ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
☠ پنهان کردن فایلها درون یک عکس
بچه مثبت
در این روش شما ابتدا فایل های که قصد دارید مخفی شوند را فشرده کرده و سپس فایل فشرده شده را به یک فایل تصویری میچسبانید. به این ترتیب اطلاعات محرمانه شما در دل یک عکس مخفی میشوند و زمانی که کسی برروی عکس کلیک کند تنها تصویر را مشاهده میکند و متوجه فایلهای مخفی نخواهد شد. البته ممکن است افراد خبره با توجه به حجم غیرمعمول عکس به آن شک کنند.
من فولدری به نام BoofBoofi در درایو D ایجاد کردم. عکس و فایلهای مورد نظرم رو به این فولدر انتقال دادم!
➁ مرحله دوم: فایلهایی را که میخواهید مخفی کنید انتخاب و سپس کلیک راست نمایید. گزینه Add to Archive را انتخاب و فایلها را در یک فایل RAR بسته بندی نمایید.
حال عکس جدید به نام newpic.jpg در فولدر BoofBoofi ایجاد شده که فایل زیپ شده در آن مخفی شده است. حجم عکس جدید نیز افزایش یافته است.
اگر برروی عکس جدید کلیک نمایید تنها تصویر را مشاهده میکنید اما برای دیدن فایلهایی که مخفی کردهاید میتوانید و برروی عکس ایجاد شده (newpic) راست کلیک کرده و از گزینه open with برنامه WinRAR یا WinZip و یا هر برنامه فشرده سازی دیگر را انتخاب کنید و فایلهای مخفی خود را ببینید.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
serpent
ایوووووول ، دیگه بجای روش ابتدایی hide و روش پیشرفته تره پنهان کردنه یک فایل درون هزارتا فایله دیگه
jaj
بچه مثبت
دیااکو
آخ جون، الان می رم فایلم رو تو عکس کیم پنهون می کنم و خودم فاقد فایل و با فراغ بال می رم تو افق محو می شم!!!
garfild
علیرضا
این روش شامل بیشتر از 2 فایل و هر فرمتی از فایلها هم میشه؟ باید امتحان کنیم.
وقتی با موفقیت انجام میشه حس استیو جابزی به آدم دست میده
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
بچه مثبت
carlos
برم عکسامو ویروسی کنم بدم دوستان حالشو ببرن
♥Rose♥
serpent
مگه میشه از این ترفند کاری بجز سو استفاده کرد ¿¿
علیرضا
بچه مثبت
چرا نمیشه؟! ببین یکی میخواد فایل رو از زیپ در بیاره، یکی میخواد از خودگذشتگی کنه فایل رو ببخشه به کیم. یکی هم میخواد عکسارو بده دوستان حالشو ببرن!
beh
ماهی
serpent
بده من برات نگهش میدارم
gilas
استفاده میکنیم
ژنرال
خیلی جدید بود برام!
تست میکنم یه بار حتما
هاچو هاچو
پس قبل این که به روت بیاره خودت شب برو چراغا رو خاموش کن و دو تا شمع روشن کن و تو یک محیط شاعرانه بشین شعرت رو براش بخون تا جاهایی از شعر رو که احتمالا قبلا اشکالش رو پی برده بهت گوشزد کنه
حورا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→