واقعأکه این آدمای عوضی دنیارو به کمال خ .... یت کشوندن ، وقتی میبینم مخوام روشون استفراق کنم یا شاید هم ب.....نم ، تورو خدا ناراحت نشین ، قبول کنین که این یه ایده لوژی بسیار مزخرف وکثیف و اشغال و بی معنی ست که امروزه تو همه جای دنیا مثل ویروس پخشش کردن ،این اشغالا پوست زیبای خدا دادی را باین شکل در میاورن ، اگه زیبا بود که خود خدا از شکم ننشون خال کوبیده درشون میاورد ، اصن اینا نمیدونن از کجا آمده و چه معنائی دارد ، که در زمان قدیم یا هم اکنون هم در جنگلهای وحشی آمازون هنوز جزء سنت آنهاست ، پس تا حدودی به این نتیجه میرسیم که خال کوبی مال آدمخورهای جنگلی ست . منو ببخشید خیلی از دست این خال کوبیها عصبانی ام . آقاجون : اصن یارو زنیکه یه پاش لب گوره ورداشته در کونشو خال کوبی کرده ، من نمی فهمم اینائی که پشتشونو ترکمون کوبی میکنن چطوری میبینن ؟ ؟ ؟
majid21
*مردان *زنان *هر دو *هیچکدام
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
garfild
خیلی هاش دیگه زیادی چرت بود ولی بعضی هاش خیلی باحال بود
jaj
METALLICA
نمایش یا پنهان متن
ولی دلم خواستبابک
تورو خدا ناراحت نشین ، قبول کنین که این یه ایده لوژی بسیار مزخرف وکثیف و اشغال و بی معنی ست که امروزه تو همه جای دنیا مثل ویروس پخشش کردن ،این اشغالا پوست زیبای خدا دادی را باین شکل در میاورن ، اگه زیبا بود که خود خدا از شکم ننشون خال کوبیده درشون میاورد ، اصن اینا نمیدونن از کجا آمده و چه معنائی دارد ، که در زمان قدیم یا هم اکنون هم در جنگلهای وحشی آمازون هنوز جزء سنت آنهاست ، پس تا حدودی به این نتیجه میرسیم که خال کوبی مال آدمخورهای جنگلی ست . منو ببخشید خیلی از دست این خال کوبیها عصبانی ام .
آقاجون : اصن یارو زنیکه یه پاش لب گوره ورداشته در کونشو خال کوبی کرده ، من نمی فهمم اینائی که پشتشونو ترکمون کوبی میکنن چطوری میبینن ؟ ؟ ؟
soheyla
سلام و سپاس
همسر منم یکی از این خالکوبیا داره ولی ای کاش خالکوبی اونم مادر بود . حرف انگلیسی M . تو این 5 سال زندگی مشترک نفهمیدم اول اسم کیه ...
البته فهمیدم . خودم و به اون راه زدم که نفهمیدم
این نوع خالکوبی چون خیلی حرفه ایه ، زحمت زیاد و مطمئناً درد خیلی زیادی هم داره .
ولی در کل از خالگوبی بدم میاد ...
jaj
خوب اینا که برای دیدن خودشون نیست برای دیدن بقیه است
zrnznn
a_ahmadi
ولی حریم شخصی هر فردی برای خودش هست و نشان دهنده باطنش
ماهی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→