
نقل قول: KuRoSh
راستی آبجی خودمونیم چطوری تونستی بخری ازش فقط سه تا تولید کردن و همون لحظه هم فروختند شما چطوری خریدی
Aramesh
ژنرال
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
راس میگه! از کجا بیاریم
واقعا چه فکری کردی همچین عنوانی زدی آرامش جان؟! فکر کردی همه مثل خودت از این پولا دارن؟
نمایش یا پنهان متن
بچه مثبت
من از سحر تا حالا هیچی نخوردم بعدش بعضیا لامبورگینیشونو به رخ ما میکشن
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
IRR3.9 million دارم ولی $3.9 million رو یوخدی
بعد اونوقت دیشب بعضیا با لامبورگینی و پورشه می اومدن احیا میگرفتن... نمیدونن اونا سوار آرزوی ما شدن
ژنرال
اونم چه لامبورگینی ای... Lamborghini Veneno
از همین لامبورگینی که آرامش داره؟ (Lamborghini Veneno )
نمایش یا پنهان متن
jaj
Aramesh
من از سحر تا حالا هیچی نخوردم بعدش بعضیا لامبورگینیشونو به رخ ما میکشن
che bara khodeshon boridano dokhtan
man ghLat kardam pole bizabono bedam ye tike ahan bendazam zire pam
poDrrrr beshe on heikal ke bekhad beshine to in Lamborghini
ama hala bekhatere shoma az in be bad ba hamin miyam sait ba ham berim bash dor bezanim
[hide]
محسن صائب
هم قیمتش خوبه هم رنگ خوشکلی داره
.
این لمبورگینی (درست نوشتم ) یک جوریه اصلا به دلم ننشست
Aramesh
Peikan gojei
:D
▧ تصویر در دسترس نیست
Lambore aSlan todelboro nist
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
jaj
ژنرال
اول باید بدی به من باش یه دور بزنم
Kishe Mehr
منم میخوام کنار پنجره بشینم عین سید محمد غرضی
کاکو دوری نیستش که
یه بارم دوتا غضنفر بنزین ماشینشون تموم میشه، بعد یه تریلی داشته می اومده، اولی به دومی میگه اون ماشینه رو نگه دار تا ازش بنزین بگیریم. دومی میگه همین کارا رو میکنید که بهمون میگه غضنفر دیگه، بنزین اون ماشینا به این ماشینا نمیخوره که
KuRoSh
آبجی آرامش منو داداشم با هم کل کل داشتم سر همین معرفی لامبور گینی
Lambore aSlan todelboro nist
اره موافقم باهات فقط فراری تو دل برو هست اونم چه جوری
میترسم مریض بشی خوب
راستی آبجی خودمونیم چطوری تونستی بخری ازش فقط سه تا تولید کردن و همون لحظه هم فروختند شما چطوری خریدی
Aramesh
ba moji ye jori kenar biya dige
bashe be sharti ke vasayele shekanjato khodet bezari sandogh aghab
ham benzin mikhore ham ba bargh kar mikone moji jan
bego hala bash koja berim?
dare khodamam bavaram mishe in lambore male mane
migam dost dashte bashin mirim inja
▧ تصویر در دسترس نیست
faghat zodi tasmimatono begirid
ژنرال
باشه قبول
هاچو هاچو