₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » فقط به خدا بسپار
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » فقط به خدا بسپار

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

فقط به خدا بسپار

1806 بازدید، 16 پست، نویسنده: پری سا

• پری سا

تصویر در دسترس نیست

زنی حدودا نود ساله را می شناختم که هرگز از هیچ چیز ، ناراحت نمی شد او هیچگاه عصبی نبود،پیوسته آرام و پرنشاط ،همیشه در آرامشی خدایی بود. باهمه کس و همه چیز و حتی خودش در آرامش بود.

از او پرسیدند چگونه می تواند تحت همه شرایط آسوده خاطر باشد؟
    زن پاسخ داد:
    من هر شب کودکی می شوم و قبل از خواب به گوشه ای ساکت و خاموش می روم . در سکوت به خدا فکر میکنم ، همه نگرانی ها ،تشویش ها و مسائل روز را یک یک بردامان خدا می گذارم اگر از کاری که کرده ام یل حرفی که زده ام احساس گناه کنم ، اگر کسی را رنجانده باشم ، این ها را درسکوت به خدا می گویم و از او طلب بخشایش می کنم و بخشایش او را می پذیرم.
    اگر نگران چیزی باشم ،آن را به خدا می سپارم و رهایش میکنم...
    اگر احساس تنهایی کنم و یا تصور کنم که کسی مرا دوست ندارد ،همه را به خدا می گویم و آنگاه خدا مرا درآغوش پر مهرش می گیرد.
    همیشه وقتی که به این ترتیب همه چیز را رها میکنم وبه خدا می سپارم آرامش عظیمی می یابم و همه فشارها ، تشویشها و مصیبت ها ناپدید می شوند.
    بسیاری از ما می کوشیم که بار مشکلاتمان را به تنهایی تحمل کنیم ویا چاره ای برای آنها بیابیم . همین امروزاین بارها را فرو افکنید .آنها را به خدا بسپاریدو در سکوت مشکلات خود را یک یک به خدا بگویید،دعا کنید تا چاره ای پیدا کنید ، صمیمانه دعا کنید و ایمان داشته باشید که خداوند شما را تنها نمی گذارد...

هرروزکه از خواب بیدار می شوید دعا کنید :
    خدایا ای پناه بی پناهان ،ای خدای بی کسان سکان زندگی خود را به دسته های ایمن تو می سپارم بدین ترتیب خواهید دید که مشکلاتتان نمی توانند بر شما غلبه کنند...

14 سپاس: serpent، Life Dream، ژنرال، حورا، محسن صائب، Kishe Mehr، maryamlondon1، jaj، بچه مثبت، هاچو هاچو، ♥Rose♥، baron jon، ماهی، javad1020

• 1 سپاس: پری سا

• Life Dream

نقل قول: پری سا
    خدایا ای پناه بی پناهان ،ای خدای بی کسان سکان زندگی خود را به دسته های ایمن تو می سپارم بدین ترتیب خواهید دید که مشکلاتتان نمی توانند بر شما غلبه کنند...

مرسي پريسا خانم، من همين دعا رو به يه شكل ديگه ميكنم، "خدايا هيچ وقت به حال خودم واگذارم مكن" :48:

3 سپاس: محسن صائب، ♥Rose♥، پری سا

• ژنرال

کم پیدا شدی پری سا خانوم !
    خوش اومدی :46:

دعا کردن خوبه و لازمه... باید امید داشت...
    هرچند که همیشه مشکلات حل نشدنی هم هستن!

3 سپاس: محسن صائب، ♥Rose♥، پری سا

• حورا

مرسی خیلی بجا بود :46:
    1 سپاس: پری سا

• محسن صائب

احتیاجی نیست به زبان اورده شود . باید این نیاز در درون هر نفر از ما زبانه بکشد
    .
    هوا خواه تو ام جانا و میدانم که میدانی*** که هم نادیده میبینی و هم نشنیده میخوانی

3 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، پری سا

• maryamlondon1

:48:

• jaj

• بچه مثبت

ممنون خانم پریسا خانم :46:

من بی تو دمی قرار نتوانم کرد ---- احسان ترا شمار نتوانم کرد
    گر برسر من زبان شود هر مویی ---- یک شکر تو از هزار نتوانم کرد

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: ♥Rose♥، ژنرال، پری سا، baron jon

• هاچو هاچو

بسیار عالی بود :24: واقعا هم غیر این نیست :46:

• 1 سپاس: پری سا

• پری سا

سلام دوستان عزیزم
    بوف بوفی برای من یک خونه گرم صمیمی است وبا حضور دوستای خوبی مثل شما نمی تونم به اینجا سر نزنم

چندروزه اینترنت خونه قطع بود و دسترسی زیادی به اینترنت نداشتم واسه همین دیر به این تایپک سر زدم، نمیتوانم با کامپیوتر محل کارم وارد سایت بشم انجا ادم فضول زیاده.صلاح نیست

از حضور گرم و صمیمی همه شما عزیزان سپاسگزارم

5 سپاس: Life Dream، baron jon، هاچو هاچو، بچه مثبت، ♥Rose♥

• پری سا

serpent,
    :46:
    نقل قول: Life Dream
    مرسي پريسا خانم، من همين دعا رو به يه شكل ديگه ميكنم، "خدايا هيچ وقت به حال خودم واگذارم مكن

خواهش میکنم اقا مازیار:46:
    نقل قول: ژنرال
    کم پیدا شدی پری سا خانوم !
    خوش اومدی

درگیر زندگی و روزمرگی
    ممنون
    نقل قول: ژنرال
    دعا کردن خوبه و لازمه... باید امید داشت...
    هرچند که همیشه مشکلات حل نشدنی هم هستن!

نقل قول: حورا
    مرسی خیلی بجا بود

خواهش میکنم حورا جان:46:

محسن صائب,

maryamlondon1,
    نقل قول: jaj
    منم همیشه این دعا رو میکنم ولی مثل اینکه یهو خدا حواسش به سکان نیست و یهو میبینی مشکلات می توانند بر ما غلبه کنند

من اسم این میگذارم مصلحت
    نقل قول: بچه مثبت
    ممنون خانم پریسا خانم

خواهش میکنم اقا امین
    نقل قول: هاچو هاچو
    بسیار عالی بود واقعا هم غیر این نیست

مرسی :46:
    zrnznn, :46:

3 سپاس: Life Dream، هاچو هاچو، بچه مثبت

• baron jon

خیلی خوب بود
    مرسی :46:

• ماهی

مرسی خیلی زیبا بود :65:

• پری سا

نقل قول: baron jon

خیلی خوب بود
    مرسی

:8:
    نقل قول: ماهی