آیا یك مرد توانایی های یك زن را دارد؟ این سوالی است كه در سینمای هالیوود به آن جواب مثبت داده اند. چراکه ستارگان مردی هستند كه به خاطر توانایی های بالای بازیگری حتی قادر به ایفای نقش یك زن نیز هستند و شاید این نقش را خیلی بهتر از یك خانم ایفا كنند. البته چنین حالتی در میان برخی بازیگران زن نیز دیده می شود. آنها هم با چهره پردازی های پرریسك قادر به ایفای نقش یك مرد هستند.
جالب بودن ولی هیچکدوم به گرد پای ستاره ی خودمون نمیرسن
راست میگی من این فیلم اخر اکبر عبدی و که نقش پیر زن رو اجرا میکنه وقتی دیدم تا اخر فیلم نفهمیدم که پیرزن اکبر عبدی هست بعد مدتی یک جایی خوندم که اکبر عبدی بوده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دقیقاً
نقل قول: jaj
کلا دیدم رو نسبت به جان تراولتا عوض کردی فیلم white chicks هم بود
چرا ؟ چی شد ؟
نقل قول: محسن صائب
راست میگی من این فیلم اخر اکبر عبدی و که نقش پیر زن رو اجرا میکنه وقتی دیدم تا اخر فیلم نفهمیدم که پیرزن اکبر عبدی هست بعد مدتی یک جایی خوندم که اکبر عبدی بوده
واقعا آقای صائب ؟! چهره اش که داد میزنه serpent, هاچو هاچو, maryamlondon1,
نقل قول: بچه مثبت
بجاش خیلی چیزای دیگه دارن
من موندم اون چیزای دیگه رو چطوری براشون درست کردن ! lion1360, carlos,
♥Rose♥
mz56mz
ماهی
soheyla
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست[/center]
jaj
محسن صائب
راست میگی
من این فیلم اخر اکبر عبدی و که نقش پیر زن رو اجرا میکنه وقتی دیدم تا اخر فیلم نفهمیدم که پیرزن اکبر عبدی هست
بعد مدتی یک جایی خوندم که اکبر عبدی بوده
serpent
هاچو هاچو
maryamlondon1
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
مثل هنر بازیگریمیرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
lion1360
carlos
♥Rose♥
اتقاقاً نظر خودمم بیشتر رو آخریه جلب شد
دقیقاً
فیلم white chicks هم بود
چرا ؟ چی شد ؟
من این فیلم اخر اکبر عبدی و که نقش پیر زن رو اجرا میکنه وقتی دیدم تا اخر فیلم نفهمیدم که پیرزن اکبر عبدی هست
بعد مدتی یک جایی خوندم که اکبر عبدی بوده
واقعا آقای صائب ؟!
چهره اش که داد میزنه
serpent,
هاچو هاچو,
maryamlondon1,
من موندم اون چیزای دیگه رو چطوری براشون درست کردن !
lion1360,
carlos,
jaj
خدایش بیامرزاد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→