ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
aac198000
به گزارش رسانه ها، اولین جلسه دولت روحانی به ریاست حسن روحانی و با حضور وزرای جدید عصر روز گذشته در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
در عکس های منتشرشده در ایسنا و فارس دو تصویر از روحانی در حال ورود به ساختمان ریاست جمهوری دیده می شود. در این دو تصویر رئیس جمهور با خودروی پژوی مشکی رنگی تا پله های ورودی ساختمان ریاست جمهوری آمده و در آنجا از اتومبیل پیاده می شود. پیش از این روحانی سوار بر اتومبیل بی.ام.و سفید رنگی می شد که در عکس های اولین دیدار با نمایندگان مجلس نیز دیده شد.
دوستان ازبقیه آقایون هم با اتومبیل زمان خدمت شان عکس دارن اگردر این تاپیک به نمایش بگذارند ممنون میشم
ماهی
ولی خدایی بهتر از اینه که رئیس جمهور کشور بشینه روی زمین کنار رهبری به حالت دو زانو ...با اون جورابای وحشتناک
aac198000
مگه اونجا بودی
aac198000
مگه اونجا بودی
ماهی
رنگ رخساره خبر میدهد از حال نهانش...
hadi04
یعنی میشه اتومبیل اونایی که بهش رای هم دادن عوض بشه؟ وای یعنی میشه؟ اگه بشه چی میشه
aac198000
شما فقط اتومبیل درخواستی خود را اعلام بفرمایید
لحاظ میشود
aac198000
hadi04
لحاظ میشود
البته من از اونجایی که زیاد اهل تجملات نیستم توقع زیادی ندارم از ایشون ولی خوب حالا که میفرمایید لحاظ میشه همین پایینی هم بشه مرا کفایت میکند
نمایش یا پنهان متن
همین CLS500 مرا کفایت میکند▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
aac198000
حتما رای دهنده گرامی
ببینم چه اتومبیلی مد نظرتونه
.
.
.
.
.
وای وای وای شما داستان بنز سواران را در دیار ایران زمین فراموش کردین
آخه چرا یک انتخاب دیگر نکردین
نمایش یا پنهان متن
هشدار آیت الله جنتی به کاندیدای بنز سواردبیر شورای نگهبان قانون اساسی و خطیب امروز نمازجمعه تهران در خطبه دوم هم به کاندیدای بنز سوار و اشرافی هشدار داد و هم ...
gilas
محسن صائب
نمیدونم چقدر از از این شایعات واقعی هست
عرض من در نفس عمل هست
.
اینکه این بابا با چرخ بیاد و یا یکی از کاندیداهای این دوره با ماشین پرایدش بیاد ، یک نوع علامت هست
یعنی اینکه من خیلی خاکی هستم
یعنی من مردمی هستم
یعنی اینکه من خیلی کارم درسته
.
که البته خدا کنه راست بگن و عوام فریبی نباشد ( هر چند که در اکثر مواقع عوامل فریبی هست )
.
jaj
hadi04
پژو ۶۰۷ از نوع خودروهای اکسکیوتیو ساخت شرکت خودرو سازی پژو فرانسه می باشد. این خودرو از سپتامبر سال ۱۹۹۹ تا ژوئن سال ۲۰۱۰ توسط این شرکت ساخته می شده است. در ابتدای سال ۲۰۱۱ برنامه ریزی شده است تا از الگوبرداری از پژوهای ۶۰۷ و ۴۰۷ نسل مدرنتری از خودرو پژو به نام پژو ۵۰۸ تولید شود.رییس جمهور فرانسه ،سارکوزی هم از این خودرو استفاده میکرده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
ژنرال
چطوری کوروش جان؟ خوش اومدی
خداوکیلی با اینکه آخونده ولی صولت ریاست جمهوری رو داره!
این وزیر خارجه رو هم خوشم میاد ازش! پرستیژ کابینه رو برده بالا
آدم عارش نمیاد بگه این وزیر خارجه ایرانه!
aac198000
مخلصیم -دیگه کارای کابینه وقت گیره
مسافرت بودم عزیز دلم
بهترین مهره کابینه همین ظریفه
KuRoSh
ژنرال
چرا پس تو این مدت تو پاستور ندیدمت؟
نمایش یا پنهان متن
یعنی میخوای بگی حسن تورو برای ریاست بانک مرکزی در نظر گرفته؟آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→