₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » && چه شد شاعر که در باغم گلی دیگر نمیروید &&
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » && چه شد شاعر که در باغم گلی دیگر نمیروید &&

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

&& چه شد شاعر که در باغم گلی دیگر نمیروید &&

1966 بازدید، 8 پست، نویسنده: mz56mz

• mz56mz

خواننده : شكيلا

چه شد شاعر که در باغم گلی دیگر نمیروید به آهنگ قدمهایم کسی شعری نمی گوید
    چه بیهوده گل آلوده که باران هم نمی شوید ببین حتی گل شب بو شب ما را نمی بوید

هنوز از تو در این میدان صمیمی ترنمی بینم از این تنها درخت شب کسی را سر نمی بینم
    هنوز این من هنوز این تو قدیمیتر ولی از نو به جز چشم سیاه تو شبی دیگر نمی بینم

غم چشمان آهو را تو می فهمی عبور از نور جادو را تو می فهمی غریق و موج و پارو را تو می فهمی سکوت هر غزلگو را تو می فهمی تو می فهمیتو می فهمی تو می فهمی ,تو می فهمی تو می فهمی تو می فهی هنوز از تو در این میدان صمیمی تر نمی بینم از این تنها درخت شب کسی را سر نمی بینم

از این هستی چنان مستم که می لرزم که می بارم که در شام غزلسوزان تو را دارم تو را دارم
    پر از سوزم پر از روزم چه رنگینم چه هوشیارم ببین با تو چه بیدارم چه بسیارم چه سرشادم

هنوز از تو در این میدان صمیمی تر نمی بینم از این تنها درخت شب کسی را سر نمی بینم

نمایش یا پنهان متنهر شب با یک آهنگى قديمى در خدمت شما عزيزان خواهم بود :8:

تصویر در دسترس نیست

6 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت، ژنرال، javad1020، zrnznn، علیرضا

• 1 سپاس: mz56mz

• mz56mz

♥Rose♥,
    به كجا مينگرى عموجان

1 سپاس: ♥Rose♥

• zrnznn

نقل قول: mz56mz
    آقو دانلودهااااااا

:4:
    .
    .
    .
    :d-_-b: وقتی سوار ماشین داداشم میشم بی برو برگرد یه بار باید این آهنگه رو بشنوم :10:

1 سپاس: mz56mz

• mz56mz

zrnznn,
    داداشت عاشق شكيلاست؟؟

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نه بابا تو یه فلششش اهنگ قدیمی داره که اینم توشونه......امکان نداره منو جاییی برسونه و هی از جلو عقب نکنه آهنگها رو تا اینو پیدا کنه.........
    البته خود منم دوسش دارم...........از صدای رسای شکلیلا خوشم میاد :d-_-b:
    از صداهای ترو تمیز این شکلی خوشم میاد :72:

• ♥Rose♥

به كجا مينگرى عموجان

به عمق شعر مینگریستم :bahone:

• zrnznn

غم چشمان آهو را تو می فهمی عبور از نور جادو را تو می فهمی غریق و موج و پارو را تو می فهمی سکوت هر غزلگو را تو می فهمی

:d-_-b:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: