ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
...چه عطری داره یاس پشت دیوار ...
hadi04
خوب یه چیز دیگه بده حالا به جای گوش
نخبه
hadi04
خوب آرش بی راه هم نگفته کلا اونایی که توی جاده هستن و اصطلاحا راننده بیابون هستن با شکیلا خعلی حال میکنن من و شوما هم درسته راننده بیابون نیستیم ولی مراممون راننده کامیونیه
نخبه
hadi04
در کل گلزار به درد لای جرز دیفال میخوره ولی خوب چرا گفته ی منو از طرف مجی نقل کردی؟مطمئنی بچنی خوابه؟ خودت بیداری؟
نخبه
سکوت کن گلزار عشق تمام دختران این مرز و بوم میباشد
اخه مجی هم نقل قول کرده بود دیگه نرفتم اون بالا از همون گفته مجی کش رفتم
hadi04
درود بر گلزار فقط برای احترام به نظر دخترای این مرز و بوم وگرنه میخوام سر به تنش نباشه فقط مهناز افشار
فارق التحصیلی شما را از دانشگاه مرکزی شیراز تبریک میگم و آرزوی دریافت مدارج و مدارک بالا و والاتر برای شما را دارم
نخبه
میگن هر کی از دانشگاه شیراز مدرک بگیره بعدش با استاد عروسی میکنه میره امریکا منتها باید اسمشو عوض کنه بزاره زری
بازم مهناز افشار یه چیزی شوهر من میگه میترا حجار
hadi04
صد در صد به خاطر همین من قبل از فارق التحصیلیم ترم آخر رو مهمان گرفتم
یا .... بابا میترا حجار وحشتناکه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→