₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ...چه عطری داره یاس پشت دیوار ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ...چه عطری داره یاس پشت دیوار ...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

...چه عطری داره یاس پشت دیوار ...

3296 بازدید، 29 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

نقل قول: هاچو هاچو
    الان که نمیتونم گوش بدم ولی قول میدم فردا هم گوش ندم

خوب یه چیز دیگه بده حالا به جای گوش :4:
    نقل قول: Kishe Mehr
    تو که الان گوش ندادی فردا هم نده اصن هر موقع دلت خواست بده

:23:

• نخبه

منم صداش و اهنگاشو دوست دارم ولی ارش مسخره میکنه میگه شکیلا خواننده محبوب راننده کامیوناست :4:

1 سپاس: hadi04

• hadi04

نقل قول: نخبه
    منم صداش و اهنگاشو دوست دارم ولی ارش مسخره میکنه میگه شکیلا خواننده محبوب راننده کامیوناست

خوب آرش بی راه هم نگفته کلا اونایی که توی جاده هستن و اصطلاحا راننده بیابون هستن با شکیلا خعلی حال میکنن من و شوما هم درسته راننده بیابون نیستیم ولی مراممون راننده کامیونیه :4:

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    حمیرا عشق منه تا یه هفته باهام حرف نمیزد

:23: منم تا میگم عاشق گلزارم .. شوهرم هزار جور ایراد رو پسر مردم میزاره :23:

• hadi04

منم تا میگم عاشق گلزارم .. شوهرم هزار جور ایراد رو پسر مردم میزاره

در کل گلزار به درد لای جرز دیفال میخوره ولی خوب چرا گفته ی منو از طرف مجی نقل کردی؟مطمئنی بچنی خوابه؟ خودت بیداری؟ :4:

1 سپاس: نخبه

• نخبه

نقل قول: hadi04
    در کل گلزار به درد لای جرز دیفال میخوره ولی خوب چرا گفته ی منو از طرف مجی نقل کردی؟مطمئنی بچنی خوابه؟ خودت بیداری؟

سکوت کن گلزار عشق تمام دختران این مرز و بوم میباشد:4:
    اخه مجی هم نقل قول کرده بود دیگه نرفتم اون بالا از همون گفته مجی کش رفتم

• hadi04

سکوت کن گلزار عشق تمام دختران این مرز و بوم میباشد

درود بر گلزار فقط برای احترام به نظر دخترای این مرز و بوم وگرنه میخوام سر به تنش نباشه فقط مهناز افشار :23:
    اخه مجی هم نقل قول کرده بود دیگه نرفتم اون بالا از همون گفته مجی کش رفتم

فارق التحصیلی شما را از دانشگاه مرکزی شیراز تبریک میگم و آرزوی دریافت مدارج و مدارک بالا و والاتر برای شما را دارم :23:

1 سپاس: نخبه

• نخبه

فارق التحصیلی شما را از دانشگاه مرکزی شیراز تبریک میگم و آرزوی دریافت مدارج و مدارک بالا و والاتر برای شما را دارم

میگن هر کی از دانشگاه شیراز مدرک بگیره بعدش با استاد عروسی میکنه میره امریکا منتها باید اسمشو عوض کنه بزاره زری :23:

درود بر گلزار فقط برای احترام به نظر دخترای این مرز و بوم وگرنه میخوام سر به تنش نباشه فقط مهناز افشار

بازم مهناز افشار یه چیزی شوهر من میگه میترا حجار :30:

• hadi04

میگن هر کی از دانشگاه شیراز مدرک بگیره بعدش با استاد عروسی میکنه میره امریکا منتها باید اسمشو عوض کنه بزاره زری

صد در صد به خاطر همین من قبل از فارق التحصیلیم ترم آخر رو مهمان گرفتم :23:
    بازم مهناز افشار یه چیزی شوهر من میگه میترا حجار

یا .... بابا میترا حجار وحشتناکه :30:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: