پرداد: در ایالت "شنگژو" چین برای راحتی زنانی که فرزندان خود را با شیر مادر تغذیه میکنند در اتوبوسها مکانهای خاصی آماده شده است تا مادران شیرده به راحتی از آن استفاده کنند.
در این پروژه یک صندلی مخصوص که دورتادور آن با پرده پوشانده شده است در اتوبوسها تعبیه شده است که مادران شیرده میتوانند به دور از هیاهو و شلوغی اتوبوسها به نوزادان خود شیر دهند.
▧ تصویر در دسترس نیست
دولت چین تمهیدات فراوانی به کار برده است تا زنان را به تغذیه نوزادان با شیر مادر ترغیب کند. طبق آمار منتشر شده تنها 28 درصد نوزادان زیر 6 ماه در این کشور با شیر مادر تغذیه میشوند. مسائلی نظیر رسوم سنتی چینین ها زنان را از شیردادن به نوزادانشان در مکانهای عمومی برحذر میدارد. موسسه جهانی یونیسف به منظور ارتقای سطح کیفی تغذیه کودکان از دولتها خواسته است تا در فضاهای عمومی برای راحتی مادران شیرده جایگاه مخصوص در نظر گرفته شود.
گفته میشود تغذیه با شیر مادر هم برای نوزاد و هم مادر با اهمیت است و از بسیاری از بیماریها جلوگیری میکند. این پروژه جدید چینی در این کشور با استقبال گسترده ای روبرو شده است و زنان اعلام کرده اند میتوان به آینده این پروژه امیدوار بود چرا که آنان در این مکانها به راحتی میتوانند به نوزادان خود شیر دهند.
اگه توو ايران بود مادران شيرده پرده رو براي اعتراض ميكشيدن كنار
عزیز من! اگر توی ایران بود یه شرایط خیلی سختی درست می کردن که عملی کردنش کار حضرت فیله..مثلا می گفتن برو توی باک ماشین بچه تو شیر بده اونوقت خانوما مجبور بودن اعتراض کنن و بزنن کنار
بوخودا راست میگم، اسم بچه هارو در این قسمت مشاهده کنندگان میبینی ولی نه کیتوسی که نشون بده به تاپیک سر زدن و نه پستی و نه ... و نه ... و ...
شوخی کردم خب شاید خوششون نیماد از تاپیک
نقل قول: ماهی
عزیز من! اگر توی ایران بود یه شرایط خیلی سختی درست می کردن که عملی کردنش کار حضرت فیله..مثلا می گفتن برو توی باک ماشین بچه تو شیر بده اونوقت خانوما مجبور بودن اعتراض کنن و بزنن کنار
نمیدونم چرا یاد این شکلک ( ) میفتم وقتی این تاپیکم رو میبینم
ماهی خانم من گاهی وقتا تو اتوبوس خانم هایی رو میبینم که خیییییییییلی راحت س...شونو در میارن در جلوی دیدگان همه، خیلی هم راحت تازه کسی هم نگاهشون میکنه خوششون میاد
هاچو هاچو
در این پروژه یک صندلی مخصوص که دورتادور آن با پرده پوشانده شده است در اتوبوسها تعبیه شده است که مادران شیرده میتوانند به دور از هیاهو و شلوغی اتوبوسها به نوزادان خود شیر دهند.
دولت چین تمهیدات فراوانی به کار برده است تا زنان را به تغذیه نوزادان با شیر مادر ترغیب کند. طبق آمار منتشر شده تنها 28 درصد نوزادان زیر 6 ماه در این کشور با شیر مادر تغذیه میشوند. مسائلی نظیر رسوم سنتی چینین ها زنان را از شیردادن به نوزادانشان در مکانهای عمومی برحذر میدارد. موسسه جهانی یونیسف به منظور ارتقای سطح کیفی تغذیه کودکان از دولتها خواسته است تا در فضاهای عمومی برای راحتی مادران شیرده جایگاه مخصوص در نظر گرفته شود.
گفته میشود تغذیه با شیر مادر هم برای نوزاد و هم مادر با اهمیت است و از بسیاری از بیماریها جلوگیری میکند. این پروژه جدید چینی در این کشور با استقبال گسترده ای روبرو شده است و زنان اعلام کرده اند میتوان به آینده این پروژه امیدوار بود چرا که آنان در این مکانها به راحتی میتوانند به نوزادان خود شیر دهند.
mz56mz
البته باز هم دستت مسئولينشون درد نكنه
Life Dream
هاچو هاچو
نمیشه عمو جان بچه که بذار برسم خونه حالیش نمیشه
نخیر توی ایران بود آقایون پرده ها رو میزدن کنار
Life Dream
ولي با اوضاعي كه ميبينم خانمها بيشتر دوس دارن بزنن كنار
هاچو هاچو
تو الان اون اوضاع رو نشان من بده
♥Rose♥
کاملاً موافقم
Life Dream
بفرما ايشون هم با نظر بنده موافقن
ژنرال
هاچو هاچو
♥Rose♥
الان حال منو درک میکنی
نمایش یا پنهان متن
بدتر از اون اینکه اسامی دوستان رو در پایین تاپیک میبینی ولی بعداً هیچ اثری ازشون در تاپیک مشاهده نمیشه!هاچو هاچو
نه
جل الخالق
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
بوخودا راست میگم، اسم بچه هارو در این قسمت مشاهده کنندگان میبینی ولی نه کیتوسی که نشون بده به تاپیک سر زدن و نه پستی و نه ... و نه ... و ...
ماهی
ولی چه کار خوبی..بارکلا..
هاچو هاچو
شوخی کردم
نمیدونم چرا یاد این شکلک (
♥Rose♥
دستشون درد نکنه
ماهی خانم من گاهی وقتا تو اتوبوس خانم هایی رو میبینم که خیییییییییلی راحت س...شونو در میارن در جلوی دیدگان همه، خیلی هم راحت
تازه کسی هم نگاهشون میکنه خوششون میاد
baron jon
هاچو هاچو
خطِ چند؟؟
baron jon,
خواهش میکنم
♥Rose♥
خدا خفت نکنه مردم از این شکلکه
خطی که دانشگاه میرم، انقلاب - شهرک ژاندارمری ( میشناسی؟
ولی در خط های دیگر هم مشاهده شده که الان حضور ذهن ندارم
هاچو هاچو
میرم از زیر سنگم شده پیداش میکنم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→