بلی محبوب بوفی پور هستم با بیش از سه سال اینا سابقه
(خواستم به این بروبکس جدید اینا بگم یعنی بله ما از اون قدیمی هاییم )
والله اینو گفتم که یادتون بیاد (وقتی یادی هم ازم نکردید ) بنده از دارندگان شناسنامه و پاسپورت قهقرا سیتی هستم و سیتیزن اوریجینال هستم حالا یه مدت ما یقه ی زندگیو گرفته بودیم و حالا زندگی یقه ی ما رو گرفت و
دیگه خلاصه همش با موبایل بودیمو و گاهی نظری می گذاشتیم که اونم دست مریزاد (املاش درسته؟؟) کسی نگفت اه این محبوب هست و
ولی عیب نداره شما هم مشغول بودید دیگه قانونه و تو فرهنگ ما که کلا نو که میاد به بازار نوبره . . . چی ؟ ... خودت اشتباه نوشتی حالا خورده مگیرید و با متن زیر بخندید و شاد گردید.
در ضمن مدیر علیرضا خیلی ارادت داریم و همش می خواستم بابت پیشرفت قالب موبایل تشکر کنم (مدیونید اگه فکر کنید دارم پاچه خواری می کنم )
این متنی که نوشتم راستش دلیلش اینه که من مدتیه دیگه از فیسبوک استفاده نمی کنم و چون برای پروژه کاری همش درگیر گوگل بودیمو و دیدم فیسبوک واقعا داره وقتمو می گیره و گاهی تا دو ساعت فقط دارم این پیج اون پیج جک و اینا میخونم و فقط دارم وقت می گذرونم اونم هویجوری و راستش دیگه فیسبوکو دوست ندارم بعدم حسابی هم درگیر کار بودیم و باید استاپ می کردم و دیگه همه کارمون شد گوگل)
بعدم چند وقت پیش بعد از کلیییی وقت وبلاگ گردی کردم و نتیجه ش شد این متن.
چون چه توی فیس بوک و چه توی وبلاگ مطالبی که همه می ذارن بستگی به حالی داره که اون موقع دارن و چون واسم خنده دار بود و به ذهنم اومد گفتم چرا با شما در میون نذارم تازه یه احوالی هم من می پرسم . ( بله یعنی بهتون بر بخوره حالم رو نپرسیدید ... اصلا هم پررو نیستم )
وقتی دارید می خونید اول اینکه معنای نوشته ها هست و دیگه تجسم کنید وقتی روی وال فیسبوک یا توی وبلاگ ها از این جمله ها میذارن و کامنت و اینا همه رو تجسم کنید
حالات مختلف نوشتن این روزا ما :
اول از همه وقتی یه مدت روزات عادی بوده:
باید برای دیدن چشم داشت و بصیرت برای چشم دیدن است که باید دید دکتر طریقتی
با یه عکس آبستره یا ساختمون یا طبیعت یا هویجوری
وقتی غروب جمعه است و دلتنگی افتاده تو دلت (و بدتر اینکه مجردم باشی):
کسی نیست ... هیچ کسی نیست ... هیچ . . . اما غروب هست (نکته ی مهم) و اما هیچ .... هوچ ... هویج ... آه ... (باید قیافه ی اون شخص رو هم تجسم کنید که از نظر خودش استاد مظهری باید بیاد جلوش لنگ بندازه و با این جمله و کلا با هر جمله ای که بهش میدن باید بهش نوبل بدن)
چند تا عکس رو به افق هم تنگشه
وقتی یه روز عصبانی داشتی :
هی بری بنویسید مچکرید . اصلا همش مچکر باشید . آیی طاغوت بیا این روزگار مردم را ببین. نفس کش . . . سی و اندی ساله آب توی مملکت قعطه هیشکی صداش درنمیاد. هی سکوت کنید هی سکوت کنید با این فرهنگی که ما داریم ... اصلا واسه چی مغز محترمم رو اینجا بذارم میخوام فراریش بدم برم ... تازه توالت فرهنگی هم هست و هیچ وقت آب قطع نیست.
با چند تا عکس ایران قدیم
وقتی یه هو تو تلویزیون یه آهنگی میذاره که روت اثر می کنه چه غمناک چه از بابت یادآوری خاطرات:
می شکافم اشک هایم را ... آنجا که بالشم با بند بند مف هایم خشک شده است ... ستاره می شمارم و می فروشم ... می خرید؟ ... نه ... دیوانه نیستم ... کمی شاید قسمتی . . . نه کجایم .... هستم ... نیستم ... زی زی گولو ... به خودم می گویم کمی عاقل باش . . .
با چند تا عکس تنهایی و خیره شدن و چندتا قیافه ی اسگل به یک نقطه
وقتی یه مدته احساس می کنی نابغه ای و حروم شدی رفت
وقتی که برای ادعای ارسطو نقدی را گذاردم که در آن ارسطوقوس را برای سفسطه ای به سخره می گرفت باید به آقای خ.غ بگویم مرتیکه ی فلان و بهمان اگر ایرگمان فیلم ساخت پس چوخوف هم باید برای نیچه بندری برقصد.
(فقط اسم بلده دیگه درکش کنیم) با چند تا عکس انیشتین در کنار دوستان ...فکر کن!
ادامه هم میشه مورد بالا بالایی دیگه : اصلا واسه چی مغز محترمم رو اینجا بذارم میخوام فراریش بدم برم ... تازه توالت فرهنگی هم هست و هیچ وقت آب قطع نیست.
وقتی دو تا مرغ عشق می بینی (نمونه انسانیش البته )بعدم عاشقی و عشقت بهت نزنگیده :
در میان بازوانت وقتی به شمیم عشق می روم یوسف ... ای ببخشید سریال اشتباهی بود ... به برگ های پاییزی اشک هایم رو روانه می کنم و می گویم جان مادرت بزنگ
و یا یه خاطره
که آن روز از خاطرم نمی رود در میان کوچه ها برای فرار از دست ماموران و برادران گشت ا.ر.ش.ا.د تو چشمانت کمی لرزید و شناور شد و زمانی که من دم دست شویی منتظرت بودم فهمیدیم که آب قعطه . . .
با چند تا عکس ماچ و بوسه و مورد دار و اینا
وقتی مجردی و دو تا مرغ عشق می بینی:
عشق چیست؟ ... گذار لمس دو انگشت اشاره در برداشتن چیپس ساده که در عبور دیگری با سرکه نمکی رهایی و جدایی عاقبت است ... نه غرور من را روای عشق نیست ... عشق فقط کلمه است . (ارواح عمه ش)
با چندتا عکس تنهایی و نمای قله و کلید و قفل و آسمون و اینا
وقتی پاسی کردی و دو نفر هم اون روز بهت گفتن خوش تیپی:
کلید بودت در موفقیت را دستی است که اگر کلید نباشد اصلا آن کلید کلید نیست تا موفقیت بشود و من خیلی خوش تیپم فردریکس نیخه
با چند تا عکس دانشچو های موفق و کارمندای موفق که از خوشحالی نیششون بازه
وقتی یه چیزی میخوای مامان بابا فراهم نکردن:
و باید رفت و به دید بچگی آفرین گفت . . . وقتی که حتی آب قطع هم بود می خندیدیم . . . کاش بزرگ نمی شدم . . . کاش غرورم اینگونه در اوج جوانی پیر نمیشد . . . کاش برای پرسیدن هیچ نبود . . . کاششششششش با همان اسب چوبی لنگ و لقت می انداختم و هیچ چیز به هیچ جایمان نبود ... مادر چه میدانیییییییییی .... پدر نمیدانییییییییییی
و با چند تا عکس چنجره شکسته در کوفته و زامبی له شده و اینا
وقتی یه روز خوب داشتی :
(کلا همش گل و بلبله و می خوای لپ این برادران دل و جیگر (طالب زاده رو) ماچ کنی هی نعره بزنی همه چی آرومه )
با قطعا بازم عکس گل و بلبل و نیش باز
بله دیگه امیدوارم خوشتون آمده باشه. شاد و سلامت باشید بدونید همیشه باهاتونم همیشههههههههههههههههههههههههههههههه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نه درستش مریظاطه خوش اومدی من خودم به شخصه کلی ازت دلخورم همش میگفتم این همشهری ما فقط میاد خودشو نشون میده کم محلی میکنه و میره که من روحیه ام خراب بشه ولی خداوکیلی از ته دلوم نبود چون مدتی بیکار بودم مشغله ذهنی نداشتم دنبال ساختن مشغله بودم قرعه به نام تو افتاد همین
اصلا بچه منف... چیز مثبت یکی از دلایل بازگشتم خود شخص وجود منف.. چیز اهه مثبت شما بود
نقل قول: serpent
ببخشید ، ب جا نیوردم ، شما ¿¿¿¿
منم به هم چنین
نقل قول: hadi04
نه درستش مریظاطه خوش اومدی من خودم به شخصه کلی ازت دلخورم همش میگفتم این همشهری ما فقط میاد خودشو نشون میده کم محلی میکنه و میره که من روحیه ام خراب بشه ولی خداوکیلی از ته دلوم نبود چون مدتی بیکار بودم مشغله ذهنی نداشتم دنبال ساختن مشغله بودم قرعه به نام تو افتاد همین
اوهوم می دونم کاکو اصن لازم به توضیح اینا نبودا. خودومون مستفیضیم (نمی دونم اینم املاش درسته یعنی دیکته ام 40 جون شومو)
محبوب همشهری گلو حوصلش نمیشده بیاد سایت کار و درساشو بهونه کرده بعد به قول ماهی گلو دست بالا هم پاشده نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متنخوش برگشتی همشهری گلو
Mahboob
▧ تصویر در دسترس نیست
سلام
بلی محبوب بوفی پور هستم با بیش از سه سال اینا سابقه
(خواستم به این بروبکس جدید اینا بگم یعنی بله ما از اون قدیمی هاییم
والله اینو گفتم که یادتون بیاد (وقتی یادی هم ازم نکردید
دیگه خلاصه همش با موبایل بودیمو و گاهی نظری می گذاشتیم که اونم دست مریزاد (املاش درسته؟؟) کسی نگفت اه این محبوب هست و
ولی عیب نداره شما هم مشغول بودید دیگه قانونه و تو فرهنگ ما که کلا نو که میاد به بازار نوبره . . . چی ؟ ... خودت اشتباه نوشتی حالا خورده مگیرید و با متن زیر بخندید و شاد گردید.
در ضمن مدیر علیرضا خیلی ارادت داریم و همش می خواستم بابت پیشرفت قالب موبایل تشکر کنم (مدیونید اگه فکر کنید دارم پاچه خواری می کنم
این متنی که نوشتم راستش دلیلش اینه که من مدتیه دیگه از فیسبوک استفاده نمی کنم و چون برای پروژه کاری همش درگیر گوگل بودیمو و دیدم فیسبوک واقعا داره وقتمو می گیره و گاهی تا دو ساعت فقط دارم این پیج اون پیج جک و اینا میخونم و فقط دارم وقت می گذرونم اونم هویجوری و راستش دیگه فیسبوکو دوست ندارم بعدم حسابی هم درگیر کار بودیم و باید استاپ می کردم و دیگه همه کارمون شد گوگل)
بعدم چند وقت پیش بعد از کلیییی وقت وبلاگ گردی کردم و نتیجه ش شد این متن.
چون چه توی فیس بوک و چه توی وبلاگ مطالبی که همه می ذارن بستگی به حالی داره که اون موقع دارن و چون واسم خنده دار بود و به ذهنم اومد گفتم چرا با شما در میون نذارم تازه یه احوالی هم من می پرسم . ( بله یعنی بهتون بر بخوره حالم رو نپرسیدید
وقتی دارید می خونید اول اینکه معنای نوشته ها هست و دیگه تجسم کنید وقتی روی وال فیسبوک یا توی وبلاگ ها از این جمله ها میذارن و کامنت و اینا همه رو تجسم کنید
حالات مختلف نوشتن این روزا ما :
اول از همه وقتی یه مدت روزات عادی بوده:
باید برای دیدن چشم داشت و بصیرت برای چشم دیدن است که باید دید دکتر طریقتی
با یه عکس آبستره یا ساختمون یا طبیعت یا هویجوری
وقتی غروب جمعه است و دلتنگی افتاده تو دلت (و بدتر اینکه مجردم باشی):
کسی نیست ...
هیچ کسی نیست ...
هیچ . . . اما غروب هست (نکته ی مهم)
و اما هیچ ....
هوچ ... هویج ...
آه ...
(باید قیافه ی اون شخص رو هم تجسم کنید که از نظر خودش استاد مظهری باید بیاد جلوش لنگ بندازه و با این جمله و کلا با هر جمله ای که بهش میدن باید بهش نوبل بدن)
چند تا عکس رو به افق هم تنگشه
وقتی یه روز عصبانی داشتی :
هی بری بنویسید مچکرید . اصلا همش مچکر باشید . آیی طاغوت بیا این روزگار مردم را ببین. نفس کش . . . سی و اندی ساله آب توی مملکت قعطه هیشکی صداش درنمیاد. هی سکوت کنید هی سکوت کنید با این فرهنگی که ما داریم ... اصلا واسه چی مغز محترمم رو اینجا بذارم میخوام فراریش بدم برم ... تازه توالت فرهنگی هم هست و هیچ وقت آب قطع نیست.
با چند تا عکس ایران قدیم
وقتی یه هو تو تلویزیون یه آهنگی میذاره که روت اثر می کنه چه غمناک چه از بابت یادآوری خاطرات:
می شکافم اشک هایم را ... آنجا که بالشم با بند بند مف هایم خشک شده است ... ستاره می شمارم و می فروشم ... می خرید؟ ... نه ... دیوانه نیستم ... کمی شاید قسمتی . . . نه کجایم .... هستم ... نیستم ... زی زی گولو ... به خودم می گویم کمی عاقل باش . . .
با چند تا عکس تنهایی و خیره شدن و چندتا قیافه ی اسگل به یک نقطه
وقتی یه مدته احساس می کنی نابغه ای و حروم شدی رفت
وقتی که برای ادعای ارسطو نقدی را گذاردم که در آن ارسطوقوس را برای سفسطه ای به سخره می گرفت باید به آقای خ.غ بگویم مرتیکه ی فلان و بهمان اگر ایرگمان فیلم ساخت پس چوخوف هم باید برای نیچه بندری برقصد.
(فقط اسم بلده دیگه درکش کنیم) با چند تا عکس انیشتین در کنار دوستان ...فکر کن!
ادامه هم میشه مورد بالا بالایی دیگه : اصلا واسه چی مغز محترمم رو اینجا بذارم میخوام فراریش بدم برم ... تازه توالت فرهنگی هم هست و هیچ وقت آب قطع نیست.
وقتی دو تا مرغ عشق می بینی (نمونه انسانیش البته )بعدم عاشقی و عشقت بهت نزنگیده :
در میان بازوانت وقتی به شمیم عشق می روم یوسف ... ای ببخشید سریال اشتباهی بود ... به برگ های پاییزی اشک هایم رو روانه می کنم و می گویم جان مادرت بزنگ
و یا یه خاطره
که آن روز از خاطرم نمی رود در میان کوچه ها برای فرار از دست ماموران و برادران گشت ا.ر.ش.ا.د تو چشمانت کمی لرزید و شناور شد و زمانی که من دم دست شویی منتظرت بودم فهمیدیم که آب قعطه . . .
با چند تا عکس ماچ و بوسه و مورد دار و اینا
وقتی مجردی و دو تا مرغ عشق می بینی:
عشق چیست؟ ... گذار لمس دو انگشت اشاره در برداشتن چیپس ساده که در عبور دیگری با سرکه نمکی رهایی و جدایی عاقبت است ... نه غرور من را روای عشق نیست ... عشق فقط کلمه است . (ارواح عمه ش)
با چندتا عکس تنهایی و نمای قله و کلید و قفل و آسمون و اینا
وقتی پاسی کردی و دو نفر هم اون روز بهت گفتن خوش تیپی:
کلید بودت در موفقیت را دستی است که اگر کلید نباشد اصلا آن کلید کلید نیست تا موفقیت بشود و من خیلی خوش تیپم فردریکس نیخه
با چند تا عکس دانشچو های موفق و کارمندای موفق که از خوشحالی نیششون بازه
وقتی یه چیزی میخوای مامان بابا فراهم نکردن:
و باید رفت و به دید بچگی آفرین گفت . . . وقتی که حتی آب قطع هم بود می خندیدیم . . . کاش بزرگ نمی شدم . . . کاش غرورم اینگونه در اوج جوانی پیر نمیشد . . . کاش برای پرسیدن هیچ نبود . . . کاششششششش با همان اسب چوبی لنگ و لقت می انداختم و هیچ چیز به هیچ جایمان نبود ... مادر چه میدانیییییییییی .... پدر نمیدانییییییییییی
و با چند تا عکس چنجره شکسته در کوفته و زامبی له شده و اینا
وقتی یه روز خوب داشتی :
(کلا همش گل و بلبله و می خوای لپ این برادران دل و جیگر (طالب زاده رو) ماچ کنی هی نعره بزنی همه چی آرومه )
با قطعا بازم عکس گل و بلبل و نیش باز
بله دیگه امیدوارم خوشتون آمده باشه. شاد و سلامت باشید بدونید همیشه باهاتونم همیشههههههههههههههههههههههههههههههه
بچه مثبت
خوش اومدی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
serpent
hadi04
نه درستش مریظاطه
♥Rose♥
چیپس سرکه نمکییییییییییی
Mahboob
خوش اومدی
اصلا بچه منف... چیز مثبت یکی از دلایل بازگشتم خود شخص وجود منف.. چیز اهه مثبت شما بود
منم به هم چنین
اوهوم می دونم کاکو اصن لازم به توضیح اینا نبودا. خودومون مستفیضیم (نمی دونم اینم املاش درسته یعنی دیکته ام 40 جون شومو)
پس شومو هم مورد عبوری می پسندی
mz56mz
حال دندونات چطوره؟؟؟
ماهی
نمایش یا پنهان متن
این مدت تحویل نمی گرفتی دست بالا هم پاشدی؟خوش اومدی خوش اومدی
محسن صائب
serpent
والا من ک 4 سال میشه ک اینجام
SaMaN TaJ
نمایش یا پنهان متن
پاچه خوارژنرال
خوش اومدی
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
خوش برگشتی همشهری گلوMahboob
حالت دندونات چطوره؟؟؟
عمویی مهربون خودم
یعنی عمو جان از بعد حوادث اون سال دیگه پیش اون دکتر نرفتمو خوب بودم
ماهی دل نوازم (دقت کردی چقدر قربون صدقتون میرم
سلامممم آقا محسن. اشنالله خوب باشید و مثل همیشه التماس دعا
شما جدیدیا ولی از پرروییت خوشم اومده شایدی سیت اقامت بگیرم واسه قهقرا سیتی
نمایش یا پنهان متن
ویزات اکسپایر شدهبله شما هم مثل serpent جدیدیا
خوب شد اسمتو عوض کردیا آلرژی داشتم به اسمت اصلا ها
در نرو
serpent
مرسی ، راضی ب زحمت نیستما
پس حالا ک داری زحمت میکشی ، زحمته این ویزایه اکسپایر شده رو هم بکش دیگه
gilas
Kishe Mehr
عامو سی ایییییییییی لهجی شیرازیشم فراموش کِرده
Mahboob
پس حالا ک داری زحمت میکشی ، زحمته این ویزایه اکسپایر شده رو هم بکش دیگه
صادر شد به فعالیت ادامه بده
سلاممممممممم ای یار و یاور همیشگی مدیر گیلاسی خوشمزه خودم
نترس عامو ایییییی فقط یه ی نموره تنوع بود زدیم تنگش وگرنه ما هنو به لیموشیرین میگیم مدنی هاااااااا
gilas
یه 2 هفته دیگه نیای به از قهقرا سیتی به غایب بزرگ پیشرفت داده میشی
Kishe Mehr
نه عامو؟ حالو کی میوی شیراز؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→