ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
برندگان مسابقه عکاسی نشنال جئوگرافیک در سال ۲۰۱۳
jaj
1.مقام اول.« رودخانه ام را حفر کن» عکسی از واگنر آرائوجو که در رودخانه « ریو نگرو» در آمازون برزیل گرفته و در خلال مسابقات شنا و دوندگی گرفته شده است. عکاس می گوید:« این صحنه را از رودخانه گرفته و دوربینم خیس شده بود ولی این پسران جوان چنان شور و انرژی نشان می دادند که من کاملا دوربین خود را فراموش کرده بودم.»
▧ تصویر در دسترس نیست
2.مقام دوم. «طوفان در اوتا» عکسی از مکس سیگال. عکاس می گوید:« من هنگام شب خود را به این ویرانه ها رساندم به این امید که از کهکشان راه شیری عکس بگیرم ولی در عوض یک طوفان شدید از راه رسید و این صحنه جادوئی را خلق کرد.»
▧ تصویر در دسترس نیست
3.مقام سوم. « بگو پیتر» عکسی از یانای بونه. عکاس می گوید:« یوزپلنگ های کوچک (چیتا) پریده اند روی اتومبیل گردشگران در پارک وحش ملی ماسائی در کشور کنیا.»
▧ تصویر در دسترس نیست
4.جایزه شایستگی:«فرقه تاتا هوندا» عکسی از گرگلی لانتای. عکاس می گوید:« توانستم به مراسم یکی از فرقه های مذهبی در جمهوری کنگو راه پیدا کنم. این زنان در حال آماده شدن برای مراسم مذهبی خود هستند.»
▧ تصویر در دسترس نیست
5.جایزه شایستگی: « ساکورا » عکسی از هیدیوکی کاتاگیری که در معبد سیونجی در ژاپن گرفته شده است. عکاس می گوید:« شکوفه دادن درخت گیلاس در زبان ژاپنی ساکورا نامیده می شود و یک گل نمادین در ژاپن است. درختان گیلاس متنوعی در ژاپن وجود دارد و یکی از کهنترین آنها ایدو هیگان نام دارد.
▧ تصویر در دسترس نیست
6.جایزه شایستگی.« فرزندان گوزن قطبی» عکسی از میشله شانتز که در نروژ گرفته شده است. عکاس می گوید:« میکائیل فرزند یک خانواده از پرورش دهندگان گوزن های قطبی پس از یک روز سخت و سرد از کارهای معمول این چوپانها از جمله واکس زدن به حیوانات و ذبح تعدادی از آنها به گرمای خانه پناه برده است. فرزندان این خانواده ها از سنین پایین نگهداری از گوزنهای قطبی و محافظت از مراتع آنها را فرا می گیرند. میکائیل کوچک در مورد طبیعت بسیار بیشتر از آن چیزی می داند که ممکن است من در تمام عمرم یاد بگیرم.»
▧ تصویر در دسترس نیست
7.جایزه شایستگی:« نواختن پیانو در آستانه غروب» عکسی از نیکلا اسمرنیک. عکاس می گوید:« خیابانهای محله کوئینزتاون، زلاندنو و در پایان روز دیگری مملو از آدرنالین. لحظاتی آرامش بخش با نوای پیانو که در پس زمینه شنیده می شود.»
▧ تصویر در دسترس نیست
8.جایزه شایستگی:« چهره یک جغد شرقی» عکسی از گراهام مک جورج که در حاشیه مردابی در ایالت جورجیا آمریکا گرفته شده است. عکاس می گوید:« این پرندگان استاد استتار و مخفی کردن خود هستند. این جغد پر سرو صدای شرقی در این عکس به بهترین نحو خود را در محیط استتار کرده است. برای تشخیص این پرندگان کوچک و شکارچی به چشم های تیزبینی نیاز هست.»
▧ تصویر در دسترس نیست
9.جایزه شایستگی:«گوانجیانگ شو » عکسی از چان کوک هانگ که در تایوان گرفته شده است. عکاس می گوید:« گوانجیانگ شو یکی از مرسوم ترین برنامه های سرگرمی و نمایشی در تایوان است و اجرای آن را در اکثر برنامه های هنری بومی می توان دید. با چهره هایی که با رنگ های تند رنگ آمیز شده و حرکات و رقص های بسیار موزون و دقیق آنها را به خوبی می توان تشخیص داد.»
▧ تصویر در دسترس نیست
10.جایزه شایستگی:«بانوئی در آب» عکسی از مارچلو سالوادور. عکاس می گوید:« زنی از روستائیان باگان در کشور میانمار از رودخانه آب بر می دارد.»
▧ تصویر در دسترس نیست
11.جایزه برگزیده خوانندگان:« منظری دیگر از روز» عکسی از دودی کوسوما که در جنوب اندونزی گرفته شده است. عکاسی می گوید:« ماهیگیری در ساحل بیرا.»
serpent
هاچو هاچو