غلامرضا تختی روبروی شاه ایستاده. سران کشوری و لشکری و امرای ارتش هم دور تا دور ایستادهاند. تختی در مقابل دیدگان شاه، بازوبند پهلوانی کشتی ایران را کسب کرده. او حالا باید سرش را خم کند تا شاه، مدال را دور گردنش بیندازد. اما نمیکند! شاه هم به روی خودش نمیآورد و دستهایش را بالاتر میبرد و مدال را تقدیم میکند به مردی که هیچگاه، سر خم نکرد.
✔اما واقعیت چیست؟
واقعیت این است که این متن حماسی تنها از روی یک عکس و بنا بر تخیل نویسنده نوشته شده است! نیت نویسنده و پخش کنندگان چنین شایعهای هر چه که باشد، به هیچ وجه عدم صداقت و دروغگویی به مخاطبشان را توجیه نمیکند. در ویدیوی زیر که مربوط به مراسم اعطای بازوبند پهلوانی و مدال از سوی محمدرضا شاه به تختی است، مشاهده میکنیم که پهلوان تختی هم جهت دریافت مدال سرش را خم میکند و هم در پایان به شاه تعظیم میکند.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ولی اینکه سر خم کرده فکر نکنم چیزی از ارزش هایه تختی کم کنه
100% اما نباید دروغ تحویل ملت داد، این جور اغراقها و بزرگنمایی ها تاثیرات عکس خواهد داشت. مانند اغراقهایی که در مورد ارتباط دکتر حسابی با اینشتین گفته شده!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
100% اما نباید دروغ تحویل ملت داد، این جور اغراقها و بزرگنمایی ها تاثیرات عکس خواهد داشت. مانند اغراقهایی که در مورد ارتباط دکتر حسابی با اینشتین گفته شده!
ای خون آشام فتنه جوی خرافاتی ... serpent, به خودت مسطل باش پسرم
آقا چرا این چیزا رو میگید ؟ یعنی چی ؟ چه توجیهی دارید برای این کارت؟
یعنی روشنگری نکنم؟ به راه راست هدایت نکنم؟ پس چی بکنم؟
نقل قول: mz56mz
سعى ميكنم اخر شب بيام ببينم
منم تا ندیدم باور نکردم!
نقل قول: carlos
ای ول امین
ای ول به ولت وولی به وولت واسه اون اندام غولت، واسه اون اخلاق کولت، واسه اون ماشین و پولت...
یعنی روشنگری نکنم؟ به راه راست هدایت نکنم؟ پس چی بکنم؟
روشنگری کن ولی نور بالا نزن باهاتم قناری روشنگری کن هدایت کن اصلا هر چی تونستی بکن از نظر من ایرادی نداره کمک خواستی منو و مجی و مهدی یره و علی کارلوس و ... هم نیز هستیم
خبر اولش رو نشنیده بودم تا بتونم در مورد تکذیبیه اش نظر بدم. البته بنظرم به هر صورتی ادب حکم میکند انسان در مقابل رییس یک کشور احترام رو رعایت کند و کار مرحوم تختی کاملا بجا بوده است . . اما در مورد مرحوم تختی . بنظر من کم نبودند ورزشکارانی که روحیه جوانمردی داشتند و انسانیت در انها موج میزد . ولی چه شد که نام مرحوم تختی اینچنین پر اوازه شد . چه اندازه روش و مرام مرحوم تختی در این امر دخیل بوده است ؟ . و چه اندازه سیاست حکومتی بعد از انقلاب موجب چهره شدن مرحوم تختی شده است ؟ .
نباید دروغ تحویل ملت داد، این جور اغراقها و بزرگنمایی ها تاثیرات عکس خواهد داشت. مانند اغراقهایی که در مورد ارتباط دکتر حسابی با اینشتین گفته شده!
نقل قول: محسن صائب
بنظر من کم نبودند ورزشکارانی که روحیه جوانمردی داشتند و انسانیت در انها موج میزد . ولی چه شد که نام مرحوم تختی اینچنین پر اوازه شد . چه اندازه روش و مرام مرحوم تختی در این امر دخیل بوده است ؟ . و چه اندازه سیاست حکومتی بعد از انقلاب موجب چهره شدن مرحوم تختی شده است ؟ .
با اینکه تختی شخصیت تا حدی سیاسی هم داشته؛ عضو جبهه ملی بوده و مخصوصاٌ اواخر عمرش هم با حکومتِ وقت زاویه داشته و منتقد بوده اما مطمئنا دلایل موندگاری و محبوبیتش ارتباطی به سیاست و حکومت، چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب نداره، وگرنه بعد از مدتی فراموش میشد و هیچ اسمی ازش نمیموند مثل خیلی های دیگه.
بچه مثبت
✘ شایعه:
✔ اما واقعیت چیست؟
☼ ویدیوی مربوطه:
دانلود
گمانه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
serpent
وقتی قهرمانه جهان شدم فهمیدم برایه گرفتن مدال باید بیشتر خم شوم
ولی اینکه سر خم کرده فکر نکنم چیزی از ارزش هایه تختی کم کنه
مرسی
mz56mz
hadi04
ها ها ها؟
بچه مثبت
serpent
حرفتو قبول دارم ، از دوروغ متنفرم
hadi04
ای خون آشام فتنه جوی خرافاتی ...
serpent,
به خودت مسطل باش پسرم
serpent
نه دیگه ، من الان عصبانیم ، باید ی خونی بریزم
hadi04
صلیوات برفست قناری بذار برم یه خروسی گوسفندی یه چیزی بیارم آرومت کنم گلووو
carlos
بچه مثبت
hadi04
روشنگری کن ولی نور بالا نزن
mz56mz
اين موضوع نيز برايم اشكار شد
هاچو هاچو
میشه سری بعد مثلث برمودا رو افشاگری کنی؟
ماهی
برا همینه که اصلا اخبار گوش نمی دم
soheyla
خیلی حرفا دوست دارم بزنم اینجا .
ولی امان ، امان که دست و بالم بسته است .
درنتیجه تا دهنم باز نشده برم ...
محسن صائب
.
اما در مورد مرحوم تختی
.
بنظر من کم نبودند ورزشکارانی که روحیه جوانمردی داشتند و انسانیت در انها موج میزد . ولی چه شد که نام مرحوم تختی اینچنین پر اوازه شد
.
چه اندازه روش و مرام مرحوم تختی در این امر دخیل بوده است ؟
.
و چه اندازه سیاست حکومتی بعد از انقلاب موجب چهره شدن مرحوم تختی شده است ؟ .
مخلوط کن
اگرم دوست داشتین سایت "گمانه "هم همونه .
ژنرال
.
چه اندازه روش و مرام مرحوم تختی در این امر دخیل بوده است ؟
.
و چه اندازه سیاست حکومتی بعد از انقلاب موجب چهره شدن مرحوم تختی شده است ؟ .
با اینکه تختی شخصیت تا حدی سیاسی هم داشته؛ عضو جبهه ملی بوده و مخصوصاٌ اواخر عمرش هم با حکومتِ وقت زاویه داشته و منتقد بوده اما مطمئنا دلایل موندگاری و محبوبیتش ارتباطی به سیاست و حکومت، چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب نداره، وگرنه بعد از مدتی فراموش میشد و هیچ اسمی ازش نمیموند مثل خیلی های دیگه.
aey110
خیلی جالب بود
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→