دوستان عکسای زیر از طبیعت زیبای مغولستان هست. چند وقت پیش مستندی دیدم و جالب بود.
راستی کمی باز درگیرم اگر تاپیک نذاشتم دلیل بر این نیست که به سایت نمیام من هر روز سایت رو چک می کنم و مدیونید اگر لقب غائب بزرگ بهم بدید (نخ سوزن این مدیر گیلاسی که اولتیماتومشم داده . )
می ترسم هی عائب بشم طرفدار پیدا کنم
از عکسای زیر لذت ببرید و بدونید من همیشهههههههه به یادتونم
▧ 12 تصویر این بخش در دسترس نیستو در آخر یکی از غذاهای سنتی مغولستان
پاچه خوارِ غایبِ دوستدارِ مغولستان ساکنِ قهقرا سیتی، مدیونی اگر هر روز چک نکنی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من هر روز سایت رو چک می کنم و مدیونید اگر لقب غائب بزرگ بهم بدید
راسسسسسسست میگه من هر شب شاهد بودمممممم که محبوب غائب بزرگ میتی کومون نه چیز ببخشید محبوب غائب پاچه خوار بزرگ قهقرا سیتی تو بوفیلند بود، همراه و همپای من و سایت میومد ، حتی بنده بعد از جاروب و تمیز کردن و بستن درب بوفیلند میدیدم ایشون تو شهر هنوز به گشت و گذار میپردازن و اون موقع شب تشریف دارند و من درب بوفیلند رو به رویشون قفل مینمودم ، بعدش دیگه نمیدونم چطوری از بوفیلند به بیرون پا میگذاشت !
یادش بخیر یک زمانهایی سریال چنگیز خان مغول نشون میدادند . از اونجا علاقه من به این قوم متمدن شروع شد . اون زمانها فکر کنم 10 ساله بودم یک خانواده با تیپ شرقی همسایه ما بودند ( توی مشهد به اینها بربری میگن) خلاصه بعد دیدن این سریال من خیلی ازشون حساب میبردم نگاهشون میکردم یاد چنگیز خان میفتادم و تنم میلرزید ولی از حق نگذریم ادمهای با معرفت و خونگرمی هستند ( همسایمون رو میگم)
یه بار یه مستندی تو تی وی دیدممممممممممم خیلی باحال بود..........یه چیز های میگت تو اون مستند . . . آخ که چقدر دلم میخواست سوار یکی از اون اسب ها میشدمممممم .....من که میدونم آرزو به دل میمونم
برای تهیه گوشت- حیوان مورد نظر به صورت سنتی خفه میشه؟
کشتن گاوشونو ندیدم. واقعا خفه می کنن؟
نقل قول: محسن صائب
ولی از حق نگذریم ادمهای با معرفت و خونگرمی هستند ( همسایمون رو میگم)
آره کلا همه ما ایرانیا اول قیافه و لشکر چنگیز خان میاد به یادمون
نقل قول: beh
جالبه ، من همین تصاویر رو در سایت دیگه ای دیدم که نوشته بود ، بزرگترین پارک طبیعی جهان در ((( قرقیزستان ))) ، حالا شده مغولستان
پس دوست عزیز خودتم یه سرچ کن تا مطمئن بشی کی و چی درسته. اون وقت می تونستی واسه اون سایت نظر بدی که چه تفاوتی بین قرقیزستانه با مغولستان. این عکس ها هم مربوط به مغولستانه.
نقل قول: SePaNDaR313
TNX
یور ولکام
نقل قول: zrnznn
آخ که چقدر دلم میخواست سوار یکی از اون اسب ها میشدمممممم .....من که میدونم آرزو به دل میمونم
منم همین طور نخ سوزن وقتی توی اون زمین در اندشت با چه سرعتی اسب سواری می کنن فکر کنم حالش از لابورگینی سواری هم بیشتر باشه
Mahboob
دوستان عکسای زیر از طبیعت زیبای مغولستان هست. چند وقت پیش مستندی دیدم و جالب بود.
راستی کمی باز درگیرم اگر تاپیک نذاشتم دلیل بر این نیست که به سایت نمیام من هر روز سایت رو چک می کنم و مدیونید اگر لقب غائب بزرگ بهم بدید (نخ سوزن این مدیر گیلاسی که اولتیماتومشم داده . )
می ترسم هی عائب بشم طرفدار پیدا کنم
از عکسای زیر لذت ببرید و بدونید من همیشهههههههه به یادتونم
▧ 12 تصویر این بخش در دسترس نیستو در آخر یکی از غذاهای سنتی مغولستان
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
عکس 4تا حیوون گذاشتی بعد میگی همیشه ب یادتونم ¿¿
hannahmermaid
هاچو هاچو
خیالت راحت..لقب پاچه خوار رو بهت دادیم
چه چادر های دنجی دارن
حورا
Mahboob
فرزند رو استعدادت کار کن با این نظرات داری میری سمت حروم شدن
موتوشکرم
د نه دیگه در مورد لقب دادن با بروبکس قهقرا سیتی کل کل نکن
serpent
راس میگم خووو ، مگه دوروغ میگم ¿
jaj
Mahboob
ممنونممممممم مهربون
فرزند با بروبکس قهقرا سیتی کل کل نکن
عکس طبیعت گذاشتم محترم برخورد کن. ۴ تا تعریف کردم ظرفیت نشون بده
تا نخ سوز باشم
serpent
اصلا من میرم
jaj
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
راسسسسسسست میگه من هر شب شاهد بودمممممم که محبوب غائب بزرگ میتی کومون نه چیز ببخشید محبوب غائب پاچه خوار بزرگ قهقرا سیتی
ماهی
عاشق طبیعتم...چقدر بکر به نظر میرسه....چه حالی می ده خوابیدن توی اون چادرا
aac198000
برای تهیه گوشت- حیوان مورد نظر به صورت سنتی خفه میشه؟
محسن صائب
اون زمانها فکر کنم 10 ساله بودم یک خانواده با تیپ شرقی همسایه ما بودند ( توی مشهد به اینها بربری میگن) خلاصه بعد دیدن این سریال من خیلی ازشون حساب میبردم
نگاهشون میکردم یاد چنگیز خان میفتادم و تنم میلرزید
ولی از حق نگذریم ادمهای با معرفت و خونگرمی هستند ( همسایمون رو میگم)
beh
zrnznn
.
.
.
آخ که چقدر دلم میخواست سوار یکی از اون اسب ها میشدمممممم
Mahboob
فرزند کم طاقت برای درس گرفتن باید صبور میباشی
پچه منف.... چیز مثبت ما خراب رفاقتیم شما لقب کم داشتی بگ خودم میذارم (ولی هیچی به پای منف.... چیز مثبت خودم بعد سه سال نرسید
آورین دوستی . به این میگن وقار سه سال و اندی
آره مستندشم جالب بود. اسمشو نمی دونم ولی توی یوتیوب چند تا مستند خوب هست
اونا رو هم دیدم. اطلاعات جالب و جدیدی بودن برام
Mahboob
کشتن گاوشونو ندیدم. واقعا خفه می کنن؟
آره کلا همه ما ایرانیا اول قیافه و لشکر چنگیز خان میاد به یادمون
پس دوست عزیز خودتم یه سرچ کن تا مطمئن بشی کی و چی درسته.
اون وقت می تونستی واسه اون سایت نظر بدی که چه تفاوتی بین قرقیزستانه با مغولستان.
این عکس ها هم مربوط به مغولستانه.
یور ولکام
منم همین طور نخ سوزن وقتی توی اون زمین در اندشت با چه سرعتی اسب سواری می کنن فکر کنم حالش از لابورگینی سواری هم بیشتر باشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→