hadi04, ما هم از اینکه با آرسام و ماهی در یک ردیف قرار گرفتیم ابراز خوشحالی و خرسندی وافر داریم کلا پیش بینی های باحالی میکنم! همیشه جز نفرات برتر هستم ( البته از آخر )
ممنون بهروز جان تبریک به برندگان مخصوصاً هم مدرسه ای که برای اولین بار افتخار داد بهمون امتیازها واریز شد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
منم در این زمینه دست کمی از شما ندارم ولی خودتو دست کم نگیر ایشالا که با هم راه پیدا کنیم جام جهانی
می گم حالا یه سوالی؟ چند هفته دیگه باقی مونده.. آخرش قراره چی بشه؟ این چه لیگی هست؟
نقل قول: hosseinhn82
ما هم از اینکه با آرسام و ماهی در یک ردیف قرار گرفتیم ابراز خوشحالی و خرسندی وافر داریم
منم خیلی خوش حال شدم مخصوصا که فکر می کردم شما و آرسام همیشه نفرات برتر هستید..احتمالا هم دارید شکسته نفسی می فرمایید... وگرنه با ماهی خانوم در یک رده قرار نمی گرفتید
نقل قول: بچه مثبت
تبریک به برندگان مخصوصاً هم مدرسه ای که برای اولین بار افتخار داد بهمون
با احتساب اینکه 18 تا تیمه فکر کنم 30 تا بازی دیگه مونده
چرا اطلاعات غلط تحویل ملت میدی؟ این فصل 16 تیم داریم
ماهی, سیزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران جام خليج فارس کلاً 30 هفته هست. (25 تا باقی مونده) آخرش به تیم برتر جام قهرمانی میدن و با توجه به ظرفیت ایران، چند تیم برتر به ليگ قهرمانان آسيا راه پیدا میکنن.
ما که رفتیم آسیا
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ولی حیف شد..وقتی تموم میشه خیلی خوبه که باز شروع شه
نقل قول: بچه مثبت
سیزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران جام خليج فارس کلاً 30 هفته هست. (25 تا باقی مونده) آخرش به تیم برتر جام قهرمانی میدن و با توجه به ظرفیت ایران، چند تیم برتر به ليگ قهرمانان آسيا راه پیدا میکنن. ما که رفتیم آسیا
منم احتمالا باهاتون هستم...ا به زور م.ایمنم که شده منم با شما می آم آسیا
من و کنایه؟ الله اکبر نه به خدا برو هفته چهارم رو ببین به گفته قبلیم ایمان میاری
نقل قول: ماهی
آخه کلا توی بحث فوتبال خیل شوتم من
نقل قول: hadi04
منم در این زمینه دست کمی از شما ندارم ولی خودتو دست کم نگیر ایشالا که با هم راه پیدا کنیم جام جهانی
نقل قول: ماهی
منم خیلی خوش حال شدم مخصوصا که فکر می کردم شما و آرسام همیشه نفرات برتر هستید..احتمالا هم دارید شکسته نفسی می فرمایید... وگرنه با ماهی خانوم در یک رده قرار نمی گرفتید
این نظرات کجا بوده که تا حالا ندیدم شون ؟! فک کنم علت اش ذوق بیش از حد بوده. آخه در تصوراتم هم نبود که دوم بشم اونم با ماهی خانم و آرسام !! تجربه نشون داده در هر لیگ یه بار اول میشم و یه بار نفر دوم یا سوم ! در مابقی اوقات همیشه با اختلاف امتیاز بسیار زیاد از رقبا، آخر میشم برادر آرسام حالا شما هم تیکه می اندازی ؟ دارم برات
دلشاد
jaj
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیستMG]
نفر اول serpent برنده 20 بوفی
نفر دوم hadi04 و ماهی hosseinhn82 هر کدام برنده 15 بوفی
نفر سوم jaj و ♥Rose♥ و SePaNDaR313 و بچه مثبت برنده 10 بوفی
hadi04
از اینکه با ماهی و حاج حسین در یک ردیف قرار گرفتم ابراز خوشحالی و خرسندی وافر دارم
ماهی
به جون خودم شانسی نگفتم..
نه مثل اینکه منم می تونم
ممنون از دست اندرکاران و تبریک به برندگان
حاج حسینو خوب اومدی ولی فکر کنم ماهیش کنایه بود
hadi04
من و کنایه؟ الله اکبر
نه به خدا برو هفته چهارم رو ببین به گفته قبلیم ایمان میاری
jaj
serpent
نفر اول serpent برنده 20 بوفی
ماهی
آخه کلا توی بحث فوتبال خیل شوتم من
hadi04
hosseinhn82
ما هم از اینکه با آرسام و ماهی در یک ردیف قرار گرفتیم ابراز خوشحالی و خرسندی وافر داریم
کلا پیش بینی های باحالی میکنم! همیشه جز نفرات برتر هستم ( البته از آخر
حورا
بچه مثبت
ممنون بهروز جان
تبریک به برندگان مخصوصاً هم مدرسه ای که برای اولین بار افتخار داد بهمون
امتیازها واریز شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
جان من !!!
اصلاً باورم نمیشه
ماهی
ماهی خانوم هر جا پا بذاره وفور نعمت خواهد شد
می گم حالا یه سوالی؟
چند هفته دیگه باقی مونده..
آخرش قراره چی بشه؟
این چه لیگی هست؟
منم خیلی خوش حال شدم
ممنون هم مدرسه ای!..خیلی بهم چسبید
hadi04
با احتساب اینکه 18 تا تیمه فکر کنم 30 تا بازی دیگه مونده
فکر کنم آخرش تموم میشه
تا اونجایی که میدونم بوندس لیگا و لالیگا و کوپا آمریکا و سری A نیست ولی خوب پولی میدن توش از اونا هم بیشتر
بچه مثبت
این فصل 16 تیم داریم
ماهی,
سیزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران جام خليج فارس
کلاً 30 هفته هست. (25 تا باقی مونده)
آخرش به تیم برتر جام قهرمانی میدن و با توجه به ظرفیت ایران، چند تیم برتر به ليگ قهرمانان آسيا راه پیدا میکنن.
ما که رفتیم آسیا
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
حالا اول راهم..گیجم نکنید تو رو خدا
ولی حیف شد..وقتی تموم میشه خیلی خوبه که باز شروع شه
کلاً 30 هفته هست. (25 تا باقی مونده)
آخرش به تیم برتر جام قهرمانی میدن و با توجه به ظرفیت ایران، چند تیم برتر به ليگ قهرمانان آسيا راه پیدا میکنن.
ما که رفتیم آسیا
منم احتمالا باهاتون هستم...ا
garfild
hosseinhn82
نه به خدا برو هفته چهارم رو ببین به گفته قبلیم ایمان میاری
این نظرات کجا بوده که تا حالا ندیدم شون ؟!
فک کنم علت اش ذوق بیش از حد بوده.
آخه در تصوراتم هم نبود که دوم بشم اونم با ماهی خانم و آرسام !!
تجربه نشون داده در هر لیگ یه بار اول میشم و یه بار نفر دوم یا سوم ! در مابقی اوقات همیشه با اختلاف امتیاز بسیار زیاد از رقبا، آخر میشم
برادر آرسام حالا شما هم تیکه می اندازی ؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→