اره ، عالی میشه ، منظورت اینکه اول صفحه بنویسم چ برنامه هایی قرار داده شده یا لینکه دانلودشو هم بزارم ¿¿¿
هر جور صلاح میدونی. شماره پست رو هم ذکر کن یا به پست لینک بده تا سریع بشه توضیحاتش رو پیدا کرد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ی برنامه خیلییی قشنگ و کاربردی ، واقعا کاربردیه ، اگه دان نکنید ضرر کردید
▧ تصویر در دسترس نیست
خبرگردی نام اپلیکیشنی ایرانی و محبوب برای دستیابی به اخبار روز می باشد که برای سیستم عامل اندروید طراحی شده است و با داشتن آن اخبار روز همیشه در دستان شما خواهد بود .این نرم افزار جدیدترین اخبار ها را از سایت های معتبر فارسی دریافت کرده و در دسته های مختلف طبقه بندی می کند و در اختیار شما قرار می دهد.
برخی از ویژگی های نرم افزار خبرگردی اندروید : نمایش پربازدیدترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته نمایش مهمترین خبرهای ۲۴ ساعت گذشته امکان اشتراک گذاری خبرها با دوستانتان امکان افزودن اخبار به علاقه مندی ها نمایش تصاویری برای هر خبر امکان مشاهده اخبار به صورت آفلاین
نوجه : اگر برنامه را نصب کردید و دیدید با زبان فارسی مشکل دارد ، تیک گزینه ی Text Reshape را از تنظیمات بزنید .
فقط یه مطلبی که هست اینه که مثلا سیمبین علاوه بر اینکه دارای ورژنهای مختلفیه، شامل جاوا هم میشه. بهرحال من برنامه ها رو میذارم اگر ورژنش نخوند، ورژن موبایلتونو بگید تا ورژن دیگه اش رو بدهیم.
نقل قول: ماهی
مال من iOS هست..
اتفاقا میخواستم بگم که iOS رو واسه آیفون نذاشتیم. اگه متقاضی باشه این رو هم میتونیم بذاریم.
دانلود نرم افزار دیکشنری کلمه و جمله برای گوشی های Nokia
▧ تصویر در دسترس نیست
این نرم افزار یک مترجم بسیار قوی بر مبنای مترجم گوگل یعنی همان Google translator می باشد که قادر است متن شما را به 48 زبان ترجمه کند.از دیگر قابلیت های این نرم افزار می توان به قابلیت کپی کردن متن ترجمه شده در پیامک ها وایمیل ها اشاره کرد که البته برای اجرای برنامه نیاز به اینترنت می باشد. این نرم افزار بر روی گوشی های سیمبین سری 60 ورژن 5 و سیمبین 3 قابل اجراست که در سایت بوف بوفی گذاشته شده است. امیدوارم استفاده کافی را از این برنامه ببرید.
جملک نام نرم افزاری ایرانی و فوق العاده قدرتمند برای اندروید است که شامل ده ها هزار متن و جمله ی کوتاه میباشد که میتواند به عنوان اس ام اس مورد استفاده قرار گیرد. این نرم افزار این متن های کوتاه را در دسته بندی های متنوع از فلفسه و عاطفی گرفته تا طنز و جملات “پ ن پ” گرد آورده و میتواند شما را از منبع اس ام اس بی نیاز سازد زیرا گزینه ی اشتراک گذاری نیز برای هر جمله وجود دارد که علاوه بر امکان اس ام اس کردن جملات،شما را قادر به اشتراک گذاشتن آنها از طرق دیگر نظیر واتس اپ،فیس بوک و توئیتر نیز میسازد.همچنین یکی دیگر از امکانات فوق العاده ی این برنامه کم حجم ایرانی امکان آپدیت روزانه و حتی ثانیه ای جملات از طریق اینترنت است.
از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد :
** قابلیت کار برنامه در دو حالت آنلاین و آفلاین ** کاملا بهینه در استفاده از اینترنت ** مشاهده جملات بر اساس دسته بندی موردعلاقه ** امکان جستجو در بین جملات ذخیره شده ** افزودن جملات به لیست موردعلاقه خود ** امکان اشتراک گذاری جملات از طریق پیامک، ایمیل و … ** امکان کپی کردن متن، با نگه داشتن انگشت برروی جمله ** اسکرول به ابتدای جملک دلخواه با کلیک برروی همان جملک ** تغییر حالت جملات به خوانده شده، با کلیک برروی آنها ** متفاوت بودن رنگ جملات خوانده شده از جملات جدید ** قابلیت مشاهده خوانده شده ها، خوانده نشده ها و ستاره دارها در بخش های مجزا ** قابلیت ثبت نام و لاگین، از داخل خود برنامه(جهت ارسال امتیاز دادن آنلاین به جملات) ** نمایش تعداد جملات جدید، در صفحه داشبورد
1- گرافیک زیبا 2- ضبط صوت درحالت منو و استریو 3- دارای دو زبان فارسی و انگلیسی 4- دارای تنظیمات جهت بهبود کیفیت 5- امکان ضبط با انواع فرمت ها 6- من خودم تا حالا تا 2 ساعت رو با این برنامه ضبط کردم
ب نظرم ب درده همه میخوره و واقعا لازمه ، کیفیتش هم عااالیه
ماهی, ای بابا ، از ی طرف میگی من از گوشی فقط برای اس دادن و حرف زدن استفاده میکنم از ی طرف هم میگی میخوام ارتقا بدم ، خب با گوشیه 1100 هم میشه این کارا رو کرد که
تازه ، 3g و 4g از نظر ظاهر باهم هیچ فرقی نمیکنن ، فقط 4g ی کم باریک تره ولی اگه منظورت 5 هستش ک باید بگم همون کاره 1100 رو انجام میده
مشاوره درمورده هر نوع خریده موبایل و تبلت در این تاپیک
ای بابا ، از ی طرف میگی من از گوشی فقط برای اس دادن و حرف زدن استفاده میکنم از ی طرف هم میگی میخوام ارتقا بدم ، خب با گوشیه 1100 هم میشه این کارا رو کرد که تازه ، 3g و 4g از نظر ظاهر باهم هیچ فرقی نمیکنن ، فقط 4g ی کم باریک تره ولی اگه منظورت 5s هستش ک باید بگم همون کاره 1100 رو انجام میده
برای یه خانوم متشخص مهم اینه که چه گوشی ای از توی کیفش در میاد..وگرنه باهاش کار دیگه ای نمی کنه اون زمانی که من آیفون داشتم به ندرت کسی می دونست آیفون چیه حالا که اینجوری شد به زودی عوضش می کنم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
خودم میدونم منظور امین اقا چیه. بذار دستم وا بشه خودم با اجازت یه دستی به سر و روی تاپیک میکشم
serpent
خیلی هم عااالی ، مرسی
Kishe Mehr,
اجازه ما هم دسته شوماست ، خیلی هم خوشحال میشم
Kishe Mehr
خواهش میشه
serpent
ی برنامه خیلییی قشنگ و کاربردی ، واقعا کاربردیه ، اگه دان نکنید ضرر کردید
▧ تصویر در دسترس نیست
خبرگردی نام اپلیکیشنی ایرانی و محبوب برای دستیابی به اخبار روز می باشد که برای سیستم عامل اندروید طراحی شده است و با داشتن آن اخبار روز همیشه در دستان شما خواهد بود .این نرم افزار جدیدترین اخبار ها را از سایت های معتبر فارسی دریافت کرده و در دسته های مختلف طبقه بندی می کند و در اختیار شما قرار می دهد.
برخی از ویژگی های نرم افزار خبرگردی اندروید :
نمایش پربازدیدترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته
نمایش مهمترین خبرهای ۲۴ ساعت گذشته
امکان اشتراک گذاری خبرها با دوستانتان
امکان افزودن اخبار به علاقه مندی ها
نمایش تصاویری برای هر خبر
امکان مشاهده اخبار به صورت آفلاین
نوجه : اگر برنامه را نصب کردید و دیدید با زبان فارسی مشکل دارد ، تیک گزینه ی Text Reshape را از تنظیمات بزنید .
لینکه دانلود : خبرگردی
ماهی
ممنون تاپیک جالبیه
serpent
شرمنده ، ما دیگه فقیریم وسعمون ب این برنامه ها نمیرسه
Kishe Mehr
اتفاقا میخواستم بگم که iOS رو واسه آیفون نذاشتیم. اگه متقاضی باشه این رو هم میتونیم بذاریم.
Kishe Mehr
این نرم افزار یک مترجم بسیار قوی بر مبنای مترجم گوگل یعنی همان Google translator می باشد که قادر است متن شما را به 48 زبان ترجمه کند.از دیگر قابلیت های این نرم افزار می توان به قابلیت کپی کردن متن ترجمه شده در پیامک ها وایمیل ها اشاره کرد که البته برای اجرای برنامه نیاز به اینترنت می باشد. این نرم افزار بر روی گوشی های سیمبین سری 60 ورژن 5 و سیمبین 3 قابل اجراست که در سایت بوف بوفی گذاشته شده است. امیدوارم استفاده کافی را از این برنامه ببرید.
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
▧ تصویر در دسترس نیست
جملک نام نرم افزاری ایرانی و فوق العاده قدرتمند برای اندروید است که شامل ده ها هزار متن و جمله ی کوتاه میباشد که میتواند به عنوان اس ام اس مورد استفاده قرار گیرد.
این نرم افزار این متن های کوتاه را در دسته بندی های متنوع از فلفسه و عاطفی گرفته تا طنز و جملات “پ ن پ” گرد آورده و میتواند شما را از منبع اس ام اس بی نیاز سازد زیرا گزینه ی اشتراک گذاری نیز برای هر جمله وجود دارد که علاوه بر امکان اس ام اس کردن جملات،شما را قادر به اشتراک گذاشتن آنها از طرق دیگر نظیر واتس اپ،فیس بوک و توئیتر نیز میسازد.همچنین یکی دیگر از امکانات فوق العاده ی این برنامه کم حجم ایرانی امکان آپدیت روزانه و حتی ثانیه ای جملات از طریق اینترنت است.
از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد :
** قابلیت کار برنامه در دو حالت آنلاین و آفلاین
** کاملا بهینه در استفاده از اینترنت
** مشاهده جملات بر اساس دسته بندی موردعلاقه
** امکان جستجو در بین جملات ذخیره شده
** افزودن جملات به لیست موردعلاقه خود
** امکان اشتراک گذاری جملات از طریق پیامک، ایمیل و …
** امکان کپی کردن متن، با نگه داشتن انگشت برروی جمله
** اسکرول به ابتدای جملک دلخواه با کلیک برروی همان جملک
** تغییر حالت جملات به خوانده شده، با کلیک برروی آنها
** متفاوت بودن رنگ جملات خوانده شده از جملات جدید
** قابلیت مشاهده خوانده شده ها، خوانده نشده ها و ستاره دارها در بخش های مجزا
** قابلیت ثبت نام و لاگین، از داخل خود برنامه(جهت ارسال امتیاز دادن آنلاین به جملات)
** نمایش تعداد جملات جدید، در صفحه داشبورد
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
sound record
از جمله ویژگی هایه برنامه :
1- گرافیک زیبا
2- ضبط صوت درحالت منو و استریو
3- دارای دو زبان فارسی و انگلیسی
4- دارای تنظیمات جهت بهبود کیفیت
5- امکان ضبط با انواع فرمت ها
6- من خودم تا حالا تا 2 ساعت رو با این برنامه ضبط کردم
ب نظرم ب درده همه میخوره و واقعا لازمه ، کیفیتش هم عااالیه
ماهی
ما هم فقیل بودیم و هستیم بابا
نیاز به ارتقاء داره گوشیم ولی وسع منم نمیرسه
serpent
ارتقا ¿¿¿
گوشی هایه اپل رو هر قدر هم ک ارتقا بدیم بازم نمیشه تو ایران ازش استفاده کرد
ماهی
منظورم عوض کردن مدلش هست..
منم فقط ازش به عنوان گوشی برای مکالمه و پیغام استفاده می کنم همین..هیچ کار دیگه ای باهاش نمی کنم
serpent
اها ، یعنی ی گوشی از ی برند دیگه یا از همون اپل ¿¿¿ چ مدلی ¿¿¿
ماهی
منظورم این بود که زورم نمیرسه مدلای جدیدش رو که بعد از اون اومدن بخرم..
serpent
ای بابا ، از ی طرف میگی من از گوشی فقط برای اس دادن و حرف زدن استفاده میکنم از ی طرف هم میگی میخوام ارتقا بدم ، خب با گوشیه 1100 هم میشه این کارا رو کرد که
تازه ، 3g و 4g از نظر ظاهر باهم هیچ فرقی نمیکنن ، فقط 4g ی کم باریک تره ولی اگه منظورت 5 هستش ک باید بگم همون کاره 1100 رو انجام میده
مشاوره درمورده هر نوع خریده موبایل و تبلت در این تاپیک
ماهی
تازه ، 3g و 4g از نظر ظاهر باهم هیچ فرقی نمیکنن ، فقط 4g ی کم باریک تره ولی اگه منظورت 5s هستش ک باید بگم همون کاره 1100 رو انجام میده
برای یه خانوم متشخص مهم اینه که چه گوشی ای از توی کیفش در میاد..وگرنه باهاش کار دیگه ای نمی کنه
اون زمانی که من آیفون داشتم به ندرت کسی می دونست آیفون چیه
حالا که اینجوری شد به زودی عوضش می کنم
serpent
اها اگه فقط نوعه گوشی مهمه 5 چینی بگیر شما ، 200 هزار تومنه
Kishe Mehr
5S هنوز نیومده
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→