₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » علایم کم‌کاری و پرکاری تیروئید
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » علایم کم‌کاری و پرکاری تیروئید

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

علایم کم‌کاری و پرکاری تیروئید

2558 بازدید، 22 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

تیروئید، غده ای پروانه ای شکل در جلوی گردن می باشد. این غده مسئول تولید هورمون هایی است که آن هورمون ها کنترل کننده متابولیسم بدن می باشند.

تصویر در دسترس نیست

چه وقت تیروئید خوب کار نمی کند

آیا شما خسته هستید؟ افزایش وزن، لرز و یا کاهش مو دارید؟ غالب اوقات عرق می کنید و مضطرب هستید؟

اگر جواب سئوالات بالا، مثبت است، بدانید که غده تیروئید شما خوب کار نمی کند.

تنظیم کننده های زیادی در بدن وجود دارد. یکی از این تنظیم کننده ها غده تیروئید می باشد.

غده تیروئید چیست؟

تیروئید، غده ای پروانه ای شکل در جلوی گردن می باشد. این غده مسئول تولید هورمون هایی است که آن هورمون ها کنترل کننده متابولیسم بدن می باشند. اختلالات تیروئید می تواند موجب کاهش و یا افزایش سرعت سوخت و ساز بدن شود.

هنگامی که سطح هورمون تیروئید بیش از حد کم و یا زیاد باشد، شما یک سری علائم را تجربه می کنید.

کاهش یا افزایش وزن

یکی از تغییرات غیر قابل توضیح، افزایش و یا کاهش وزن است که یکی از علائم اختلالات تیروئید می باشد. افزایش وزن به علت کاهش میزان هورمون های تیروئید می باشد که به نام کم کاری تیروئید خوانده می شود. در مقابل، اگر غده تیروئید مقدار زیادی هورمون تولید کند (پرکاری تیروئید)، شما دچار کاهش وزن بدون علت می شوید.
    افراد دچار کم کاری تیروئید بیشتر احساس خستگی، تنبلی و افسردگی دارند. افراد دچار پرکاری تیروئید می توانند اضطراب، مشکلات خواب، بیقراری و تحریک پذیری را تجربه کنند

ورم گردن

ورم و یا باد کردن گردن (گواتر)، نشان دهنده مشکلی در تیروئید می باشد. گواتر ممکن است هم در کم کاری و هم در پرکاری تیروئید رخ دهد.

در برخی مواقع، ورم گردن می تواند به موجب سرطان تیروئید و توده ای که در داخل تیروئید رشد کرده، ایجاد شود. همچنین، می تواند در نتیجه علل نامربوط به تیروئید باشد.

تغییر ضربان قلب

هورمون های تیروئید بر اعضای بدن اثر می گذارند و می توانند بر ضربان قلب نیز اثر داشته باشند.

افراد مبتلا به کم کاری تیروئید، دارای ضربان ضعیف‌تر قلب می باشند. اما مبتلایان به پرکاری تیروئید، ضربان قلب سریع تری دارند. این ضربان قلب سریع نیز می تواند منجر به افزایش فشار خون و احساس تپش قلب گردد.

تغییر روحیه و رفتار

اختلالات تیروئید می توانند بر میزان انرژی و روحیه شما اثر بگذارد.

افراد دچار کم کاری تیروئید بیشتر احساس خستگی، تنبلی و افسردگی دارند.

افراد دچار پرکاری تیروئید می توانند: اضطراب، مشکلات خواب، بیقراری و تحریک پذیری را تجربه کنند.

ریزش مو

در صورت عدم تعادل در هورمون های تیروئید، ریزش مو رخ می دهد. هم کم کاری و هم پرکاری تیروئید می توانند باعث ریزش موی سر گردند.

بیشتر مواقع، در صورت درمان، رشد موها دوباره شروع خواهد گردید.

احساس سرما یا گرما

اختلالات تیروئید می تواند بر تنظیم دمای بدن اثر بگذارد. افراد مبتلا به کم کاری تیروئید، احساس سرمای بیشتری می کنند. در حالی که، افراد مبتلا به پرکاری تیروئید، احساس گرما و تعریق زیادی نسبت به معمول دارند.

دیگر نشانه های کم کاری تیروئید

پوست خشک

ناخن های شکننده

بی حسی و یا سوزن سوزن شدن دست ها

یبوست

خونریزی ماهیانه شدید

دیگر نشانه های پرکاری تیروئید

ضعف عضلانی و یا لرزیدن دست ها

مشکلات بینایی

اسهال

خونریزی نامنظم ماهیانه
    مشکل تیروئید با بررسی علائم توسط پزشک و انجام آزمایش خون مشخص می شود

اختلالات تیروئید یا یائسگی؟

به دلیل اینکه اختلالات تیروئید بر روی خونریزی ماهیانه و روحیه افراد اثر می گذارد، گاهی با علائم ناشی از یائسگی اشتباه می شوند.

اگر مشکوک به مشکل تیروئید هستید، یک آزمایش خون ساده می تواند نشان دهد که آیا مشکل شما مربوط به تیروئید است و یا دوران یائسگی و یا هر دوی آنها.

نحوه بررسی غده تیروئید در گردن

با دقت در آیینه نگاه کنید و ببینید که آیا تیروئید شما بزرگ شده است یا نه.

سر خود را عقب ببرید، یک نوشیدنی بنوشید و همانطور که نوشیدنی را فرو می بردید، گردن خود را در زیر غده سیب (برآمدگی گلو) و بالای ترقوه بررسی کنید و به دنبال برآمدگی باشید.

اگر برآمدگی و یا توده ای را احساس کردید، به پزشک مراجعه کنید.

تشخیص اختلالات تیروئید توسط پزشک

اگر فکر می کنید دچار اختلالات تیروئید هستید، به پزشک متخصص غدد مراجعه کنید. مشکل تیروئید با بررسی علائم و انجام آزمایش خون مشخص می شود.

اگر پزشک مشکوک به داشتن اختلالات غده تیروئید باشد، آزمایش هورمونی خون را برای شما می نویسد. این آزمایش شامل: اندازه گیری میزان هورمون محرک تیروئید (TSH) است. TSH تنظیم کننده اعمال غده تیروئید می باشد.

اگر مقدار TSH بالا باشد، به معنی آن است که عملکرد غده تیروئید بسیار کم می باشد و دچار کم کاری تیروئید هستید.

اگر مقدار TSH پایین باشد، به معنی آن است که عملکرد غده تیروئید بسیار زیاد می باشد و دچار پرکاری آن هستید.

پزشک همچنین ممکن است میزان سایر هورمون های تیروئید را در خون بررسی کند.

در برخی موارد برای بررسی اختلالات تیروئید، تصویربرداری و بیوپسی تیروئید انجام می شود.

.......
    سابقه خانوادگی و عصبانیت سریع هم از علائمشه...
    .......

نمایش یا پنهان متن

ازآنجاکه مشکلات تیروئیدی که تشخیص داده نشده اند می تواند به شدت موجب چاقی، بیماری های قلبی، افسردگی، اضطراب، ریزش مو، ناکارایی جنسی، ناباروری و علائم و مشکلات دیگر شوند، خیلی مهم است که مراقب وضعیت سلامتی خودتان باشید.

برای اینکه مشکل تیروئید داشته باشید لازم نیست همه این علائم را در خود مشاهده کنید. در زیر به چند مورد از متداول ترین علائم و نشانه های تیروئید اشاره می کنیم:

۱. درد مفصلی و عضله، مشکلات تونل کارپ و تاندون

درد در ناحیه عضلات و مفصل ها، ضعف دست ها و گرایش به ایجاد مشکل تونل کارپال در دست ها، تونل تارسال در ران ها و التهاب پلانتار در پاها، همه می توانند از علائم مشکلات تیروئید تشخیص داده نشده باشند.

۲. ناراحتی در گردن/بزرگ شدن گردن

احساس تورم در گردن و ناراحتی در قسمت جلویی گردن، خش دار شدن صدا یا بزرگ شدن محسوس تیروئید، همه از علائم تیروئید به شمار می روند.

۳. تغییر در وضعیت پوست و مو

پوست و مو شدیداً دربرابر مشکلات تیروئید آسیب پذیر هستند و به ویژه، ریزش مو یکی از متداول ترین علائم مشکلات تیروئید می باشد. در کم کاری تیروئید، موها معمولاً شکننده، زبر و خشک می شوند که خیلی راحت شکننده شده و می ریزند. پوست نیز ممکن است شدیداً زبر، خشک و پوسته پوسته شود. در کم کاری تیروئید، معمولاً ریزش موی غیرطبیعی در لبه بیرونی ابرو ایجاد می شود. در پُرکاری تیروئید، ریزش موی جدی اتفاق افتاده و پوست نیز حساس و نازک می شود.

۴. مشکلات گوارشی

کم کاری تیروئید معمولاً با یبوست جدی و طولانی مدت همراه است درحالیکه پُرکاری تیروئید با اسهال و سندرم روده آسیب پذیر همراه است.

۵. بی نظمی عادت ماهیانه و مشکلات باروری

کم کاری تیروئید معمولاً موجب سنگین تر شدن، دردناک تر شدن و بیشتر شدن عادت ماهیانه می شود و در پُرکاری تیروئید معمولاً عادت ماهیانه بسیار کوتاه، سبک و دیر به دیر خواهد شد. مشکلات تیروئیدی که تشخیص داده نشده و درمان نمی شوند ممکن است منجر به ناباروری نیز شوند.

۶. سابقه خانوادگی

اگر مشکلات تیروئید در خانواده شما موروثی باشند، شما بیشتر در معرض ابتلا به آنها قرار دارید. البته ممکن است از وجود این مشکل در خانواده خود اطلاع نداشته باشید، زیرا این مشکل معمولاً در میان نسل قبل به عنوان گواتر معروف بوده است. بنابراین به هر حرف و صحبتی که در خانواده درمورد گواتر و اضافه وزن ناشی از مشکل غدد پیش آمد دقت کنید زیرا همین ها می تواند به طور غیرمستقیم به مشکلات تیروئید اشاره داشته باشد.

۷. مشکلات کلسترول

بالا رفتن کلسترول، مخصوصاً وقتی به رژیم غذایی، ورزش یا داروهای پایین آورنده کلسترول واکنش پذیر نباشد، می تواند نشانه کم کاری تیروئید باشد. پایین بودن غیرطبیعی کلسترول نیر می تواند نشانه پُرکاری تیروئید باشد.

۸. افسردگی و اضطراب

افسردگی و اضطراب می توانند نشانه هایی از بیماری تیروئید قلمداد شوند. کم کاری تیروئید معمولاً با افسردگی همراه است و پُرکاری آن معمولاً با اضطراب و حملات ترس. افسردگی که به داروهای ضدافسردگی نیز واکنش نمی دهد هم می تواند نشانه یک اختلال تیروئید تشخیص داده نشده باشد.

۹. تغییرات وزن

ممکن است یک رژیم غذایی کم چربی و کم کالری را با یک برنامه ورزشی قوی دنبال کنید اما موفق به پایین آوردن وزنتان نشوید. مشکل در پایین آوردن وزن می تواند نشانه کم کاری تیروئید باشد. در پُرکاری تیروئید نیز ممکن است باوجود خوردن همان مقدار غذای قبل یا حتی بیشتر از آن وزنتان پایین بیاید. تغییرات وزن بی دلیل و غیرطبیعی می تواند نشانه های کم کاری یا پُرکاری تیروئید باشند.

۱۰. خستگی

احساس خستگی وقتی از خواب بیدار می شوید، طوریکه انگار ۸ تا ۱۰ ساعت خواب شب برایتان کافی نبوده است و قادر نیستید فعالیت های روزمره تان را شروع کنید، می تواند نشانه های مشکلات تیروئید باشد. (در پُرکاری تیروئید هم ممکن است فرد دچار بی خوابی شوید و همین باعث خسته ماندن شما در طول روز شود.)

اگر این علائم را در خود مشاهده می کنید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا آزمایش کامل تیروئید از شما گرفته و وضعیتتان را ارزیابی کند.

16 سپاس: serpent، بچه مثبت، cheddan، lion1360، هاچو هاچو، دلشاد، mz56mz، baron jon، ♥Rose♥، محسن صائب، Life Dream، ژنرال، پری سا، Kishe Mehr، ماهی، gilas

• بچه مثبت

خدا شفا بده :48:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: Life Dream، zrnznn

• serpent

خدا هیشکی رو ب این دردا مبتلا نکنه ک چ پرکاریش چ کم کاریش وااقعا درمانشون سخت و پر هزینه س :2:

• هاچو هاچو

ممنونم آبجی از اطلاعات مفیدت 533 خدا رو ثانیه ثانیه شکر که سالمم :58:
    3 سپاس: Life Dream، zrnznn، Kishe Mehr

• mz56mz

خداوند تمام بيماران رو شفا بده
    سپاس پرودرگار سالم هستيم

• baron jon

مرسی عزیز.
    بسیار مفید بود :46:

• ♥Rose♥

:46:
    اللهم اشف کل مریض :48:

• Life Dream

zrnznn,
    مرسي مهنس دكتر نجمه، اطلاعات خوبي بود من چند سال قبل متوجه شدم پركاري دارم، تعريق زياد، عصبي بودن و وزن كم، بي اشتهايي، از روي اينا متوجه شدم، يه سال تحت نظر دكي دارو مصرف كردم تا درمان شد، درمانش خيلي سادست روزي فقط يه قرص تا وقتي كه ترشح غده عادي ميشه، كل هزينه اي كه كردم كمتر از 30 هزار تومان بود!

2 سپاس: zrnznn، ژنرال

• zrnznn

بچه مثبت,
    serpent,
    هاچو هاچو,
    mz56mz,
    baron jon,
    ♥Rose♥,
    دوستای خوبم :46:

Life Dream,
    داداشی منم علائم شو دارم حالا میخوام برم آزمایش بدم البته با توجه به علائمش و اینکه مامانم داشته و عملش کرده و داییم هم همینطور و پایه ارثیم قویه..میخوام برم ازمایش بدم........فکر کنم دارم میمیرم :9: به خداااااااا.......چند وقته یه سر دردی میاد سراغم....البته بهتر بگم صورت درد چون کل صورتم درد میگره که از شدت درد گریه ام میگیره ولی نمیتونمن صحبت کنم ...... یحتمل برم دکتر بگه تا یه ماه دیگه زنده ای :9:

3 سپاس: Life Dream، ♥Rose♥، هاچو هاچو

• Life Dream

نقل قول: zrnznn
    داداشی منم علائم شو دارم حالا میخوام برم آزمایش بدم البته با توجه به علائمش و اینکه مامانم داشته و عملش کرده و داییم هم همینطور و پایه ارثیم قویه..میخوام برم ازمایش بدم........فکر کنم دارم میمیرم به خداااااااا.......چند وقته یه سر دردی میاد سراغم....البته بهتر بگم صورت درد چون کل صورتم درد میگره که از شدت درد گریه ام میگیره ولی نمیتونمن صحبت کنم ...... یحتمل برم دکتر بگه تا یه ماه دیگه زنده ای

نترس حالا حالاها عزرائيل طرف شما نمياد :10:
    والا من تا الان درد صورت نشنيده بودم، نظر فوق تخصصي من ميگه شما مشكل سينوزيت مزمن داريد :4: ، آخه سيسنوسها اطراف بيني، پيشاني و ابروها رو گرفته، من ميگم درد صورتتون به خاطر همينه :4:
    عمل گواتر آخرين راهه مهنس، قبلش دكترا از نمك يد دار طبي و قرص هاي لووتيروکسين و يد راديو اكتيو استفاده ميكنن، اگه جواب نگرفتي اونوقت عمل ميكنن، چون توو عمل عوارضي به وجود مياد كه مستقيماً به غده تيروئيد صدمه ميزنه! توسط ازمايش هم نميشه دقيقاً مشخص كرد طرف گواتر داره يبا نه با اسكن تيروئيد ميشه با دقت بالايي به وجود گواتر كه بر اثر كم كاري تيروئيد به وجود مياد پي برد.
    نمایش یا پنهان متناگه مشاوره ميخوايي بايد وقت قبلي بگيري :4: :83:

2 سپاس: zrnznn، ژنرال

• zrnznn

نقل قول: Life Dream
    والا من تا الان درد صورت نشنيده بودم، نظر فوق تخصصي من ميگه شما مشكل سينوزيت مزمن داريد ، آخه سيسنوسها اطراف بيني، پيشاني و ابروها رو گرفته، من ميگم درد صورتتون به خاطر همينه

جدی اقا دکتررررررررررررررررررررررررررررررررررررر؟؟؟؟؟ :13:
    اخه من حدود یکی دو ساله که 4 بار این حالت بهم دست داده.....من فکر میکردم عصبیه....آخه یک دفعه کل صورتم از پشت یک چشممم شروع میشه از بالا تا ابرو از پاییین تا روی دماغم...انگار یه سری تیر و ترکش به سطح روی پوستم زده میشه....از شانس هم هر 4 مرتیبه تو مسافرت یعنی حین سفر بهم دست داده....دقیقان تو ماشین یا هواپیما نشسته بودم همچین شده بودم.........خیلی درد داره یعنی این بار اخری حدود نیم ساعت دستم روی صورتم بود و فقط همین طوری اشک میریختم نمیتونستم هم بحرفمممممممم :2:
    .
    .
    .
    عمل گواتر آخرين راهه مهنس، قبلش دكترا از نمك يد دار طبي و قرص هاي لووتيروکسين و يد راديو اكتيو استفاده ميكنن، اگه جواب نگرفتي اونوقت عمل ميكنن، چون توو عمل عوارضي به وجود مياد كه مستقيماً به غده تيروئيد صدمه ميزنه! توسط ازمايش هم نميشه دقيقاً مشخص كرد طرف گواتر داره يبا نه با اسكن تيروئيد ميشه با دقت بالايي به وجود گواتر كه بر اثر كم كاري تيروئيد به وجود مياد پي برد.

منشیتون کجاست که من وقت بگیرمممممممممممممم؟؟؟؟؟ :22:
    آقای دکتر مامان و دایییم اینقده شدید بودن که عمل کردن
    عوارضشم بله الان داریم میبینیم......باورت میشه چربی مامانم تو اخرین آزمایشششش 500 بودههههههه؟؟؟؟ یعنی مسئول آزمایشگاه ترسید سه بار تست مجدد داده ..خوب تنطیم اینها به عهده این غده غزیزه دیگه :4:
    حالا من علائمش عصبی شدن سریع، خشکی پوست،عرق کف دست،و از همه مهمتر این ارث و دارم...حالا قراره در اولین فرصت برم آزمایش..... :100:
    .
    .
    .
    قبلنااا کوچیک بودم میخواستم یکدفعه مثل این تو فیلم ها هست یک دفعه میگن شما فلان مریضی رو داری و تا چند ماه دیگه زنده ای هااااااااااا....دلم میخواست اینطوری بمیرم :9: ازز وقتی که این صورت دردم اومده سراغم وسردرد هاممم بیشتر شده دیگه مطمئن شدم یه غده ای، توموری چیزی تو این مغزم هست :4:

1 سپاس: Life Dream

• ژنرال

یه مدت مشکوک به پرکاری بودم که رفتم دکتر گفت پرکار نیستی! البته خودم نه! تیروئیدم :bachemosbat:

نظر فوق تخصصي من ميگه شما مشكل سينوزيت مزمن داريد ، آخه سيسنوسها اطراف بيني، پيشاني و ابروها رو گرفته، من ميگم درد صورتتون به خاطر همينه

چند سال قبل متوجه شدم پركاري دارم، تعريق زياد، عصبي بودن و وزن كم، بي اشتهايي، از روي اينا متوجه شدم، يه سال تحت نظر دكي دارو مصرف كردم تا درمان شد، درمانش خيلي سادست روزي فقط يه قرص تا وقتي كه ترشح غده عادي ميشه، كل هزينه اي كه كردم كمتر از 30 هزار تومان بود!

دکتر مازی :bahone:

2 سپاس: zrnznn، Life Dream

• zrnznn

نقل قول: ژنرال
    یه مدت مشکوک به پرکاری بودم که رفتم دکتر گفت پرکار نیستی! البته خودم نه! تیروئیدم

اگر من علائممو درست تشخیص داده باشم....کم کاره..... :9: فکر کنم همه انرژی تخلیه شده رو زبونم :10: سهم غده تیروئیدم رو زبونم خورده :4:

• Kishe Mehr

خدا رو شکر موشکولی ندارم ولی اینا رو که گفتی به خودم شک کردم که داشته باشمشون بجز یکی :9:
    ولی خب ایشالله که ندارم 351

2 سپاس: zrnznn، Life Dream

• zrnznn

نقل قول: Kishe Mehr
    بجز یکی :9:

ای...........یعنی.............. :21: الله اکبر از دست توووووووووووووووووووووووووو :22:

نمایش یا پنهان متننقطه چین ها رو با اونهاییی که تو دلم گفتم پر کن :4:

2 سپاس: Kishe Mehr، Life Dream

• Kishe Mehr

ای مهدی یره ی بی چشم و رو.... یعنی خدا از روی زمین بردارتت با این حرف زدنتو افکاری که پشت اون ذهن منحرفته 848 الله اکبر از دست توووووووووووووووووووووووووو

نقطه چین ها رو با اونهاییی که تو دلم گفتم پر کن

پر کردم :bahone:

• zrnznn

نقل قول: Kishe Mehr
    ای مهدی یره ی بی چشم و رو.... یعنی خدا از روی زمین بردارتت با این حرف زدنتو افکاری که پشت اون ذهن منحرفته الله اکبر از دست توووووووووووووووووووووووووو

من کی اینا رو گفتمممممممممممممم؟؟؟ 711 بزار اقای دکتر متخصصص بیاد.....!711
    اصلان نمیزارم بهت مشاوره بده................................. :4:
    نمایش یا پنهان متنیه لحظه کپ کردم گفتم خدایا من کی این حرفا رو زدم که الان از طرف من نقل قول کرده؟ :10:

2 سپاس: Kishe Mehr، Life Dream

• Kishe Mehr

اصلان

حالا چرا پای اصلان رو وسط میکشی؟ خودمون حلش میکنیم :44: اصلان داداشته؟ :37:
    یه لحظه کپ کردم گفتم خدایا من کی این حرفا رو زدم که الان از طرف من نقل قول کرده؟

خو شما گفتی اینا رو پرش کن منم با جملات مناسب پرش کردم :15:

• Life Dream

zrnznnامروز, 18:22 11
    والا من تا الان درد صورت نشنيده بودم، نظر فوق تخصصي من ميگه شما مشكل سينوزيت مزمن داريد ، آخه سيسنوسها اطراف بيني، پيشاني و ابروها رو گرفته، من ميگم درد صورتتون به خاطر همينه
    جدی اقا دکتررررررررررررررررررررررررررررررررررررر؟؟؟؟؟
    اخه من حدود یکی دو ساله که 4 بار این حالت بهم دست داده.....من فکر میکردم عصبیه....آخه یک دفعه کل صورتم از پشت یک چشممم شروع میشه از بالا تا ابرو از پاییین تا روی دماغم...انگار یه سری تیر و ترکش به سطح روی پوستم زده میشه....از شانس هم هر 4 مرتیبه تو مسافرت یعنی حین سفر بهم دست داده....دقیقان تو ماشین یا هواپیما نشسته بودم همچین شده بودم.........خیلی درد داره یعنی این بار اخری حدود نیم ساعت دستم روی صورتم بود و فقط همین طوری اشک میریختم نمیتونستم هم بحرفمممممممم
    .
    .
    .

منشیتون کجاست که من وقت بگیرمممممممممممممم؟؟؟؟؟
    آقای دکتر مامان و دایییم اینقده شدید بودن که عمل کردن
    عوارضشم بله الان داریم میبینیم......باورت میشه چربی مامانم تو اخرین آزمایشششش 500 بودههههههه؟؟؟؟ یعنی مسئول آزمایشگاه ترسید سه بار تست مجدد داده ..خوب تنطیم اینها به عهده این غده غزیزه دیگه
    حالا من علائمش عصبی شدن سریع، خشکی پوست،عرق کف دست،و از همه مهمتر این ارث و دارم...حالا قراره در اولین فرصت برم آزمایش.....
    .
    .
    .
    قبلنااا کوچیک بودم میخواستم یکدفعه مثل این تو فیلم ها هست یک دفعه میگن شما فلان مریضی رو داری و تا چند ماه دیگه زنده ای هااااااااااا....دلم میخواست اینطوری بمیرم ازز وقتی که این صورت دردم اومده سراغم وسردرد هاممم بیشتر شده دیگه مطمئن شدم یه غده ای، توموری چیزی تو این مغزم هست

زياد نوشتي همشو يجا نقل قول گرفتم :4:
    شما خوب برو آزمايش بده، انشالله كه مشكل تيروئيد نداريد، اگرم داشته باشيد خوب راحت درمان ميشه نگران نباشيد، براي صورت درد هم بايد روزي سه وعده روغن قورباغه برزيلي به همراه پاي سوسك گرفتار در تار عنكبوت قاتل مصرف كنيد، خيلي زود نتيجه ميگيريد، بعدا" اگه هنوز بوديد نتيجشو به منشيم خبر بديد 351
    نقل قول: ژنرال
    دکتر مازی :bahone:

جانم ژنرال محسن :4: شما هم نوبت ميخواييد با منشيم هماهنگ كنيد :83:

نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

• ماهی

ممنون..خدا رو شکر ... مشکل نداریم اینجا
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: