تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس دیروز با حضور محمدرضا خلعتبری بازیکن جدید این تیم پیگیری شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پس از استراحت در روز یکشنبه طبق برنامه اعلام شده از سوی علی دایی دیروز در دو نوبت صبح و عصر به تمرین پرداختند.
محمدرضا خلعتبری نیز از نوبت صبح تمرین در ورزشگاه درفشیفر حضور یافت و پس از گفتوگو با دایی و پزشک تیم درفشیفر را ترک کرد.
محمدرضا خلعتبری بازیکن جدید پرسپولیس نیز در تمرین عصر دیروز زیر نظر پزشکان و بدنساز تیم به تمرینات ویژه پرداخت.
عکس های فارس و تسنیم از اولین حضور خلعتبری در تمرین پرسپولیس را در زیر می بینید.
من خودم طرفدار استقلالم ولی از حق نگذریم علی دایی این فصل یک کار درست درمان برای پرسپولیس کرد با آوردن افراد جوان روی کاغذ شانس استقلال بیشتره برای برد در دربی ولی فکر کنم به تساوی بکشه
نغمه, فکر نکنم توهینی کرده باشم ، من عکس خودشون رو نمایش دادم ، نه حرفی زدم و نه کاری انجام دادم ، اگر اونا انسانیت ندارن و برای خودشون و مردم ارزش قائل نیستن ، من چرا باید برای اونا قائل باشم ¿¿¿
تازه ، مگه اون قضیه بسته شده ک من بخوام بازش کنم ¿¿
aac198000
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پس از استراحت در روز یکشنبه طبق برنامه اعلام شده از سوی علی دایی دیروز در دو نوبت صبح و عصر به تمرین پرداختند.
محمدرضا خلعتبری نیز از نوبت صبح تمرین در ورزشگاه درفشیفر حضور یافت و پس از گفتوگو با دایی و پزشک تیم درفشیفر را ترک کرد.
محمدرضا خلعتبری بازیکن جدید پرسپولیس نیز در تمرین عصر دیروز زیر نظر پزشکان و بدنساز تیم به تمرینات ویژه پرداخت.
عکس های فارس و تسنیم از اولین حضور خلعتبری در تمرین پرسپولیس را در زیر می بینید.
serpent
پرهام
اینم برای کیسه کشا
serpent
ایول ب پرسپولیس :
نمایش یا پنهان متن
:Kishe Mehr
فک کنم اسم دخترش دنیز هست...
دلشاد
zrnznn
sansan
aac198000
روی کاغذ شانس استقلال بیشتره برای برد در دربی
ولی فکر کنم به تساوی بکشه
از نظرات دوستان هم سپاسگزارم
beh
حورا
SaMaN TaJ
نغمه
نمایش یا پنهان متن
توهین نکنید و اون قضیه رو دوباره باز نکنید نمایش پنهان هم بلاخره باز میشه / این رو نه به عنوان طرفداری از پرسپولیس میگمserpent
فکر نکنم توهینی کرده باشم ، من عکس خودشون رو نمایش دادم ، نه حرفی زدم و نه کاری انجام دادم ، اگر اونا انسانیت ندارن و برای خودشون و مردم ارزش قائل نیستن ، من چرا باید برای اونا قائل باشم ¿¿¿
تازه ، مگه اون قضیه بسته شده ک من بخوام بازش کنم ¿¿
ماهی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→