میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
همه شون عالی هستن ولی هدچ کودوم از خانوما از اینا نمیپوشن چون 500 سانتی متر پاشنه نداره
به خاطر قد بلندم میمیرم برای اینکه همچین صندلائی بپوشم . ولی چیکار کنم که همه شون ، به قول شما 500 سانتی متر پاشنه دارن . وقتی میخوام کفش و صندل مجلسی بخرم چند روز قبل و چند روز بعد از خرید در حالت کما ناشی از افسردگی به سر میبرم . چون کفش و صندل مجلسی شیک بدون پاشنه یا با پاشنه کوتاه پیدا نمیکنم و آخرش یه چیزی حول و هوش گالش میرزا نوروز پیدا میکنم و برمیگردم خونه . همه میگن پاشنه بلند بخر . ولی یه خانمی که 180 قد داره ، اگه یه کفش پاشنه بلند هم بپوشه دیگه رسماً یه نسبتی با زرافه پیدا میکنه . مگه نه ؟
نقل قول: بچه مثبت
قیمتش 85 دلاره اما به فروشنده بگو هم مدرسه ای من هستی 60% بهت تخفیف میده
ای بابا با وجود شما باید کارو کاسبی و جمع کنم که ...
از صبح تا الان قدت یکی دو سانت بلندتر شده؟ صبح که اومدم تو این تاپیک نوشته بودی 184 سانت!!!!
نقل قول: soheyla
ولی یه خانمی که 180 قد داره
ما شا ال.. قد بلند خیلی هم خوبه! حول و حوش 175 گزینه مناسبیه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
قیمتش 85 دلاره اما به فروشنده بگو هم مدرسه ای من هستی 60% بهت تخفیف میده
بگم بزن به حساب هم مدرسه این فکر کنم راحت تر باشه soheyla, اتفاقا من جدیدا دارم تمرین پوشیدن کفش پاشنه دار می کنم.چند وقت پیش یه کفش پاشنه 3 سانتی گرفتم.دیروز باهاش محکم زمین خوردم شانس آوردم هیچ کس دور و ورم نبود.خودم تا دو سه دقیقه ای به خودم خندیدم... چون خیلی صدای وحشتناکی داد.. پریروز دوتا پله رو یکی کردم و خدا بهم رحم کرد ولی من تصمیم گرفتم یه وقتایی کفش پاشنه دار بپوشم
soheyla
ماهی
jaj
وسط مهمونی یهو می بینی بندشون کنده شد
بچه مثبت
لینک (+)
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
serpent
soheyla
به خاطر قد بلندم میمیرم برای اینکه همچین صندلائی بپوشم
وقتی میخوام کفش و صندل مجلسی بخرم چند روز قبل و چند روز بعد از خرید در حالت کما ناشی از افسردگی به سر میبرم . چون کفش و صندل مجلسی شیک بدون پاشنه یا با پاشنه کوتاه پیدا نمیکنم و آخرش یه چیزی حول و هوش گالش میرزا نوروز
همه میگن پاشنه بلند بخر .
ولی یه خانمی که 180 قد داره ، اگه یه کفش پاشنه بلند هم بپوشه دیگه رسماً یه نسبتی با زرافه پیدا میکنه . مگه نه
ای بابا با وجود شما باید کارو کاسبی و جمع کنم که ...
gilas
serpent
بله ، زرافه
بله ، اقایی هم ک 185-186 سانتی متر قد داره هم ک اصلا کفش نیازی نداره
بچه مثبت
صبح که اومدم تو این تاپیک نوشته بودی 184 سانت!!!!
قد بلند خیلی هم خوبه! حول و حوش 175 گزینه مناسبیه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حورا
serpent
اره ، اونموقع مو هام کوتاه تر بود
نغمه
zrnznn
ماهی
بهت تخفیف میده
بگم بزن به حساب هم مدرسه این فکر کنم راحت تر باشه
soheyla,
اتفاقا من جدیدا دارم تمرین پوشیدن کفش پاشنه دار می کنم.چند وقت پیش یه کفش پاشنه 3 سانتی گرفتم.دیروز باهاش محکم زمین خوردم
hannahmermaid
از اين دو تا خوشم اومد :
hannahmermaid
اين يه عكس ديگه از اون خوشگله :
خيلي نازه
دلم خواست..
sofiya
sofiya
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→