ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
خدا ما را برای شادی آفریده است نه برای غم.
محسن صائب
.
]
.
لحظه ای تفکر کنید و چیزهای بی ارزش که فانی هستند را برشمارید و با بهره گیری از صفت آگاهی آن ها را بسنجید ، سپس نتیجه گیری کنید چیزهایی که رفتنی و فانی است و فقط در دنیا هستند و این را باور قلبی داشته باشید ، آن وقت آرامشی وصف نشدنی خواهید داشت.
.
.
.
هر وقت در زندگیت گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است، زود برو با او خلوت کن و بگو با من چکار داشتی که راهم را بستی؟ هر کس که گرفتار است در واقع گرفته یار است.
.
.
.
خیلی نگو گناه کارم این را ادامه نده .روی صفات خوب کار کن تا به یقین برسی.معصیت را به یقین نرسان.اینکه به شما روزی داده خلق کرده اینجا نشانیده ،هیچ کدام دست ما نبوده همه را خدا کرده است..در این یقین ها شک نکنید.از ان طرف پشت بام نیفتید..
.
.
سخنانی گوهر بار از مرحوم اسماعیل دولابی
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: tafeshi - mast
.
.
.
من مست می عشقم هشیار نخواهم شد
.............................................وز خواب خوش مستی بیدار نخواهم شد
امروز چنان مستم از بادهٔ دوشینه
.............................................تا روز قیامت هم هشیار نخواهم شد
تا هست ز نیک و بد در کیسهٔ من نقدی
..............................................در کوی جوانمردان عیار نخواهم شد
آن رفت که میرفتم در صومعه هر باری
..............................................جز بر در میخانه این بار نخواهم شد
از توبه و قرایی بیزار شدم، لیکن
...............................................از رندی و قلاشی بیزار نخواهم شد
از دوست به هر خشمی آزرده نخواهم گشت
.................................................وز یار به هر زخمی افگار نخواهم شد
چون یار من او باشد، بییار نخواهم ماند
.........................................چون غم خورم او باشد غمخوار نخواهم شد
تا دلبرم او باشد دل بر دگری ننهم
............................................تا غم خورم او باشد غمخوار نخواهم شد
چون ساختهٔ دردم در حلقه نیارامم
چون سوختهٔ عشقم در نار نخواهم شد
تا هست عراقی را در درگه او باری
بر درگه این و آن بسیار نخواهم شد
zrnznn
هاچو هاچو
حورا
نمایش یا پنهان متن
باورتون نمیشه من چند روزه با فکر یک امر محال بشدت درگیرم وا طرفی چون به فضل و مصلحت خدا اطمینان دارم , دیشب از خدا خواستم کمکم کنه ....رفتار غلطی نداشته باشم .الانم قرار مهمی داشتم برای پایان نامه داشتم یه نیرویی منو وادار کرد وارد سایت بشم و تاپیک شما باز به من فهموند خدا نزدیکتر از نزدیکه
و خواسته های محال و نابجا حد فاصل انسان و خداست. وقتی بدون باور بخدا توکل بشه نتیجه مایوس کنندست توکل و پذیرفتن تقدیر باید قلبی باشه که من نوعی چنبه پذیرش داشته باشم چه بر وفق مراد وچه علیرغم میل...
نمایش یا پنهان متن
الهی هر چی از خدا میخواین بهتون بده
ایشاله خداوند بهترین تقدیر و صلاح را برای همه دوستانم و بوفیها رقم بزنه :48
نغمه
محسن صائب
lخانم مهندس ، ممنون از تشریف فرمایتون
هاچو هاچو,
سلام همشهری عزیز
راستی وعده داده بودی که ما رو به یکی از کارهایت دعوت کنی
حورا جان
نیرویی عظیم ما رو احاطه کرده ، اسمش رو میشه گذاشت
معشوق کل
خالق هستی
و هزاران اسم برازنده فقط برای خودش
فقط باید بهش اعتماد کرد
فقط باید اعتماد کرد
اعتماد کرد و بهش تکیه داد
شاید خیلی از جاها مسیر زندگی بر خلاف فکر ما جلو برود ولی در نهایت پیروزی عظیمی نصیب ما خواهد شد
کار خود گر به کرم باز گذاری حافظ*** ای بسا عیش که با بخت خدا داده کنی
♥Rose♥
حورا
محسن صائب
اینهم یکی دیگر از سخنان این مرد وارسته هست
ممنون فاطمه خانم
بچه مثبت
مثبت اندیشی خیلی هم خوبه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
soheyla
من جرأتش و ندارم با خدا حرف بزنم و بگم چرا ...
همه مردم شب قدر به خدا التماس میکنن ، طلب بخشش میکنن ، خواسته هاشون و میگن و ...
منم داد و بیداد کردم ، گلایه کردم و آخرش هم قهر کردم ...
از اون شب به بعد هیچ رابطه ی خوبی باهم نداریم ...
ژنرال
از همین حاج اسماعیل دولابی هم اتفاقا کتابهای "طوبای محبت" رو داریم.
من گاهی بعضی از کتابهای عرفا رو ورق میزنم. حرفهای خوبی دارن اما به نظر من بعضی از حرفاشون رو فقط ادم هایی تو سطح خودشون میتونن عملی کنن و به درد من آدم عادی نمیخوره.
همین بحث شادی و غم نمونه خوبیه؛ واقعا بعضی از غم هارو چطور میشه تبدیل به شادی کرد؟
این حرفارو بیشتر حرفای شاعرانه میدونم تا حرفهایی که واقعیت رو حل کنه!
نمیخوام بگم صددرصد غلطه ها؛ میخوام بگم مسئله به این سادگی ها هم نیس.
من راه بندون زیاد داشتم؛ الانم دارم، خلوت هم کردم، دعا هم کردم باز نشده؛ میدونی چرا؟ چون به این نتیجه رسیدم که اصلا قرار نیس همه چیز تو این دنیا حل بشه.
اصلا بعضی گره ها باز نخواهد شد چون خدا میخواد که باز نشه! حالا حکمتش هرچی که هست، مشکلی از الانِ من که تو این دنیا هستم حل نمیکنه.
من تجربه شخصی خودم و چیزهایی که اطراف خودم دیدم رو میگم، شاید دوستان تجربه های دیگه ای داشته باشن.
تمایل ندارم مسائل شخصیم رو مطرح کنم وگرنه مطلب بهتر و بیشتر روشن میشد.
محسن صائب
ممنون
خیلی عالی گفتی
میشه یخورده توضیح بدی؟
بیا که هاتف میخانه ، دوش با من گفت *** که در مقام رضا باش و ز قضا مگریز
.
خیلی هامون در مواقعی از یار دلخور میشیم باهاش دعوا میکنیم ، قهر میکنیم ولی بعد چندی انرژِی یار شدیدتر از قبل ما رو بطرف خودش میکشونه
.
دردم از یار است و درمان نیز هم *** دل فدای او شد و جان نیز هم
با کلیت فرمایش شما موافق هستم
البته
فرمایشات بزرگان میشه رو دوگونه نگاه کرد
قسمتی مخصوص بزرگانی نظیر خودشون مثلا ( یکی از توصیه های مرحوم میرزا جواد ملکی اینکه در سجده نماز باید 400 بار ایه لاالله الا انت سبحانک انی کنت و من الضالمین رو خوند
این سفارش رو این بزرگ در جواب یکی از بزرگان در ردیف خودشون فرمودند
ولی
اکثر کتابهایی که از بزرگان در دسترس ما هست قابلیت پیاده سازی در زندگی همه ما رو دارا میباشد مثلا
خیلی از بزرگان حرفهای زیادی در مورد حسادت و دروغ و اثرات ان دارند، که اگه در زندگی ما پیاده بشه ، مسیر زندگی ما کاملا مثبت میشه
به هر صورت نظر شما محترم هست
بنظر شما این بزرگان به خاطر اینکه حرفهای شاعرانه و جالب میزنند به کرامات رسیده اند ؟
ایا اونا به این حرفهایی که میزدند اعتقاد داشتند؟
ایا توانایی اجرای اونو داشتند ؟
.
و اما در مورد کاربرد داشتند این حرفها در زندگی ما ، بحثی دیگه داره
شاید منظور شما این نکته بود ؟
این فرمایش شما نظر عرفانی هست ، عقیده شما منطبق با این شعر هست ؟
بشنو این نکته که خود را ز غم ازاد کنی*** خون خوری گر طلب روزی ننهاده کنی
و لی یک نکته اساسی که لااقل خودم تجربه کردم
خیلی از امور در زندگی ما قابل حل شدن هست ، ولی بایستی زمان خاص ان فرا برسد
خیلی باید مراقب بود که مسیر رو اشتباه نرویم
محسن جان
حرف زیاد هست ولی با نوشتن نمیتوان به حق مطلب پی برد .انشاا... مشکلات همه رفع شود و مخصوصا مشکلات شما زودتر رفع گردد
حورا
.
دردم از یار است و درمان نیز هم *** دل فدای او شد و جان نیز هم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
ممنون فاطمه خانم
خواهش میکنم، بله از فرمایشات ایشون هست و دیدم که تاپیک به نام ایشونه گفتم نقل قولی ازشون کرده باشم
.
.
گاهی اجابت دعا و خواسته به صلاح دعا کننده نیست. مثل اینکه کودکی بیمار، طعامی رو می خواهد که باعث میشه بیماریش تشدید بشه.
گاهی دعا در جهان آخرت اجابت میشه و اهل دعا در آن جهان می گویند ای کاش هیچ یک از دعاهای ما در دنیای قبل از مرگ مستجاب نمیشد.
رسول اکرم اسلام (ص) در این باره می فرماید:
"دو نفر در بهشت وارد می شوند که هر دوی آنها یکسان عمل کرده اند، ولی یکی از آن دو، دیگری را می بیند که جایگاهش از او بالاتر است! پس می گوید: پروردگارا به خاطر چه این جایگاه را به او دادی با این که عمل ما یکسان بود؟ خدای متعال پاسخ می دهد: (به این سبب که) او از من درخواست کرد (دعا کرد) و تو در خواست نکردی." (بحارالانوار، ج 93، ص 302)
چه بسا چیزهایى که انسان به آن دست پیدا میکنه ، ولى سرانجام بلاى جان و مایه اندوهش میگردد و چه بسیار اموری که در نظر انسان ناگوار و ناخوشایند هست و گاه مورد نفرت اوست ولی باطن و سرانجام آن برای او خیر و مبارکه ، قرآن کریم بر این حقیقتِ ریشه دار انگشت گذاشته و می فرماید : و عسى ان تکرهوا شیئاً و هو خیر لکم و عسى ان تحبّوا شیئاً و هو شرّ لکم ؛ چه بسا چیزى را ناگوار میبینید ولى در واقع مایه خیر شما است و چه بسا به چیزى دل ببندید که در واقع برایتان زیانبار است و خدا میداند و شما نمیدانید.( بقره:216)
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→