ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♣♧♣ ی سوال خعلی جدی از خانوما ♣♧♣
gilas
یه دفعه بهت گفتم خفه شو کثافت بست نبود
mz56mz
بخدا من كثيف نيستم روزى يه بار حموم ميرم هميشه هم خوش بو خندونم ، مرتب و تميز
ژنرال
یالا یالا... رقص و شادی یالا...
الف بدید
نمایش یا پنهان متن
اسم گروهشو یادم رفته.. اینو میخوندنKishe Mehr
آی یاروم بیا، دلداروم بیا، دل میلِ تو داره، سزاواروم بیا
serpent
gilas,
mz56mz,
serpent
اسمه گروهشون بروبکس بود
serpent
محسن صائب
جالب گفتی
ولی جواب در همین شعر هست
serpent
بلهههه بلهههههه
KuRoSh
از اونجایی که دخترا خودشون رو خوشگل نمی دونن و فقط فرشته می دونن
آشغال
پرهام
ولی جمله دومی رو اینجوری
fgrpmm
serpent
پرهام,
والا من تاحالا امتحان نکردم
fgrpmm,
jaj
serpent
maryamlondon1
hadi04
ماه پیشونی غول بیابونی خودت میدونی شکل میمونی؟
beh
حال این مهم اگه برای خانم ها باشه که در تقریبا تموم جوامع باعث انتخاب اولیه ی ایشون به همین واسطه توسط مرد آینده ی زندگیش هست ، ورود به حوزه ی شخصی وی است که باید با رعایت ادب و احترام و نهایتا با کسب اجازه از خانم ، ارائه ی پرسش شود ، ضمن اینکه بخواهیم و نخواهیم باید اقرار کنیم سرمایه ی اولیه ی یک بانوی در سن ازدواج ، همین ظاهر صورت وی است.
حال خداییش اگه خود شما یه دختر باشی ، نباید از اینکه یکی بدون مقدمه ، یه نفر ، هر چند با شخصیت باشه ، بخواد پا بذار به محدوده ی خط قرمز شما که از طفولیت با بد و خوبش ساختین ، ناراحت بشین؟
serpent
hadi04,
serpent
من اگر دختر بودم یا همین الان ک پسر هستم هیچ وقت فش نمیدم ، بقیه ی دوستان رو نمیدونم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→